O cunostinta are un sistem de genul:
MB: ASUS A7V600-X
CPU: Barton 2600+
MEM: 256MB Sycron
HDD: Seagate 80GB S-ATA
Sursa: 400W no name
Video: MX440
CD-RW Teac, Modem
Problema este ca in 4 luni i s-a ars HDD-ul de 2 ori (acum este ars si nu mai poate sa foloseasca sistemul). Prima oara i l-a inlocuit, acum sta cu sufletul la gura ca nu stie daca de data asta il mai schimba.
Stiti de ce se poate duce un HDD atat de des?? Totusi sa se arda de doua ori in 4 luni este cam mult.
Incompatibilitati??
HDD-uri Seagate slabe??
Sursa cu probleme??
HDD Seagate S-ATA cu probleme??
Moderator: Moderatori
HDD Seagate S-ATA cu probleme??
".... impotriva prostiei .... ZEII insisi ....... lupta in zadar......."
- stolojansky
- stolojansky
Apropo...
Eu am de cand ma shtiu numai HDD-uri Seagate, chiar acum am in sistem 1x 80 GB ATA shi 2x 120 GB SATA Seagate. N-am avut niciodata probleme, dar am avut intotdeauna grija sa am in sistem numai surse de calitate. Acum am o sursa de 420 W Chaintech...o sursa buna te scuteshte de multe probleme....
Eu am de cand ma shtiu numai HDD-uri Seagate, chiar acum am in sistem 1x 80 GB ATA shi 2x 120 GB SATA Seagate. N-am avut niciodata probleme, dar am avut intotdeauna grija sa am in sistem numai surse de calitate. Acum am o sursa de 420 W Chaintech...o sursa buna te scuteshte de multe probleme....
Prostia atenueaza saracia... voi nu va uitatzi in jur?????
Baronul, eu am schibat de două ori un Maxtor dintr-o cauză similară...deci şi eu am avut "ghinion".
kronung:: trebuie să ştim exact voltajele care le dă sursa aia. Şi dacă ele fluctuează.
De verificat:
- existenţa pământării le sistem. dacă ea nu există, discutăm aici cum se inventează una.
- existenţa unui tuner TV al cărui cablu de canal este prost fixat şi face contact imperfect.
- tabloul de siguranţe al casei, conexiunile până la priza PC-ului şi inclusiv aspectul lor în priză şi eventual existenţa unui prelungitor copt în care se leagă PC-ul.
kronung:: trebuie să ştim exact voltajele care le dă sursa aia. Şi dacă ele fluctuează.
De verificat:
- existenţa pământării le sistem. dacă ea nu există, discutăm aici cum se inventează una.
- existenţa unui tuner TV al cărui cablu de canal este prost fixat şi face contact imperfect.
- tabloul de siguranţe al casei, conexiunile până la priza PC-ului şi inclusiv aspectul lor în priză şi eventual existenţa unui prelungitor copt în care se leagă PC-ul.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
La sursa m-am gandit si eu prima oara, chiar daca este de 400W. I-am recomandat persoanei respective ca atunci cand se duce cu sistemul in service, sa-i roage pe cei de acolo sa-i schimbe si sursa. Cu ocazia asta toata lumea ar putea sa doarma mai linistita (poate...)
Sa auzim de bine....
Muad'Dib, sincer nu pot sa-ti raspund la aceste intrebari ca nu am intrat in casa omului, dar s-ar putea sa nu aiba impamantare la priza ("sansele" sunt de 75%) iar fluctuatiile de curent pe care le da sursa, cu parere de rau, nu pot sa le verific momentan si maine cred ca deja este prea tarziu, duce sistemul in service.Muad'Dib wrote: kronung:: trebuie să ştim exact voltajele care le dă sursa aia. Şi dacă ele fluctuează.
De verificat:
Sa auzim de bine....
".... impotriva prostiei .... ZEII insisi ....... lupta in zadar......."