Din pacate cel putin eu nu-l folosesc, deoarece m-am obisnuit cu el pt muzica. Pt. filme mv2player, iar pentru cele cu soundtrack MP3, am folosit cateva saptamani (adica exact cit timp mi-am scos Audigy pentru a testa Soundstormul), Media Player (8 at least) cu SRS Ciccle Surround II.Hittman wrote:Nimeni nu foloseste Winamp ( 2.x , 3.x , 5 ) ?
Mie mi se pare mai simplu de folosit pt vizionarea unui film.
Nu este cel mai profesional ... dar mie imi place ... m-am obisnuit deja.
Votati video playerul favorit
Moderator: Moderatori
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
Folosesc BSPlayer de cand a aparut. Este un program simplu de folosit si foarte bun. Mai folosesc si pentru filme cateodata si WinAmp 5.02 

AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N
Ce trebuie mai mult, MV2 Player face pe toate.
Foloseam BS Player dar acum de cateva luni am gasit MV2 Player, si cred ca merita incerat de toata lumea de ce este capabil.
Foloseam BS Player dar acum de cateva luni am gasit MV2 Player, si cred ca merita incerat de toata lumea de ce este capabil.
Chieftec Matrix Black-P4 3Ghz Box800-Asus P4P800 Deluxe-1024 Mhz DDR400-ATI Radeon 9600Pro 128-Maxtor 120GB SATA & Maxtor 80GB 133 Ultra ATA-Asus CDRW 5224A & CDR S520-Logitech Optical Cordless Desktop
- NightWalker
cel mai bun player
nu stiu de ce dar nu am vazut in nici un test de playere allplayer-ul. parerea mea e ca la ora actuala e cel mai bun player atat ca functionalitate cat si ca interfata. are chiar si un instrument de reparare al fisierelor stricate.incercati-l.
play
De curind Bsplayer (da best), pina de curind radlight (nepretentios dar he does the job).
Let me tell you something, pendejo, you pull any crazy .... with us, you flash a piece out on the lanes, i'll take it away from you and stick it up your ass and pull the fuckin' trigger
till it goes click. You said it, man.
Nobody fucks with the Jesus
till it goes click. You said it, man.
Nobody fucks with the Jesus
Cu siguranta "Media Player Classic" cu un packet de codecuri - K-lite codec pack sau ACE Mega Codecs Pack. MPC merge super bine, si credeti-ma stiu ce vorbesc. Am testat multe player-e video iar MPC e cel mai bun. Inainte foloseam BSPlayer si RadLight. Cu MPC vezi filmele DivX encodate Pro v5.1.1 si v5.2 fara nici o problema, VOB-urile la fel (cu AC3 Filter - pentru sunet 5.1), citeste DVD-uri si merge excelent. Sunt un cinefil inrait si stiu eu ce zic
. Va recomand Classic-ul pentru ca "mananca" putine resurse si e foarte usor de folosit.