McDonald's VS KFC

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Mănânc mai bine la:

McDonald's
36
38%
KFC
60
63%

Total votes: 96

Corrosion

McDonald's VS KFC

Post by Corrosion »

Hai ca daca am vazut ca exista topic cu shaoarme, am vrut sa vad shi eu care sunt preferintzele voastre in aceasta materie.

SIncer sa fiu, mie mi-a placut Mac'u, a fost clasic shi bun la vremea lui, dar acuma mie imi place mai mult KFC-u. :P :multi:

Acu' sa va vad. Ce zicetzi?

Shi daca topicul e idiot, nu datzi cu pietre, va rog! :evilbat:
piff

Post by piff »

KFC ...dc? pt ca ofera o mancare mai serioasa in rejim de fast-food
sorin

Post by sorin »

personal prefer BiG Boy Burgers (deşi varza aia cu maioneză e greţoasă şi carnea pusă pe prăjitor direct din congelator ajunge doar în stare de gelatină) şi Mad Dog, unde se vând cei mai bestiali hamburgeri din oraş şi după program, una din chelneriţe îmi face masaj.
În lipsă de inspiraţie felii@Haş rulz.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Minel

Post by Minel »

KFC, pana am descoperit Broadster Chicken. Mai prefer si Sheriff's sau Spring. Astea dintre junkuri. Sanatos e la mama, dar sa m-astepte pana fac rezervare.
Last edited by Minel on Sun May 23, 2004 9:46 pm, edited 2 times in total.
Bobylly

Post by Bobylly »

ontopic: prefer kfc... cand eram mai mic mancam mereu cu familia la Mc :)
offtopic: acum prefer serfifs...spring...si mai rar si daca sunt in drum pizzahot... dar de kfc si Mc sunt sictirit... de cealeasi bigmac si aripioare :crazyeyes:
Sir Ice

Post by Sir Ice »

KFC e mult prea picant si e cu Pepsi. Si eu am oroare de Pepsi!
Nici McD nu e mai breaz, da' mie imi plac cartofii de la ei si ca sunt cu Coca Cola. Ca restul produselor sunt facute la limita legalitatii: carnea de hamburger are voie sa aiba un anumit procent x de grasime, iar ce vinde McD e ceva de genul x-1 sau x-2 procente.
Last edited by Sir Ice on Sun May 23, 2004 11:15 pm, edited 1 time in total.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Sunt de acord cu Sir Ice, la KFC tot ce ar putea fi comestibil este prea picant şi au numai Pepsi.
La McDonald's totul este fad şi mă scoate din minţi mulţimea de boraci care bântuie non-stop locaţiile lor (asta în cazul în care nu îmi iau la birou).
Sincer să fiu, dintre astea două prefer Spring Time, cu frigăruile la farfurie şi salatele lor (când sunt proaspete :black:).
2002angel

Post by 2002angel »

prefer KFC pentru ca e mancare picanta(ador mancarea picanta)cat despre PEPSI sau Coca Cola,nuci una nu imi place.prefer oricand in cappy nectar sau prigat activ mai ales alea cu aroma de suc natural :wink: (imi place pt ca nu au acid)
dar sincer prefer ELLYS:e o firma din Piatra-Neamt foarte misto,si e langa liceu(numa bine pt pauza mare :wink: )
The man that GOD makes fun of
Greg

Post by Greg »

Prefer hamburgeraria arabului de la coltz. Acuma pe bune prefer Meku oricand. Nu ma duc la Cheiefsi ca-mi ia foc dantura. Da mai bune decat toate astea e o pizza enorma fierbinte si cu multe pe ea.
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
deeJayOg

Post by deeJayOg »

În afară de McChicken şi de cartofii prăjiţi de la McDonalds nu mă încântă nimic altceva.
piff

Post by piff »

discutzia se purta intre kfc shi mac...normal ca ador mancarea de la bunica,dar...
I.R.

Post by I.R. »

Saorma-i buna.Saorma si ce se mai face la fast food e D.E.L.I.C.I.O.S.. Dar ce prefer eu cel mai mult e mancarea de la Mec. [smilie=Tasty.gif] Inafara de porcaria aia de Mec Nuggets, totul e ambrozie!Mah, stiu ca hamburgerul de la Mec are multa grasime,but who cares?Mancarea de la colt' n-are si ea multa grasime?Oricum, nu-i nimic mai bun pe pamant decat cartofii de la Mec si o portie de Fish Mac Fresh(cand era si promotia) [smilie=Tasty.gif] .Fish Macul e bun, chiar daca-i facut din carne de caine :P .Singurul lucru care ma enerveaza la Mec sunt racoritoarele in care(EFECTIV) trebuie sa fie cuburi de gheata.Eu n-am inteles:de ce am eu nevoe de gheata?Dozatorul nu raceste sucul?De ce trebuie sa beau mereu amestecatura aia de Cola cu apa de baie?
Mancarea de la KFC nu-mi place.Parca-i mancare taraneasca...fast food rustic.Mancarea la KFC e mai...tare de mestecat
kosmocos

Post by kosmocos »

Dintre KFC si McDonalds prefer Spring Time, imi plac saormele si frigaruile lor.

De la mancarea McDonalds am dat la boboci ultimele doua dati, poate stau eu mai prost cu ficatul ....
HPA

Post by HPA »

Referindu-ma strict la topic, raspunsul este simplu McD. Motivul ? nu exista inca KFC la Cluj :black:, iar la Bucuresti nu ajung foarte des...
Allex
Moderator

Post by Allex »

[ontopic]
Prefer KFC pentru tot ce înseamnă carne Si McDonald's-ul pentru cartofii prăjiti, băuturi, dulcuri (plăcinte sau înghetată).
[/ontopic]

[offtopic]
AFAIK, atât KFC cât si Pizza Hut sunt detinute de Pepsi Inc.
[/offtopic]
Look around the table. If you don't see a sucker, get up, because you're the sucker ..
Greg

Post by Greg »

Sistemul de plata de Springtime este un ... deliciu :0X:
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
Minel

Post by Minel »

Greg, ia zi tu la lume cum te servesc eu cu de toate cand vii la mine, si te las sa downloadezi melodii pe care nu le asculti niciodata, si dormi in patul colegului meu de camera, care vine si intreaba ca piticii din Alba ca Zapada "Cine a dormit in patul meu?", si lasi ca nesimtitul vasele murdare si firimituri, si nu speli sticlele de bere, si pleci tot timpul in graba si-mi lasi carcasa deschisa si coolerul nealimentat, si... si... si tot profiti de bunatatea mea, si tu nu ma rasplatesti cu nimic. Asa, da, meriti sa stai la coada la Spring pana-ti da stomacul afara!!
Greg

Post by Greg »

Minele meriti sa dai click pe semnatura ta
later edit : tocmai am terminat sticla de Cappy a lui Minel (ras de Muttley)
Last edited by Greg on Mon May 24, 2004 4:33 am, edited 1 time in total.
Minel

Post by Minel »

Si-acum urlu la el ca-mi bea Cappy si Pepsi, nemernicu'!
baronul

Post by baronul »

deci ... sa o luam cu inceputul:
Tacco, Pizza Hut , KFC sunt una si aceiasi firma .... firma mama este in state ... iar prima infiintata dintre cele 3 a fost Pizza hut ...
On TOPIC: prefer KFC fara doar si poate in detrimentul Mc` Donald care sucks ... nu degeaba au fost dati in judecata de n`ori ... si au pierdut procesele ...
_angel_

Post by _angel_ »

..
Last edited by _angel_ on Mon Jun 11, 2007 11:46 am, edited 1 time in total.
baronul

Post by baronul »

am vazut reclama la MC ca ar fi bagat niste game`uri acuma la meniu ... chiar m-as risca pentru acel joculet :wink:
vică

Post by vică »

Sincer sa fiu la KFC am intrat doar odata; si atunci invitat si am baut o bere. Insa nu mi-a placut nici mirosul si nici cum aratau chestiile alea,ba mai mult....traiesc cu strania impresie ca aripioarele alea de pui, sunt de la niste gaini de la Cernobal....cu mai multe aripi, sa creasca rentabilitatea [smilie=maniac.gif]

La Mc. am mancat de multe ori inghetata aia a lor ieftina, la cornet, si niste cartofi prajiti care mi-au dat o durere de stomac (problema personala). Cum eu nu prea ma omor dupa delicatesuri din carne tocata nu am incercat altceva.

Pt mine, in Bucuresti cel putin, Cantina Rosetti rulz!
sorin

Post by sorin »

totdeauna am fost neplacut impresionat de mirosul muced, de caramel stricat care razbate, cateodata, de la McDonalds. Nu stiu de la ce...
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Corrosion

Post by Corrosion »

nici in Constanta nu exista KFC
sniff sniff.... no fair!Mie chiar imi place, mai ales Crispy strips... :drinking: :drinking:

McDonald's are intradevar unele mancaruri mai puţin sanatoase, dar cui ii mai pasa acuma de astea? In schimb de KFC nush exact. :P

OFF topic: yay! mi-am schimbat nicku' in ceva mai placut. :P :robot:
ghitulescua

Post by ghitulescua »

Minel-Super misto semnatura ta!!! :P
Dintre KFC si MC aleg KFC ptr aripioarele lor super misto si mancarea din pui care nu este la preturi exorbitante(vezi MC) . Iar de la Mc prefer cartofii si sucul. In rest totul e naspa( exceptia care confirma regula fiind Chicken McFresh). Over&Out
m0rpheus``

Post by m0rpheus`` »

Ok. Deci m-ati lasat cu gura cascata. Tot indrugati acolo firme peste firme, companii peste companii si eu habar nu am de ele.

Aici, in Oradea, cred ca numai de Mac stie lumea.. Not fair... :(
chrisTopher

Post by chrisTopher »

Mi se face greata de fiecare data cand sunt la McD. Mancarea lor este fada si fara gust. Iar cola + gheata : bleah.
KFC nu lam vazut, nu lam mancat. Sper sa fie iummy.
dark as night
Corrosion

Post by Corrosion »

Minel-Super misto semnatura ta!!!
h3h3h3, nu zau! eu chiar am picat la faza lui, idiotul de mine.....

Minel, ce tre' sa faci ca sa inchizi toate ferestrele, ca pana la urma a trebuit sa restartez saracu' comp.
KFC nu lam vazut, nu lam mancat. Sper sa fie iummy.

KFC= Foarte bun, daca îţi place mancarea picanta si mancarile din pui... YUMMY
m0rpheus``

Post by m0rpheus`` »

Ok, abia astept sa vina odata KFC si la oradea ca deja exasperez.!!

McDonalds`u e infect cam peste tot. Mancare parca cu un gust de vechi, aiurea. Pe deasupra si preturi care nu merita.
std
Moderator

Post by std »

KFC, tocma pentrui ca-i picant :)
gicu

Post by gicu »

Desi sunt din Pitesti unde se gaseste numai Mc'Donald's :( , prefer KFC !!
Am mancat destul de rar la KFC pt ca nu prea ajung in Bucuresti sa mananc la KFC pt ca imi e incomod , dar ..vreau sa zic ca este peste Mc'Don... !!
ar fi bine sa faca si in Pitesti un astfel de fast food !! :P
burner
Radioactiv

Post by burner »

Eu unul prefer Mec-ul... sincer nu am observat nici una dintre probleme semnalate de voi... miros, gust prost, etc... sincer as putea manca in mod sigur toata productia lor pe o zi... KFC-ul nu imi prea place...am mancat f. rar acolo, si nu am ramas incantat... in bucuresti, Mc-urile au probleme cu cersetorii, mai ales cel de la universitate si cel din obor... altfel... doar Pizza Hut e mult mai marfa, dar... te cam usuca.
Last edited by burner on Mon May 24, 2004 11:40 pm, edited 1 time in total.
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
deeJayOg

Post by deeJayOg »

Am votat KFC. Nu de alta dar tind să cred că la ei las bani mulţi, dar plec mai sătul ca la Mac.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Trec zilnic pe lânga gurile de aerisire de la McDonalds-ul din metrou de la Unirii, iarna mai merge că bate vântul, dar vara mă uit după câini morţi prin zonă ... un miros artificial, chimic, de pârţ de cal. Şi mereu e plin de kindări. KFC fără discuţie dintre astea două.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

what's an alien ? a being that never tasted a Big Mac :)
McDonalds all the way
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
deeJayOg

Post by deeJayOg »

Zâna Măseluţă™ wrote:un miros artificial, chimic, de pârţ de cal. Şi mereu e plin de kindări. KFC fără discuţie dintre astea două.
Cunosc persoane care sunt înnebunite după mirosul ăla. :silly:
andrei

Post by andrei »

fishmac, şi un suc de portocale. atât îmi place din mc. kfc e mai bun dar mai scump, am impresia.

work harder
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Era si timpul pentru un Poll pe tema asta.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
ClauSoft

Post by ClauSoft »

McDonalds = mancare proasta, meniu extrem de saracacios, plin de copii care fac o galagie infernala
KFC = ceva mai scump, bun din cand in cand (nu cred ca as putea manca in fiecare zi atat de condimentat) iar in weekend plin de lume "indoielnica". Nu mai vorbesc de vecinii lor...de Everest....unde se pare ca se strang toti care cred ca "au bani si sunt cei mai cool din Bucuresti"! (stiu...este off topic dar nu am putut sa ma abtin...)
Post Reply