NEVOIE URGENTA DE UN SFAT

Exprimându-ne plastic, sunt cutii albe. Ştiinţific vorbind, CD-uri, DVD-uri, CD-RW-uri, drive-uri, combo etc.

Moderator: Moderatori

Post Reply
SIR

NEVOIE URGENTA DE UN SFAT

Post by SIR »

Salut. Ieri am facut o greseala imensa cumparandu-mi un Combo drive. Toshiba SD-R1512, am dat pe el 2,35 mil.

Ajuns acasa constat ca unitatea nu vrea sa scrie a 48X nici de-o culoare. Trebuie in termen de 24 de ore sa-l schimb neaparat.

Spunet-i-mi va rog, Teac combo, 16X52X32X52, in varianta retail ar fi mai bun decat asta? Sau sa incerc alta unitate, tot Toshiba? Cam atat au acolo, n-am altceva sa-mi aleg la Flamingo

CD-urile folosite au fost Samsung din alea colorate, pe cel portocaliu n-a vrut sa-l scrie la mai mult de 24X iar cel negru nu l-a scris deloc. Unitatea mea veche, un Samsung scria perfect pe amandoua.

Va multumesc anticipat
deeJayOg

Post by deeJayOg »

Da. Părerea mea e că mai bine iei TEAC-ul. Chiar dacă la capitolul DVD e posibil să fie mai bun Toshiba, când vine vorba de R/RW, TEAC e o soluţie mai bună, şi nici la capitolul DVD nu e de lepădat.
SIR

Post by SIR »

Ideea e sa scrie ca lumea, adica orice CD-uri si bine, ca de asta dau o gramada de bani pe el.

In banii astia imi luam Plextor la naiba. Toshiba stiu, mi s-a spus ca sunt supertari, insa vad ca la scriere e slab de tot.

Nu stiu acum, am auzit ca ultimele modele Teac sunt foarte slabe si de asta va intreb pe voi.

La Flamingo mai au Combo Teac bulk si retail. Stie cinevadaca merita sa dau 200k in plus pentru retail?
Ma gandesc alea bulk sunt facute pe vapor, asta retail macar stiu ca nu e umblat in el. Voi ce stiti?
deeJayOg

Post by deeJayOg »

Şi bulk şi retail tot din acelaşi loc îl aduc. Dacă îţi place să ai cutie, manual şi Nero în pachet, atunci iei retail. Altfel, e acelaşi lucru. Eu zic că nu vei fi dezamăgit de TEAC.
SIR

Post by SIR »

Bine man atunci merg pe mana ta, imi iau retail sa fiu eu sigur. Nu-mi place cutia, Nero si alea, insa macar sa mearga bine, altceva nu vreau decat o unitate ca lumea.

Acum ma duc sa-l schimb.
baronul

Post by baronul »

cu putin tupeu ai putea sa iei inapoi banii si sa mergi in alta parte pt ca la flamingo au preturile cam piperate ....
deeJayOg

Post by deeJayOg »

Slabe şanse. Banii se recuperează extrem de greu, şi nici aşa nu prea...
baronul

Post by baronul »

cunosc pe cineva care a reusit sa scoata banii de la Flamingo pentru o placa video si de la Best pentru un AN7
Corbus

Post by Corbus »

Nu ne-ai mai spus -ai reusit schimbarea?
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Banii se pot recupera, mai greu, da' se poate. Trebuie sa stii sa le dai in cap cu legea, pentru ca de cele mai multe ori e de partea ta. Trebuie doar sa o citesti si pe urma sa vezi unde te incadrezi.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
Post Reply