am nevoie de un program care sa converteasca PDF-uri intr-un format ce poate fi editat de MS Word. inainte sa imi recomandati "cu caldura" google vreau sa va spun ca am incercat deja vreo 4-5 dihanii de astea, si nu am facut nimic - adica faceau varza documentul rezultat (imagini incomplete, text pus aiurea, etc). decit sa corectez asa ceva mai bine il scriam din nou.
ma intereseaza o recomandare din partea cuiva care a utilizat asa ceva si l-a ajutat sa isi faca treaba.
pdf->doc/rtf converter
Moderator: Moderatori
SolidConverter PDF
BCL Drake 7.1
Ambele programe lucreaza excelent si convertesc PDF-ul in RTF care poate fi editat de MS Word.
BCL Drake 7.1
Ambele programe lucreaza excelent si convertesc PDF-ul in RTF care poate fi editat de MS Word.

Learn things the hard way and you'll never forget 'em, learn things the easy way and you'll forget 'em in a minute!
- Constantin
Cel mai tare pe care l-am vazut eu e :
ABBYY FINE READER !!! (e un soft de OCR)
E chiar softul folosit de obicei pentru scanat si recunoscut...
Evident ca iti 'scaneaza' paginile si recunoaste textul, tabelele, imaginile etc... merge cu orice fel de PDF ...
Si Adobe Photoshop scoate imaginile din orice PDF... (daca ai nevoie de imagini la calitate mai buna decat le-ar scoate ABBYY, desi cred ca nu o sa fie probleme)
Bafta!
ABBYY FINE READER !!! (e un soft de OCR)
E chiar softul folosit de obicei pentru scanat si recunoscut...
Evident ca iti 'scaneaza' paginile si recunoaste textul, tabelele, imaginile etc... merge cu orice fel de PDF ...
Si Adobe Photoshop scoate imaginile din orice PDF... (daca ai nevoie de imagini la calitate mai buna decat le-ar scoate ABBYY, desi cred ca nu o sa fie probleme)
Bafta!
BCL Drake isi face treaba binisor. varianta demo nu scoate imaginile, dar converteste textul, fara limitari de genul doar primele 5 pagini sau inserari de text in mod aleator care sa iti reaminteasca ca trebuie sa dai 100 de para sau mai mult pe o porcarie. pentru ce era nevoie s-a dovedit excelent. si tinind seama ca are doar 3,5megi este si usor download-abil pe modem. ABBYY Fine Reader-ul are minim 37,5 mega.
oricum, multumesc la toti pentru ajutor.
oricum, multumesc la toti pentru ajutor.