Ce jucati frecvent dupa orele de lucru/scoala?
Moderator: Moderatori
Ce jucati frecvent dupa orele de lucru/scoala?
Salutare!
Cam ciudat subiect..il deschid in primu` rand pentru a vedea cu ce va tocati voi timpul liber, neuronii si nervii cand veniti de la scoala sau de la munca...dupa o zi oarecum grea, enervanta, sau poate dupa o zi buna, plina de impliniri ca sa le zic asa..... poate ma inspir si eu din preferintele altora...
Eu pana acu` ceva vreme, jucam warcraft3 TFT....dar dupa ce l-am facut de 2 ori m-am plictisit de el..am trecut si prin FarCry.done that...splinter cell nu ma atrage...acum am in calc. Painkiller in care azi m-am descarcat 2 ore pe nightmare..sau ce nivel e cel mai greu, desi cam cu greu faceam fata :evil:
Any suggestions? even oldies are good.... :0X:
Cam ciudat subiect..il deschid in primu` rand pentru a vedea cu ce va tocati voi timpul liber, neuronii si nervii cand veniti de la scoala sau de la munca...dupa o zi oarecum grea, enervanta, sau poate dupa o zi buna, plina de impliniri ca sa le zic asa..... poate ma inspir si eu din preferintele altora...
Eu pana acu` ceva vreme, jucam warcraft3 TFT....dar dupa ce l-am facut de 2 ori m-am plictisit de el..am trecut si prin FarCry.done that...splinter cell nu ma atrage...acum am in calc. Painkiller in care azi m-am descarcat 2 ore pe nightmare..sau ce nivel e cel mai greu, desi cam cu greu faceam fata :evil:
Any suggestions? even oldies are good.... :0X:
Nu te pune cu proshtii ca au mintea odihnita...
- TheImmortalOne
La servici, whist, apoi pe prizee.com(eu un site dragutz de joculetze) shi din cand in cand CM4.
In timpul liber cam ce apuc (lately UT online)
In timpul liber cam ce apuc (lately UT online)
I saw a light at the end of tunnel. I went closer and I was right...It was a light...The light of a flamethrower
- bloomfield
După serviciu (sau câteodată în după pauza de masă) un Atomic Bomberman e de bază. Da e un joc super vechi dar care e super distractiv. Mai naşpa e că sunt vreo doi bazaţi pe aici care ne fac muci
. Dar când sărim toţi pe ei au ceva mai puţine şanse...

O barmaniţă virtuală aş putea accepta
...dar o bere virtuală?? Niciodată!
...dar o bere virtuală?? Niciodată!
Deci vrei sa zici: Cum ne descarcam de nervi cand ne intoarcem de la scoala/servici?
CuakE e interesant, mai nou PainKiller, dar exista intotdeanuna varianta box cu calculatorul daca are curajul sa comenteze ceva intr-o situatie tensionata. De obicei castig eu...
E ceva de genu' :
:mad: :evil:
:2gunfire: :evilbat:
-Vezi, ti-am zis ca pumnu' meu e mai tare...

Cateodata scapa daca intru mai intai in subdirectorul Zmall din Games unde am tot felul de joculete de pierdut timpul si calmat nervii...
CuakE e interesant, mai nou PainKiller, dar exista intotdeanuna varianta box cu calculatorul daca are curajul sa comenteze ceva intr-o situatie tensionata. De obicei castig eu...
E ceva de genu' :
:mad: :evil:
![Furious [smilie=Furious.gif]](./images/smilies/Furious.gif)
-Vezi, ti-am zis ca pumnu' meu e mai tare...

Cateodata scapa daca intru mai intai in subdirectorul Zmall din Games unde am tot felul de joculete de pierdut timpul si calmat nervii...
There is no order...
Frumos frumos..
Eu acum am venit de la spitalu` Coltea :evil: :evil: :evil: , unde m-am umplut de nervi cand am reintrat in contact cu taranimea si prostia tipic romaneasca... era un haos acolo..am stat 5 ore ca sa iau o reteta amarata..... TRIST.... ma duc sa joc un painkiller
cred ca o sa revin si eu la joculete d-astea mai vechi (ah, ce vremuri)... in special AOE mi-a trezit ceva sentimente frumoase... sau warcraft 2 :bday: (pe care il jucam in retea 5 ore pe zi cand mai aveam 2 sapt. pana la examenu de (in)capacitate)...
o sa revin dupa ce scormonesc prin gramada de cedeuri din casa...
mai postati ca imi place..ceva RPGuri? sau FPS-uri mass destruction
Eu acum am venit de la spitalu` Coltea :evil: :evil: :evil: , unde m-am umplut de nervi cand am reintrat in contact cu taranimea si prostia tipic romaneasca... era un haos acolo..am stat 5 ore ca sa iau o reteta amarata..... TRIST.... ma duc sa joc un painkiller
cred ca o sa revin si eu la joculete d-astea mai vechi (ah, ce vremuri)... in special AOE mi-a trezit ceva sentimente frumoase... sau warcraft 2 :bday: (pe care il jucam in retea 5 ore pe zi cand mai aveam 2 sapt. pana la examenu de (in)capacitate)...
o sa revin dupa ce scormonesc prin gramada de cedeuri din casa...

mai postati ca imi place..ceva RPGuri? sau FPS-uri mass destruction
Dupa o zi plina de succese vin acasa si in functie de chef, ard ori un Baldur's Gate 2, ori un UT2003 (asta da joc vechi...ar zice unii), ori un GTA VC (ma atrage desi l-am terminat). Dupa o zi cu insuccese se schimba treaba...dupa o astfel de zi ori scriu articole, ori CD-uri, ori joc vreun Fallout/Stronghold. De curand ma afund (din nou) in NFS HP2 (nu-i asa de rau precum l-am crezut...de fapt e super baza) si ascult muzica la greu.
Am inceput sesiunile cu jocuri gen Runaway (titlu nou la mine pe calculator) si Fallout Tactics (desi tot la primele versiuni ma voi intoarce). Cand n-am chef chiar de nimic deschid calculatorul si ma uit la poze...
Refugiul in fata orelor de scoala ce vor urma mai mi-l asum si in spatele unor ore binevenite de Counter-Strike 1.5 cu boti...sun maniac, n-am ce sa zic... Joc de nu stiu cati ani jocul asta si inca ma fascineaza...imi place ideea de strategie implementata (daca stii sa faci strategie si nu doar tragi la cap).
Headshot...striga o voce cand cu "taraneasca"-n mana (4-1, AK-47) imi descarcam nervii pe profa inlocuitoare de biologie si dirigentie...
Kids...Don't try this at home...

Am inceput sesiunile cu jocuri gen Runaway (titlu nou la mine pe calculator) si Fallout Tactics (desi tot la primele versiuni ma voi intoarce). Cand n-am chef chiar de nimic deschid calculatorul si ma uit la poze...

Refugiul in fata orelor de scoala ce vor urma mai mi-l asum si in spatele unor ore binevenite de Counter-Strike 1.5 cu boti...sun maniac, n-am ce sa zic... Joc de nu stiu cati ani jocul asta si inca ma fascineaza...imi place ideea de strategie implementata (daca stii sa faci strategie si nu doar tragi la cap).
Headshot...striga o voce cand cu "taraneasca"-n mana (4-1, AK-47) imi descarcam nervii pe profa inlocuitoare de biologie si dirigentie...
Kids...Don't try this at home...

They wanna lock us all up, and throw away the key/
Don't wanna see us come up, don't wanna see us makin G's/
As long as we know this is the key to our destruction/
Let's make moves, no discussion
Don't wanna see us come up, don't wanna see us makin G's/
As long as we know this is the key to our destruction/
Let's make moves, no discussion
De cand am internet prin cablu nu ma mai prea joc decat multiplayer..Ce joc? Pai CounterStrike (desi nu-mi prea place da' alta alternativa pana fac rost de UT 2004 nu am), Fifa 2004 (imi place sa cred ca sunt gosu), NFS:U, Warcraft 3 TFT...... Am de gand sa fac rost in curand de Pro Evolution Soccer 3, Euro 2004 si de Hitman 3.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
- Dr. Voidberg
- Moderator
Momentan Lure of the Temptress si I Have No Mouth and I Must Scream.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
- m0rpheus``
De cand nu mai am net prin cablu, ma joc cu colegul de retea UT2004 cu boti (si-o cam fura de la noi) :black: . De curand am terminat Shrek2 (joc pentru copii, dar e captivant si haios), imi mai bat capul cu Breed (cam greu) si Battlefield Vietnam, iar in rest depinde de noile aparitii (astept Driv3r).
Beer makes women prettier.
apropo de Warcraft tft
ceva servere pe la noi? care sa nu ceara CD KEY :evilbat: ..... si sa mai si mearga bine si sa mai fie si cativa oameni pe el (macar)..
in rest, o sa revin cu UT2004 in seara asta pe games.gameszone.ro sau private.proarena.com.....
ceva servere pe la noi? care sa nu ceara CD KEY :evilbat: ..... si sa mai si mearga bine si sa mai fie si cativa oameni pe el (macar)..
in rest, o sa revin cu UT2004 in seara asta pe games.gameszone.ro sau private.proarena.com.....
- m0rpheus``
Tocmai mi-am instalat Dungeon Siege Legends of Aranna...nu e chiar ce ma asteptam
mentionez ca nu am jucat primul DS (din cate am vazut asta e un fel de add-on)... in fine... am Worms 3D care ma binedispune la stress.... mai joc cu unu de la mine din retea...da` ma plictisesc... ceva mai cu implicatie.... Age of Mythology? cum e? merita? orice se paote juca pe net e bun.... ma rog, nu chiar orice :crazyeyes:
In leg. cu serverele de War3.... intrebarea ramane valabila.... chiar nimeni-nimeni? unde jucati fratilor W3? ca doar nu l-otzi avea toti original :evilbat:
mentionez ca nu am jucat primul DS (din cate am vazut asta e un fel de add-on)... in fine... am Worms 3D care ma binedispune la stress.... mai joc cu unu de la mine din retea...da` ma plictisesc... ceva mai cu implicatie.... Age of Mythology? cum e? merita? orice se paote juca pe net e bun.... ma rog, nu chiar orice :crazyeyes:
In leg. cu serverele de War3.... intrebarea ramane valabila.... chiar nimeni-nimeni? unde jucati fratilor W3? ca doar nu l-otzi avea toti original :evilbat:
- m0rpheus``
Age of Mythology e un joc bun.
Eu la nervi va recomand jocuri de logica si gandire, ptr. calmare.
La shootere: "Cum dracu` ma luat ala asa?" "Vai da asa nu se mai poate deja, 4 pe mine si eu singur"
La RTS: "De unde frate are ala asa armata??? Bata-te ca mai ataci si din `nspe mii de parti.!!" *bang *bang *poc ... tastatura shut-down.
Eu la nervi va recomand jocuri de logica si gandire, ptr. calmare.
La shootere: "Cum dracu` ma luat ala asa?" "Vai da asa nu se mai poate deja, 4 pe mine si eu singur"
La RTS: "De unde frate are ala asa armata??? Bata-te ca mai ataci si din `nspe mii de parti.!!" *bang *bang *poc ... tastatura shut-down.

- m0rpheus``
mdap.
Diablo 2 e unul din jocurile ce mi-a placut extrem de mult...si cred ca il voi instala pt a ....15-a oara cred
.... desi parca mi-e lene sa il iau de la 0 (am pierdut caracterele
:crazyeyes: ).
Pana una-alta...am sters Dungeon Siege:LoA .... m-a plictisit..
Aceeasi soarta a avut-o si Manhunt, care imi venise pe "tzeava" azi-noapte... l-am bagat, am jucat 6 nivele si m-am plictisit total...chiar ma luase somnu` (dormisem 2 ore si am avut si scoala :morning: )..misto killingu` dar devine monoton din nivelu 3.....
M-am plictisit si de painkiller.... of course..am jucat pana pe la jumate... nusht de ce dar sunt intr-o stare de ceva vreme in care ma plictisesc de ce jocuri noi instalez... o fi din cauza ca am eu o problema sau ca nu mai sunt asa atractive jocurile de ultima ora? Oricum, de programat nu am chef in perioada asta.... fac o pauza bine meritata
Well.........

Diablo 2 e unul din jocurile ce mi-a placut extrem de mult...si cred ca il voi instala pt a ....15-a oara cred

Pana una-alta...am sters Dungeon Siege:LoA .... m-a plictisit..
Aceeasi soarta a avut-o si Manhunt, care imi venise pe "tzeava" azi-noapte... l-am bagat, am jucat 6 nivele si m-am plictisit total...chiar ma luase somnu` (dormisem 2 ore si am avut si scoala :morning: )..misto killingu` dar devine monoton din nivelu 3.....
M-am plictisit si de painkiller.... of course..am jucat pana pe la jumate... nusht de ce dar sunt intr-o stare de ceva vreme in care ma plictisesc de ce jocuri noi instalez... o fi din cauza ca am eu o problema sau ca nu mai sunt asa atractive jocurile de ultima ora? Oricum, de programat nu am chef in perioada asta.... fac o pauza bine meritata
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Well.........
![Off-Topic2 [smilie=Off-Topic2.gif]](./images/smilies/Off-Topic2.gif)

Ce ma joc zilnic din nefericire, ptr ca nu am un sistem nici macar vechi, ci antic... Solitare. Un joculet destul de interesant care mi-a trezit apetitul de a ma autodepasii la timpul in care termin(daca termin). Am mai trecut printr-o perioada de Virtual Pool 3 care mi-a mers la inceput in pe D3D, apoi numai pe software si a sfarsit nemaimergand. Cand mergea si placa in 3D normal, mai bagam cate un NFS3, Quake2(cel mai misto 3dShooter dupa parerea mea umila), AoE(1 si 2), Caesars3(de care m-am lasat acu cateva luni), Pharaoh, Jazz2(inca un joc simpatic mai ales la dublu).
In perioada mea de glorie jucam dupa scoala CS zilnic, cam 2 ore. Am trecut si prin Starcraft de care m-as apuca iar, si mai ales prin Warcraft2 care mi-a placut la nebunie. GTA2 e si el destul de interesant.
Cred ca v-am stresat destul cu jocuri vechi care mi-au mers si mie in trecut, si ar trebui sa trec la cele noi care din nefericire nu le joc decat prin vecini: NFS-U(l-am terminat si nu m-a mai atras din nici un punct de vedere), MaxPayne2(idem
), Call of Duty si actuala preferinta UT2004, un joc genial dupa parerea mea!
In perioada mea de glorie jucam dupa scoala CS zilnic, cam 2 ore. Am trecut si prin Starcraft de care m-as apuca iar, si mai ales prin Warcraft2 care mi-a placut la nebunie. GTA2 e si el destul de interesant.
Cred ca v-am stresat destul cu jocuri vechi care mi-au mers si mie in trecut, si ar trebui sa trec la cele noi care din nefericire nu le joc decat prin vecini: NFS-U(l-am terminat si nu m-a mai atras din nici un punct de vedere), MaxPayne2(idem

ook..am ochii pungutza :morning:
nu pre am dormit, am jucat war3 tft again.
in fine, ce m-a izbit pe mine la ora asta? Rainbox Six 3 Raven Shield... cand facusem rost de el aveam inca GeForce 2 MX la 32 SDR pe duron @ 900 cu 256 SDRAM si, nefericit si ENERVAT la culme de modul in care (nu) rula jocu`, chiar si in 640x480 toate pe low..am pus cd-urile undeva bine. Si am utiat de el pana acum.... e alta viata pe 2200+, 52 DDR 400 si FX 5200 Ultra @ 128 :evilbat: hehe..... merge superb cu toate pe maxxx... am jucat 2 misiuni pana la postul de fata. Am citit mai sus nitel despre Cesar 3 .... si iar salivez..cat n-am frecat jocu` ala.... si o sa il mai frec, acu` incerc sa il downloadez...
Multumesc celor ce au postat pana acu`!
nu pre am dormit, am jucat war3 tft again.
in fine, ce m-a izbit pe mine la ora asta? Rainbox Six 3 Raven Shield... cand facusem rost de el aveam inca GeForce 2 MX la 32 SDR pe duron @ 900 cu 256 SDRAM si, nefericit si ENERVAT la culme de modul in care (nu) rula jocu`, chiar si in 640x480 toate pe low..am pus cd-urile undeva bine. Si am utiat de el pana acum.... e alta viata pe 2200+, 52 DDR 400 si FX 5200 Ultra @ 128 :evilbat: hehe..... merge superb cu toate pe maxxx... am jucat 2 misiuni pana la postul de fata. Am citit mai sus nitel despre Cesar 3 .... si iar salivez..cat n-am frecat jocu` ala.... si o sa il mai frec, acu` incerc sa il downloadez...
Multumesc celor ce au postat pana acu`!
Vorba maestrului:inca un topic despre ''ce jucati''?Bossman...where are you?
Si daca tot am consumat un post, here are my picks:CS cu baietii pe la I-cafeuri si BMX(mereu dupa scoala)
OFF TOPIC
.Nu credeti tot ce spune -KLB-, ca va duce in eroare!
Si daca tot am consumat un post, here are my picks:CS cu baietii pe la I-cafeuri si BMX(mereu dupa scoala)
OFF TOPIC
KLB, esti un om schimbator ca vremea...si dai anumite verdicte eronate-KLB- wrote:De curand ma afund (din nou) in NFS HP2 (nu-i asa de rau precum l-am crezut...de fapt e super baza)

- m0rpheus``