Black&White

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
danez

Post by danez »

Daca cineva a terminat jocul poate ma poate ajuta.Sunt la ultimul nivel, creatura este blestemata de Nemesis si scade vazand cu ochii.In plus este foarte greu sa cuceresc cel de al treilea oras, pur si simplu bat pasul pe loc.Daca trimit creatura sa o faca Nemesis intervine imediat si o termina.Precizez ca am instalat ultimul patch posibil v1.1.Daca ma poate ajuta cineva raman recunoscator.
danez

Post by danez »

Daca il joci cum trebuie eu zic ca este foarte interesant!
Invisible Ninja-Kill

Post by Invisible Ninja-Kill »

Ca sa nu ti se mai micsoreze creatura trebuie sa cuceresti cele 3 sate mari de pe harta. Primul este evident cel din stingadreapta, ala cu scutul, si ala trebuie cucerit super repede. El opreste micsorarea. Celelalte opresc schimbarea aliniamentului si inca o chestie :smile:
danez

Post by danez »

Da, am inteles asta.Dar cum fac sa cuceresc primul oras ca este f. greu.Asa cum am mai spus si mai sus, daca trimit animalul,
Nemesis ii da foc si in scurt timp moare si se regenereaza la templu.Ai vreo idee sa cuceresc orasul mai repede?
Invisible Ninja-Kill

Post by Invisible Ninja-Kill »

primul oras pe care il cuceresti e ala cu scutu, si ca sa-l iei trebuie prima data sa scoti scutul (cele 3 pietre sau cite sint), dupa aia trimiti creatura si daca ti-ai educat-o cum trebuie o sa-i convinga.
deeJayOg

Post by deeJayOg »

hmmm..de ce am eu senzatia ca trebuia sa stai mai mult la celelalte nivele cu creatura ta....sa o inveti mai bine
daca petreci mult timp la celelalte misiuni si il inveti tot ce s-a putut ar trebui sa fie floare la ureche.
apropos :smile: -- chiar 500 belief)
invata-ti creatura magia aia :grin:
danez

Post by danez »

Sa sti ca a mea creatura stie sa faca majoritatea lucrurilor cu exceptia celei de care spui tu.Faza proasta este ca nu ma mai pot intoarce ca sa o invat (flock of birds parca se numeste ).Dar chiar si daca ar sti aceasta vraja nu vad cand ar avea timp sa o faca pt. ca imediat ce o duc la al teilea oras, Nemesis ii da foc si animalul sta sa se vindece si sa se stinga.
deeJayOg

Post by deeJayOg »

hmmm...naspa
io unu jucasem b&w cam 1luna si jumate pana am ajuns la ultima misiune...si mi se intampla cam tot asa... asa ca m-am plictisit si am sters jocu' (din pacate nu cred sa-l mai reiau)
black ice

Post by black ice »

lol, shi eu la fel am patzit :smile:
DJPitagora

Post by DJPitagora »

Creatura ta tre sa stie floc of wolves si flying floc....
danez

Post by danez »

Flocii masii.A mea nu stie nici un floc.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Bah ... http://www.dlh.net cea mai buna solutie ...:smile:))
deeJayOg

Post by deeJayOg »

HUA!!!!
afara cu cheaterii!!!!
danez

Post by danez »

Eu am folosit ww.gamesdomain.com dar nu mi-a folosit prea mult pt. aceasta problema.In rest este O.K.Dar ia sa vedem ce este cu acest dlh.net.
Locked