Fight Club XtremPC
Moderator: Moderatori
Alia, de ce nu te pui si tu cu cineva pe masura ta ? Ca mi se face mila de Ogre...
De ce nu provoci o alta forumista? ...intr-un ring din ala plin cu noroi, imbracate in niste costume mai sumare
, cu spectatori cu tot. Cred ca pretul il poti stabili tu, ca oricum o sa fie sala plina. Dar sa fie exclusiv pt forumisti...
Pariu pt asa ceva nu fac, ca oricum nu conteaza cine castiga...
De ce nu provoci o alta forumista? ...intr-un ring din ala plin cu noroi, imbracate in niste costume mai sumare

![Tasty [smilie=Tasty.gif]](./images/smilies/Tasty.gif)
Pariu pt asa ceva nu fac, ca oricum nu conteaza cine castiga...
- MAXKOOL999
Măi voi vreţi neapărat să fiţi vedetele ştirilor de la ora 5?
Staţi cuminţi, mai bine daţi un CS sau UT2004 pe net, ce naiba, vreţi să se ajungă să se interzică jocurile pe PC în România?
Nu-i de ajuns că în America copii au acces la arme şi omoară tot ce mişcă, acum începeţi şi voi?
Daţi şi voi dovadă de maturitate.
PS. Ogre, stai liniştit, Alia te face şi fără bâtă.
Staţi cuminţi, mai bine daţi un CS sau UT2004 pe net, ce naiba, vreţi să se ajungă să se interzică jocurile pe PC în România?
Nu-i de ajuns că în America copii au acces la arme şi omoară tot ce mişcă, acum începeţi şi voi?
Daţi şi voi dovadă de maturitate.
PS. Ogre, stai liniştit, Alia te face şi fără bâtă.

Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
- Dr. Voidberg
- Moderator
Maselutz, bring it on mofo!Zâna Măseluţă™ wrote:Vreau sa-l bat pe Void, da. Puteti pune pariuri deja, dar e inutil sa mai spun cine va fi mistretul câstigator. L-am ales pe el pentru ca stiu ca voi sterge bordurile cu el, nu am mai batut un tocilar din liceu şi mă simt nedreptăţit pentru acest lucru.
Frumusete fizica: 5/5 (votat cel mai frumos forumist, a se vedea si poza de la cerf cu mine si admiratoarele mele, de asemenea a se vedea si poza de mai jos)
Agilitate: 5/5 (scade la 4/5 cand dau de tutun si/sau cafea)
Dexteritate: 5/5 (agil ca un bulan de garcea)
Inteligenta: 10/5
Forta fizica: 3/5

Last edited by Dr. Voidberg on Tue May 18, 2004 4:24 pm, edited 1 time in total.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
Eu vreau sa-l bat pe Maselutz pentru a-l elimina din potentialii adversari ai domnisoarei Void.O vreau doar pentru mine...poate o las si sa castige...
I wish, I dream, a dream of mountains high
Where I can sit and look down hills, and say
" This is I"
I wish, I dream,a dream of mountains high
Where I can stand and raise my hands, and touch the sky
Where I can sit and look down hills, and say
" This is I"
I wish, I dream,a dream of mountains high
Where I can stand and raise my hands, and touch the sky
- Zâna Măseluţă
- Admin
Din păcate trebuie să mă retrag o perioadă. Mâine am un proces după cum se vede în ataşament, aşa că Molly e mai importantă decât Void.
- Attachments
-
- ziarul.gif (74.88 KiB) Viewed 384 times
Last edited by Zâna Măseluţă on Sun Dec 05, 2004 11:31 am, edited 1 time in total.
- bloomfield
Eu vreau să o (de fapt îl) bat pe Zâna Măseluţă din cauză că din cauza lui era să mă *** pe mine de râs de 2 ori citind topicul ăsta. Dacă mă gândesc bine aş prefera să îi smulg o aripioară. Sau mai bine un dinte :p.
În legătură cu sexul lui void eu sunt de părere că nu are. Am şi dovada. Am încercat să dau typeof(void) şi mi-a dat eroare la compilare. Am mai încercat şi sizeof(void) şi tot eroare mi-a dat dar asta nu sunt prea sigur ce înseamnă.
În legătură cu sexul lui void eu sunt de părere că nu are. Am şi dovada. Am încercat să dau typeof(void) şi mi-a dat eroare la compilare. Am mai încercat şi sizeof(void) şi tot eroare mi-a dat dar asta nu sunt prea sigur ce înseamnă.
O barmaniţă virtuală aş putea accepta
...dar o bere virtuală?? Niciodată!
...dar o bere virtuală?? Niciodată!
- SharpShooter
==>> alia
daca vrei sa renunt la ultima conditie, atunci tre sa ne batem pe bune
shi sincer nu iti recomand, pentru ca sunt prea "greu" (65 kg) pentru categoria ta, si stiu mai multe scheme de arte martiale decat pot fi invatate intr-o viata de om normal din cluburi de karate
o sa fac si eu o provocare sa vad care accepta:
1. pe Jet Li - mi-e frica ca stie mai multe despre arme decat mine
2. pe MaxKool999 ca e fan CZ, si mie nu imi convine, just like that
There is only place for one like me!
daca vrei sa renunt la ultima conditie, atunci tre sa ne batem pe bune
shi sincer nu iti recomand, pentru ca sunt prea "greu" (65 kg) pentru categoria ta, si stiu mai multe scheme de arte martiale decat pot fi invatate intr-o viata de om normal din cluburi de karate
o sa fac si eu o provocare sa vad care accepta:
1. pe Jet Li - mi-e frica ca stie mai multe despre arme decat mine
2. pe MaxKool999 ca e fan CZ, si mie nu imi convine, just like that
There is only place for one like me!
- MAXKOOL999
Re: Fight Club XtremPC
Dacă vin şi cei din TeG mă alătur şi eu taberei XtremPC. Apropo de scandalul respectiv, chiar credeaţi că dacă sunt mari killeri pe calculator, atunci au şi creier?Minel wrote:...
Este invitat si clanul TeG.
work harder
- Zâna Măseluţă
- Admin
- SharpShooter
Ieri am avut onoarea de a fi solicitat pe post de secund de catre Maxkool in lupta cu berile impotriva lui SharpShooter...Ca un mandru fan Liverpool (a se citi Carlsberg) nu puteam sa refuz aşa ca SharpShooter este invitat sa ishi desemneze secundul pentru a shtii shi eu cu cine sa discut pentru a stabili armele shi locul betziei...pardon..am vrut sa zic disputei
I saw a light at the end of tunnel. I went closer and I was right...It was a light...The light of a flamethrower
- SharpShooter
Dr. Led, eu vreau să te caftesc pe tine pt că niciodată nu te nimeresc în ţinta mea la ut2004 
Mă risc, deşi am înţeles că posezi un superweapon, un picior luxat ceva... acum îmi dau seama de ce când jucam diablo2 nu mai găseam piciorul vacii pt cow level...
Anyway, this town aint big enough for the both of us!!! :2gunfire:
mâine dimineaţă, ora 06.00, tu şi cu mine. pe magheru. redeemerul l-am setat în pasaj la universitate.
lets rock n roll, baby.

Mă risc, deşi am înţeles că posezi un superweapon, un picior luxat ceva... acum îmi dau seama de ce când jucam diablo2 nu mai găseam piciorul vacii pt cow level...
Anyway, this town aint big enough for the both of us!!! :2gunfire:
mâine dimineaţă, ora 06.00, tu şi cu mine. pe magheru. redeemerul l-am setat în pasaj la universitate.
lets rock n roll, baby.
work harder
- SharpShooter
Tinand cont ca in ultimele luni am luat vreo 10 kile in plus cred ca doar Maselutz ar fi un concurent suficient de dur pentru mine. Dar cum e si moderator, o sa ma "multumesc" cu Cross, care inteleg ca merge regulat la sala si sperie lumea pe unde trece. So, anytime, anywhere. O sa fie meciul de inchidere al galei.
Minel, decat doi contra unu, ce zici de un meci in trei, fiecare pe pielea ( si muschii lui. Ma ofer sa-ti fiu demn adversar, si sa iti sar la gat cand esti mai incoltit. Te-am ales din cauza traficului cu miere si fileuri de tenis pe care il faceai anul trecut.
Minel, decat doi contra unu, ce zici de un meci in trei, fiecare pe pielea ( si muschii lui. Ma ofer sa-ti fiu demn adversar, si sa iti sar la gat cand esti mai incoltit. Te-am ales din cauza traficului cu miere si fileuri de tenis pe care il faceai anul trecut.
I know Kung-Fu!!!
Damn, m-am trezit la 7 astazi, nu am ajuns la cafteala. Nu-i nimic, te prind diseara pe serverul XPC. Luneta piciorului meu luxat nu iarta nimic.s|lent wrote:mâine dimineaţă, ora 06.00, tu şi cu mine. pe magheru. redeemerul l-am setat în pasaj la universitate.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Am informatii ca in secret s-au format secte conspirationiste, care vor sa ma prinda la inghesuiala in UT2004 si sa abuzeze de mine cu Minigun-ul.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Grrrrr, Maselutzo, te provoc la un v-ati asunselea prin cartierul meu, pe timp de iarna...ca sa nu mai moara cainii vagabonzi de foame.Zano, o sa te trec prin cooler-ul meu, de te fac shake ca ala de la MecDonatlz.Nu exista nici o scapare.Esti prins ca praful din carcasa mea.O sa te "topesc" asa cum se topeste molia pe procesorul meu.O sa te ard, de o sa crezi ca Nero este la Polul Sud.Esti compromis!Te storcesc mai bine decat storceste Winrar-ul fisiere.O sa te tin in cura de slabire:zece taste si doua dishete pe zi.O sa-ti tai venele cu un reinscriptibil spart.Nu te juca cu mine, Zana, c-o sa-mi chem tziganii de peste Prut si clanul meu de Counter Smecheri din Sofia!O sa-ti taiem venele, o sa te sugrumam cu-n mouse wireless
si o sa te inecam cu pasta termoconductoare.Yeahhh, baby, te provoc!Vrei o poveste din trei cuvinte?
Cica era odata o Zana Maselutza care controla forumul si pe forumisti ca un mare papusar care este.Intre o partida de table cu Void(bunul prieten) si-un plan de subjugare a omenirii, Zana mai arunca cate-un ochi pe forum si mai inchidea inca vreo 10 topicuri si mai bana inca 3 oameni nevinovati. Dar ce se vede colea-n topic?Oare o fi un thread care-n doua zile a si ajuns la 8 pagini???
*Personajele din povestioara de mai sus sunt total fictive si se va lua ca atare...doar o *poveste*.
Oh, si nu uita de tziganii aia de peste Prut!

Cica era odata o Zana Maselutza care controla forumul si pe forumisti ca un mare papusar care este.Intre o partida de table cu Void(bunul prieten) si-un plan de subjugare a omenirii, Zana mai arunca cate-un ochi pe forum si mai inchidea inca vreo 10 topicuri si mai bana inca 3 oameni nevinovati. Dar ce se vede colea-n topic?Oare o fi un thread care-n doua zile a si ajuns la 8 pagini???
*Personajele din povestioara de mai sus sunt total fictive si se va lua ca atare...doar o *poveste*.
btw, Zano, daca ai nevoie de ulei sau de pisese de schimb, PM mejohn wrote:...moderatorii nu sunt niste robotzei...

Oh, si nu uita de tziganii aia de peste Prut!
- Zâna Măseluţă
- Admin
Uuuuuuu...I'm scared 2 death!Zâna Măseluţă wrote:Cât ţi-a luat să scrii postul ăla? Mai ales faza colorată ? .. revin cu dovezi compromiţătoare şi despre tine, cam aşa cum l-am scos pe Void vin viaţa socială a forumului ...

Muhaha!Mai degraba va adera Romania la Uniunea Europeana decat sa ma prinzi tu pe mine! Si nu uita de tâganii de peste Prut!Eu si cu ţâganii mei formam ză Invincibila Armada!Eu sunt Ali Babeta cu cei 40 de puradei.Nu,...suntem Bill si cei 88 de nebuni...dar defapt sunt Bill si cei 87 de nebuni, caci unul a fost calcat de un biciclist pe la Tulcea.Ahem....where was I?Oh, yes...O sa te prindem si o sa te taiem cu DVD-uri XPC.O sa te transam in bucatzi si o sa jucam puzzle cu ele.Desigur, va trebui sa facem o poza inainte sa incepem...ca sa ne descurcam cu reasamblarea.O sa luam vreo 200 de tuburi Picatura si multa atza de cusut.Lighsaberul pentru cauterizare vine de la sine

Daca nu te gasim...o sa ne indreptam furia catre cei apropiati tie.Void, vezi ca te afli in pericol!Dar pana sa ajungem aici, eu si cu ţzâganii mei...ahem...asociatii mei, vom face o vizita lu' farmăr Geies si lu' "soon to be raposata" Molly.Si daca asa n-o sa fie de ajuns, o vom molesta si pe "soon to join Molly" Dolly sau Jolly(famelia lu Molly).In alte cuvinte, vom da foc fermei lu Geiels, de-o sa creada vecinii(XPC) ca facem un foc de tabara.Further more, o sa prindem fiecare oaie din ferma si le vom tunde si le vom vopsi funareste.Mai tarziu vom juca Cantăr cu ele(oile vor fi bombing sites).Vom recrea si atentatul lu JFK.Ghici cine o sa fie in locul lu' JFK?"Beeeee....(sniper shot)....".O voce sexy va tine sa ma anunte ca am facut un Killing Spree!Hehe, nu ma voi opri pana nu voi aude "God Like!"...sau macar "TEG like!".
OFF TOPIC
A vazut careva cum arata o oaie dupa ce a fost aruncata cu o catapulta?Va asigur ca nu-i ca-n reclama cu Mountain Dew...
Muhaha!There is no xscape.Ma rog...era unul, da si-a schimbat nickname-ul

Hehe, I.R. 2-0 Zana, mo fo'!
With love, I.R. !