Intel Desktop Board...
Moderator: Moderatori
Intel Desktop Board...
Am Intel P4 Genuine, 1700. Ce importantza are BIOS Update-ul?? Pentru ce sa il fac, daca trebuie?? Cum pot afla ce fel de "Desktop Board" am, pt. a sti ce varianta de updateuri sa aleg??? Mentionez ca am W2k...
Re: Intel Desktop Board...
Da eu nu înţeleg, tu ai găsit pe jos placa asta de bază de nu şti ce ii?mici wrote: Cum pot afla ce fel de "Desktop Board" am, pt. a sti ce varianta de updateuri sa aleg???
Ai putea să te uiţi cu Aida32 să vezi ce ai prin carcasă, cât despre updateul de BIOS, dacă nu ai probleme cu calculatoru (mă refer la probleme care ar putea fi remediate cu un update de BIOS) atunci nu este nevoie să faci update.
Don't piss me off. i'm running out of places to hide the bodies.
Apropo de Aida32: trebuie sa iti multumesc mult de tot pentru indicatie, pt. ca e un freeware excelent!!! Realizeaza efectiv poza fidela a "dedesubturilor" din UC-ul meu!!! Thanks again!
Da, dar ideea este ca am calc. de catava vreme deja si nu-mi mai gasesc indicatiile hardurilor... In plus, eu nu stiam la ora cumpararii decat: ca vreau P4 Genuine etc. si nu coduri si alte cele...

Da, dar ideea este ca am calc. de catava vreme deja si nu-mi mai gasesc indicatiile hardurilor... In plus, eu nu stiam la ora cumpararii decat: ca vreau P4 Genuine etc. si nu coduri si alte cele...
O modalitate sigura ar fi sa-ti desfaci PC-ul si sa cauti marca pe placa de baza. Va fi scrisa undeva, impreuna cu numarul reviziei.
Dupa ce afli, te uiti la boot ce BIOS ai, ce data. Apoi mergi pe situl fabricantului si iei ultimul BIOS. Acesta mai mult ca sigur va veni insotit de un fisier readme care iti va spune exact fiecare versiune mai noua de BIOS ce anume aduce in plus. Cauti versiunea ta si te uiti peste ea ce a fost adaugat. Apoi decizi singur daca e sau nu e cazul sa faci un update la BIOS.
Dupa ce afli, te uiti la boot ce BIOS ai, ce data. Apoi mergi pe situl fabricantului si iei ultimul BIOS. Acesta mai mult ca sigur va veni insotit de un fisier readme care iti va spune exact fiecare versiune mai noua de BIOS ce anume aduce in plus. Cauti versiunea ta si te uiti peste ea ce a fost adaugat. Apoi decizi singur daca e sau nu e cazul sa faci un update la BIOS.