Conectare prin MyX Desktop

Discuţii privind conexiuni Internet, provideri şi reţelistică.

Moderator: Moderatori

Post Reply
DjKlausz

Conectare prin MyX Desktop

Post by DjKlausz »

Connex lanseaza teapa utilizatorilor de servicii internet prin dial-up! Toti cei care aveau acces gratuit la internet prin Xnet, de la 30 martie ac, vor avea dreptul la 10 ore de acces pe internet. Conectarea se va putea face doar prin aplicatia de contorizare si autentificare a clientului connex MyX Desktop, care va putea permite trimiterea de sms-uri, melodii pentru soneria telefonului, care vor putea fi ascultate mai intai prin intermediul al aceleiasi aplicatii, stiri, etc.
Serviciul Myx Desktop, pare a veni in intampinarea aglomerarii serverelor xnet, odata cu largirea numarului de abonati si are ca scop captarea oricarui profit, prin orice mijloc disponibil. Asa ca cei care va connectati prin Xnet, accesati pagina http://storage.desktop.myx.net/kit/XP/setup_myx.exe
si descarcati aplicatia, cat mai curand posibil.
ZENDEN^

Post by ZENDEN^ »

Am inteles ca ai 10 ore pe luna si ce depasesti 0,5 $. Este acelasi tarif si dupa ora 22 ?
Problemele complicate au intotdeauna raspunsuri, pe intelesul tuturor ,dar gresite.
DjKlausz

Post by DjKlausz »

ZENDEN_B wrote:Am inteles ca ai 10 ore pe luna si ce depasesti 0,5 $. Este acelasi tarif si dupa ora 22 ?
Tariful de 0,5$ este acelai indiferent de ora de conectare...
Cred ca mai accesibil va vi atunci artelecom prin noul sau serviciu de conectare 890111
ZENDEN^

Post by ZENDEN^ »

Pai asta dupa mine este tzeapa pe fata...eu personal folosesc Xnet-ul si cu siguranta voi renunta la el de pe 1 aprilie....cel mai convenabil ar fi pe cartela Artelecom...
Problemele complicate au intotdeauna raspunsuri, pe intelesul tuturor ,dar gresite.
ZENDEN^

Post by ZENDEN^ »

Se zicea pe site ca de la 30 martie 2004 accesul prin dialup Free se va putea face numai folosind aplicatia MyX Desktop.....iata ca suntem in 30 martie si eu m-am conectat cu dialup-ul de Windows....care sa fie explicatia??? Poate s-a renuntat la acea aplicatie.... :wink:
DjKlausz

Post by DjKlausz »

S-a marit termenul pana in luna iunie!! Ce e de apreciat, este faptul ca niciodata nu mi-a raspuns ocupat prin aplicatia myx. Care sa fie faza? Si asta chiar la 22.03 minute, cand m-am conectat.
burner
Radioactiv

Post by burner »

s-a amanat si taxarea la ora sau doar accesul prin aplicatie? un coleg a primit un sms prin care connex-ul spunea ca abia din Mai se taxeaza orele suplimentare... care-i adevarul?
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
poe

Post by poe »

connex
Cost Control te ajuta sa vezi cum stai cu orele de Internet

Incepand cu 30 Martie, vei putea afla informatii despre cele 10 ore gratuite de acces la Internet prin intermediul serviciului Cost Control! Astfel, vei avea un control mai eficient al celor 10 ore gratuite de acces la Internet direct de pe telefonul mobil.

Pentru ca ne dorim sa nu fii luat prin surprindere in ceea ce priveste epuizarea celor 10 ore gratuite, Connex vine in sprijinul tau si, pana la 15 Mai, Connex Dial-up Free nu te costa nimic chiar daca stai pe Internet mai mult de 10 ore pe luna. In plus, in aceeasi perioada iti vei putea accesa casuta de email ca si pana acum: POP3, IMAP sau Webmail.
ClauSoft

Post by ClauSoft »

Era evident ca asa ceva se va intampla! :P Cred ca abonamentele la cablul vor creste vertiginos....
ice01

Post by ice01 »

Teapa la romani s-a impamantenit de la Vlad Tepes incoace ! Era logic ca pana la urma vor concepe o gaselnita ceva si uite ca a venit ! Am inebunit cu progmalelul ala al lor , o gramada de clineti m-au sunat disperati , mai ramane cablu sau ... ARTelecom , dar la ce preturi au si la cum le merge ... nu vad prea multi doritori , macar eu am scapat de asta , cel putin deocamdata ! :multi:
daneelg

myx desktop = blaster like :)

Post by daneelg »

Ceva vreme am zis ca ii las naibii in pace cu xnet-ul lor cu tot si ca nu ma mai conectez prin ei. Ieri insa mi-am zis, din plictiseala, sa incerc totusi sa vad ce e cu myx desktop-ul lu' peshte (trebuia sa citesc si un mail urgent :wink: ). Zis si facut, instalez aberatia pe comp, ma conectez (a propos, merge la cineva pe '98, ca la mine nu vrea decat pe xp??). Dupa 5 minute, imi apare fereastra cu serviciul lsass care a generat erori si apoi imi da un contor si ma anuntza ca imi da shutdown! Am zis imediat ca am agatzat virusul blaster, normal. Scanez si iar re-scanez. Nimic. Ca in final sa gasesc ca toata panarama era de la imbecilitatea de myx desktop. Dupa ce ca te obliga sa il instalezi ca sa poti intra pe net (ca doar pt. xnet am ales connex si nu orange!), nici macar n-au bunul simt sa testeze stupizenia aia de aplicatie. I-ash da in judecata pe golanii astia, zau aşa.. trebuie doar sa mai gasesc vreo 2-3 nemultumitzi..dar cine mai foloseste xnet, anyway?! :multi: connex is going doooown. rushinica la manageri, primesc salariu gras ca sa falimenteze frumusete de companie. Cred ca Orange nu se supara :lying:
holhos

Post by holhos »

Si eu eram client fidel al x-netu-lui,dar se pare ca va trebuii sa imi iau cartela platita,ca nu intram pe cont personal ,pt ca eu sunt pe orange si nu vreau sa ii creez probleme financiare respectivului.
Momentan intru pe un cod de 'Radio Transilvania' :),merge mai bine ca x-netu si mai rau ca Rds-ul.
Asta e prea bine ne era asa pe gratis.
daneelg

virus in myx desktop

Post by daneelg »

Acum 2 ore am vazut la cineva efectele virusului sasser... erau identice cu cele pe le-am avut eu pe calc. meu, dupa ce am instalat myx desktop!
din pacate am sters kit-ul de instalare, dar incerc sa ii dau undelete azi si sa il scanez. Sunt 99% sigur ca avea sasser-ul agatzat :(
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Si distractia e ca magarul asta de sasser iti stinge PC-ul inainte sa ai timp sa pui update-ul daca nu ai conexiune buna!
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
ZENDEN^

Post by ZENDEN^ »

Eu de 3 zile nu mai pot sa ma conectez prin contul Xnet folosind aplicatia My X in orice moment al zilei. Imi spune ca userul si parola sunt gresite...si nu se poate asa ceva deoarece am acest cont de un an.. Care e explicatia ? :roll:
burner
Radioactiv

Post by burner »

dupa ce iti spune asta ii dai cancel imediat? patesc si eu cateodata acelasi lucru insa daca il mai las imi zice la putin timp dupa eroare: "Autentificat!" :-s
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Cea mai buna prietena a mea are urmatoarea problema: cand se conecteaza din Windows98 SE, folosind dial-up si Xnet in Internet Explorer nu o lasa sa deschida decat pagini de pe site-ul Connex. Si a facut click pe optiunea "Navigheaza ca si pana acum".
Aveti idee de ce se intampla asta si cum poate face sa navigheze normal (cu accent pe partea a doua)?

ricardo
Moderator

Post by ricardo »

Sir Ice wrote:Cea mai buna prietena a mea are urmatoarea problema: cand se conecteaza din Windows98 SE, folosind dial-up si Xnet in Internet Explorer nu o lasa sa deschida decat pagini de pe site-ul Connex. Si a facut click pe optiunea "Navigheaza ca si pana acum".
Aveti idee de ce se intampla asta si cum poate face sa navigheze normal (cu accent pe partea a doua)?
Se conecteaza folosind MyX Desktop, nu? Nu am probat, dar din auzite, se pare ca doar asa poti sa te conectezi (nu folosind direct dialerul de Windows)...
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Daca e asa inseamna ca magarii vor sa te faca sa folosesti neaparat aplicatia lor, ceea ce e ilegal pe undeva. O sa ii spun sa incerce si cu aplicatia lor, poate se schimba ceva.
Eu as prefera sa ii pun un Windows 2000, sa scape de multe probleme dar stiti cum sunt fetele in general cand e vorba de PC-uri si bine cu de-a sila nu se poate...

burner
Radioactiv

Post by burner »

e obligatori sa te conectezi folosind programul lor.. dar e asa cam din martie daca tin bine minte.
zxp

Post by zxp »

Tinand cont de ce a fost acum vreo 2-3 ani, cand Connex si-a marit de multe ori numarul clientilor, care se abonau la ei ca sa aiba internet, este normal sa nu-i mai tina serverul....Ce bine e ca am cablu.....9$/luna.....pai cu myx nu stiu ce faceam....
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Joy

Post by Joy »

Eu mă conectez deja prin MyChiXDesktop (instalat pe WinXP cu SP 1) şi păţesc următoarele:

1) nagivhez pe Internet, toate bune şi frumoase, şi la un moment dat mă trezesc că oriunde aş vrea să mă duc, mă redirecţionează automat la My ChiX şi mă invită să descarc aplicaţia sau să mă abonez la Connex Gold, deşi aplicaţia este deja instalată şi prin ea mă conectez

2) mă conectez la Internet prin intermediul aceleiaşi porcării sinistre numite My ChiX Desktop şi nu pot să mă duc nicăieri pentru că redirecţionează spre acelaşi site de la punctul 1 cu o încăpăţânare demnă de o cauză mai bună. Astfel se pierde timpul gratuit de conectare oferit de Connex. Cine ştie, asta o fi intenţia.

3) cu My ChiX Desktop deschis mă trezesc că brusc nu mai pot face click dreapta pe diverse scurtături de pe desktop sau din tray sau nu mai pot deschid start menu.

S-a mai confruntat cineva cu această problemă?

P.S. Am păţit şi eu chestia pe care a păţit-o Daneelg cu lsass după instalarea lui My ChiX Desktop. Între timp am reinstalat XP-ul aşa că nu mai am kit-ul vechi, in schimb acum păţesc cele descrise mai sus cu ajutorul minunii tehnicii mondiale numite MyChiXDesktop.
Cayn

Post by Cayn »

Tocmai mi-am instalat si eu myX Desktop si deocamdata toate bune si frumoase. Dar am o nelamurire. Cum aflu cate ore am stat, k nu vreau sa depasesc si am si la RDS abonament. Apropo s-a legat cineva la RDS? Eu mi-am facut aprox acum o luna abonament, netul mergea f bine, dar de cateva zile imi merge f prost la ora 22. Nici macar nu se mai conecteaza. Apropo eu sunt din galati.
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Sir Ice wrote:Daca e asa inseamna ca magarii vor sa te faca sa folosesti neaparat aplicatia lor, ceea ce e ilegal pe undeva....
Chestia asta imi aduce imediat aminte de MSN, care si ei iti bagau pe gat browserul lor impreuna cu dialer-ul lor.
Nu, nu e vorba de MSN Messenger, ci de ceva similar cu ce se discuta aici. Soft proprietar d-a lor care ar face bine sa nu mai fie bagat pe gat ca parte din MSN 8.
Joy

Post by Joy »

Pentru Cayn

Pentru a vedea câte ore de Xnet s-au consumat, suni sau dai mesaj la 211 şi vei primi ca răspuns un mesaj în care ţi se spune ce ai consumat pe partea de voce şi pe partea de Xnet
Sir Ice

Post by Sir Ice »

L-am instalat pe un XP Pro adus la zi complet si vad ca la mine merge sa ma conectez prin el. Mi-am mai facut un cont pentru ca am 2 abonamente in total, dar a fost foarte greu pentru ca dobitocii de la COnnex nu au scris vizibil pentru mine ca "_" e caracter nepermis! De ce dracu o fi caracter nepermis nu am idee, sunt asa de incompetenti ca nu sunt in stare sa faca o chestie atat de simpl!?

Cayn

Post by Cayn »

K. Ms Skaarj. Vad ca incepe sa-mi faca faze MyxDesktop. Ba imi blocheaza compul, ba nu vrea sa se mai inchida. :(( Ce-i mai "tari" astia de la Connex. :))
snufy

Post by snufy »

Si uite ca ma bag si eu in seama si va dau un sfat!

Nu cumva sa indrazniti sa bagati bani in contul RDS!

Nu va bagati fratillor la RDS!

Poate e connex cum e dar......
M-am apucat de Karate de frica sa nu ma bata Dumnezeu !!

Image
Cayn

Post by Cayn »

De ce sa nu ne bagam la RDS?
Eu m-am bagat deja de aprox o luna si pana acum o saptamana internetul a mers fff bine. Dar dupa cum merge acum, incep sa regret ca mi-am facut abonament la ei pe . :(
snufy

Post by snufy »

Cayn wrote:De ce sa nu ne bagam la RDS?
Eu m-am bagat deja de aprox o luna si pana acum o saptamana internetul a mers fff bine. Dar dupa cum merge acum, incep sa regret ca mi-am facut abonament la ei pe . :(
Nici tu nu sti ce vrei vad!!

De ce sa nu ne bagam si acum regreti! Ti-ai raspuns singur!!!
M-am apucat de Karate de frica sa nu ma bata Dumnezeu !!

Image
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Acum eu sunt conectat prin Internet GPRS, mi-e groaza de cat va fi factura. Dar merge mai bine decat Xnet Free, si nici nu ma mira avand in vederea cat costa.

Sir Ice

Post by Sir Ice »

De obicei nu fac 2 posturi unul dupa altul, dar informatia asta merita cred.
Daca nu puteti sa navigati folosind Xnet, fiind adusi inapoi la aceeasi pagina de fiecare data cand incercati o adresa dati telefon la Serviciul Clienti, cereti la partea pentru Xnet si cereti sa va modifice in baza de date intrucat voi aveti Myx Desktop instalat si tot nu va lasa sa navigati intorcandu-va la aceeasi pagina de captura.

Nu e o chestie de sistem de operare, de PC sau de Myx Desktop pentru ca pe acelasi PC contul proprietarei nu merge, dar cele 2 conturi ale mele s-au conectat si au mers.

Joy

Post by Joy »

Toate bune şi frumoase Sir Ice, dar ce se întâmplă când ba merge ba nu merge, după cum am spus eu mai sus?
Ieri seara pe la şapte a mers super. Azi de dimineaţă am vrut să dau un amărât de mail prin jur de 9 şi nu mai vroia, nu mă lăsa să ies din pagina aia idioată. Una e când nu merge deloc şi alta e când merge cu gâlme.
sorin

Post by sorin »

se ştie ceva de limitarea vechilor adrese de mail de forma utilizator@xnet.ro? am o adresă folosită la servici, înregistrată pe un număr de connex existent şi la zi cu plata abonamentului şi care nu mai merge. brusc, după 4 ani de funcţionare, cică s-a schimbat parola sau/şi username-ul. Aşa zice cam orice client de mail şi portalul myx. Sau s-a dezactivat... :crazyeyes: Menţionez că era "citită" zilnic, până acum .
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
daneelg

Post by daneelg »

Se pare ca incet, incet, conexu' vrea sa cam retraga xnet-ul gratuit...la urma urmei e dreptul lor si la fel e dreptul nostru sa schimbam operatorul :black: Dupa chestia cu limitarea la 10 ore si myx-......pardon, desktop, acum, zic ei, nu mai e voie sa ai acces la e-mail decat prin pagina lor. Asa ca.. tot yahoo ramane de baza (sau mai nou, google.. sa speram) :) eu oricum nu foloseam mailul de pe xnet decat ca sa citesc niste spam zilnic. O sa le scriu sa imi stearga definitiv contul pe xnet, ca si asa a devenit inutil.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Contul de pe Xnet era cel pe care il foloseam pentru mine personal. I-am facut insa trigger care trimite tot ce vine in e-mail-ul de la RDS care are POP3 asa ca am rezolvat problema.

Post Reply