Setare Outlook pt XP

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
mici

Setare Outlook pt XP

Post by mici »

Sub W. XP, pot sa-mi setez poshta prin Outlook, daca aceasta imi este in Yahoo??? Daca da, cum???
Aky

Re: Setare Outlook pt XP

Post by Aky »

mici wrote:Sub W. XP, pot sa-mi setez poshta prin Outlook, daca aceasta imi este in Yahoo??? Daca da, cum???
Da poti sa setezi Outlook'ul pentru Yahoo! Mail, numai ca de ceva vreme incoace serviciul de POP3 oferit de Yahoo (cel responsabil de aducerea mailurilor in Outlook'ul tau) este platit! Nu stiu cat pe an! Deci daca nu platesti acest servici nu poti si nu are sens sa te chinui!
PS: Exista un utilitar care totusi depaseste acest serviciu platit si-ti aduce in Outlook mailurile ...numai ca intra, cred, in categoria warez, hack tools etc si o sa o iau peste bot de la sefu forumului de soft :P dar ca inceput poti cauta pe google.ro!
Bafta!
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Outlook stie sa verifice si alte conturi de mail in afara de cele POP3.
HTTP spre exemplu si daca nu ma insel wizard-ul de Setup la new mail account te duce frumos pas cu pas prin configurare.
mici: ceea ce vrei tu sa adaugi este cont nou HTTP, nu POP3.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Download Yahoopops. Apoi în Outlook XP:

# Select Tools -> Email accounts from the main menu
# Select Add a new email account and click o­n Next
# Select POP3 as the Server Type. Click Next
# Enter your username and full Yahoo! email address under 'User Information'
# Enter your Yahoo! Login id and password under 'Logon Information'
# Enter 'localhost' as your Incoming mail server
# Enter localhost as the SMTP server as your outgoing mail server
# Click o­n the More Settings button and select the Advanced tab
# Increase the Server Timeout to 'Long' (10 minutes)
# Select the Outgoing Server tab
# Enable "My outgoing server (SMTP) requires authentication". Select "Log o­n using" and enter your Yahoo Mail address as the username and your Yahoo Mail password as the password.
# Click Ok to close the More Settings dialog
# Click Next and then Finish
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
mici

Post by mici »

Dar daca vreau sa setez posta de la Astral (am cablu la ei) prin Outlook, tot asa o instalez??? E ce sunt: POP3 sau HTTP????
r4zv4n

Post by r4zv4n »

Astral e pe POP3.

Procedura e cam lafel, doar ca o sa pui adresa de Astral in loc de cea de la Y! si server'ul pe care ti l'au trecut ei pe fisa in loc de "localhost".

Personal, nu ti'as recomanda Outlook, cu atat mai putin Outlook Express (am o banuiala ca la ala te referi). Poate doar dc ai un antivirus bun si updatat la zi care sa aiba si un snap-in pt Outlook. Altfel, poti sa fii sigur ca te vei "molipsi" de ceva repede.

Dc vrei sa vezi ce mail'uri iti intra in timp real, tine un Y! msgr deskis si o sa T anunte el ca ai primit ceva (si dc nu vrei sa fii vazut online, il setezi sa fie invisible). Iar pt Astral, exista si webmail (D expl, pt Bucuresti e http://webmail.b.astral.ro/).

Dc vrei sa folosesti totusi Outlook, iti mai recomand sa'ti pui si un firewall care sa aiba optiunea de a bloca mailurile care ies dc ai prea multi recipients sau dc se trimit prea multe intr'un interval scurt (comportament tipic de virus luat de pe mail), pt ca altfel o sa'ti puna cei de la Astral filtre si o sa te miri de ce nu'ti merge netu' (i s'a intamplat unui prieten). De asemenea, fa'ti de update'uri la Windows (http://windowsupdate.microsoft.com) si, dc folosesti Outlook din Office (nu varianta Express care vine cu Winblows), si update'uri de office (http://officeupdate.microsoft.com).
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")

Image
mici

Post by mici »

Thanks to everybody!! Mama, da' stiu ca poti afla orice pe forumul asta! Este realmente util, sa stiti! Numai si numai datorita ajutorului vostru al tuturor!! Va multumesc inca o data!
Post Reply