Eroare Word XP sub Windows XP!!!!

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
mici

Eroare Word XP sub Windows XP!!!!

Post by mici »

De fiecare data cand inchid Word XP sub Windows XP, produce o eroare ciudata de tot si persistenta, indiferent ce am facut (am dezinstalat Office-ul, stergand directorul Microsoft Office etc.): "Microsoft Word has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience".
Va redau si mesajul din Event Viewer: "Faulting application winword.exe, version 10.0.2627.0, faulting module unknown, version 0.0.0.0, fault address 0x001e5e79."
Va rog ajutor!!! Sunt disperat! De la instalarea XP -ului am eroarea asta si, desi am reinstalat si imprimanta, imi da si ea erori la listarea graficelor! Sunt convins ca se trage si aici de la eroarea Word!!!
andrei

Post by andrei »

În primul rând office-ul trebuia dezinstalat nu ştergând directorul din Program Files, ci din AddRemove Programs. E mai sănătos aşa.

În al 2lea rând încearcă să îţi aduci aminte ce instalare anume a cauzat începerea erorilor. Ai instalat tu ceva la un moment dat, ceva ce a determinat toate erorile care îţi apar.

work harder
mici

Post by mici »

In primul rand, nu am sters doar Office-ul, ci l-am dezinstalat "cu acte in regula" din "Add Remove Programs" (atata stiu si eu...), iar mai apoi am sters orice urme direct din registrii!!! Dar eroarea persista!
In al doilea rand, eroarea a aparut de cand mi-am instalat XP-ul!!! In w2k lucrurile mergeau perfect!!!
Deci??????
ClauSoft

Post by ClauSoft »

yep....fireste ca eroarea este de la XP. XP-ul l-ai instalat ca update la Win2000 sau "pe curat" ?
Post Reply