Irlanda - Romania
Moderator: Moderatori
- Vladimir218
Irlanda - Romania
In seara asta la Dublin (Irlanda) se va disputa amicalul Irlanda - Romania. Cine credeti ca va castiga? Niste pronosticuri?
Irlanda a avut rezultate foarte bune in ultimele doua meciuri 2-1 cu Cehia si 0-0 cu Brazilia
Eu mizez pe Romania 2-0 sau 3-1
Irlanda a avut rezultate foarte bune in ultimele doua meciuri 2-1 cu Cehia si 0-0 cu Brazilia
Eu mizez pe Romania 2-0 sau 3-1
Obiectele din oglinda sunt mai aproape decat par!!!
3-1 Romania dupa ce Irlanda o sa conduca cu 1-0 cu un gol dat in minutul 15 din corner. Goluri pentru Romania: Dinita, Ganea si Danciulescu....
Si ce ziceai tu ca Irlanda a avut rezultate bune in ultima vreme?!!!! Au batut Germania cumva cu 5-1 ?
Si ce ziceai tu ca Irlanda a avut rezultate bune in ultima vreme?!!!! Au batut Germania cumva cu 5-1 ?
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
- Vladimir218
- Zâna Măseluţă
- Admin
- Vladimir218
- Vladimir218
- Vladimir218
Si lor le lipsesc 2 titulari de baza: Roy Keane (capitanul) si Damien DuffBooBoo wrote:Avand in vedere ca lipsesc cativa titulari de baza, printre care Mutu, Chivu, Pancu, "ucrainienii"...putem spera la un egal; parerea mea.
Imi mentin parerea ca avem sanse!!
Obiectele din oglinda sunt mai aproape decat par!!!
- Zâna Măseluţă
- Admin
- Zâna Măseluţă
- Admin
Meciul s-a incheiat acum o ora... Nu stiu de ce naiba comentatorii au laudat echipa noastra ca joaca bine ... Pai noi n-am avut nici macar o ocazie clara de gol, pe cand Irlanda ar fi putut sa ne arda de mai multe ori. Ce a fost oare in mintea lui Iordanescu atunci cand l-a pus pe Radoi sa joace mijlocas? Ce s-a intamplat cu viteza de altadata a Romaniei? Un joc mai plictisitor ca asta de mult n-am mai vazut. Irlanda a castigat meritat.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
- TheImmortalOne
Daca pana acum am facut parte din tabara "pro-Iordi", ca un musulman convins de existenta lui Allah, acum m'am saturat.
De ce mi'era frica n'am scapat, si am aratat lumii intregi cat noroc am putut avea cu nemtii.
Incredibil de prost gandit. Cum poti sa mizezi numai pe centrari si pe baletu' lu' Ganea intr'un meci cu o echipa britanica, nu voi putea intelege vreodata. Unde e tehnica aia atat de laudata a Romaniei, iar nu pot intelege. Si nici de ce jocu' strans, cu 22 de jucatori pe 30m ne'ar fi putut avantaja.
Asa comentatori, asa meci. Mai slab ca o diaree de primavara.
Cat despre Iordi, eu nu pricep: daca NU face o schimbare post pe post, se pierd jucatorii? Ce Dumnezeu se va intampla?
M-a enervat la culme cand l-a scos pe Plesan, cu toate ca erau jucatori mult mai obositi si mai apatici decat el. Ar fi putut sa'l scoata pe Soava si sa'l lase pe Radoi sa se ocupe de Keane, si cu doi mijlocasi ofensivi ar fi fost ceva mai usor sa intram 'printre'.
Si daca pe nemti i-am facut super-misto pe benzi, cu astia nici macar n'am incercat.
A-PA-TIC. Bine macar ca ne'au mai intretinut aia somnul (parca m'as fi uitat la pescuit) cu ratarile si imensele ocazii ale lui Robbie Keane. Pffft.
De ce mi'era frica n'am scapat, si am aratat lumii intregi cat noroc am putut avea cu nemtii.
Incredibil de prost gandit. Cum poti sa mizezi numai pe centrari si pe baletu' lu' Ganea intr'un meci cu o echipa britanica, nu voi putea intelege vreodata. Unde e tehnica aia atat de laudata a Romaniei, iar nu pot intelege. Si nici de ce jocu' strans, cu 22 de jucatori pe 30m ne'ar fi putut avantaja.
Asa comentatori, asa meci. Mai slab ca o diaree de primavara.
Cat despre Iordi, eu nu pricep: daca NU face o schimbare post pe post, se pierd jucatorii? Ce Dumnezeu se va intampla?
M-a enervat la culme cand l-a scos pe Plesan, cu toate ca erau jucatori mult mai obositi si mai apatici decat el. Ar fi putut sa'l scoata pe Soava si sa'l lase pe Radoi sa se ocupe de Keane, si cu doi mijlocasi ofensivi ar fi fost ceva mai usor sa intram 'printre'.
Si daca pe nemti i-am facut super-misto pe benzi, cu astia nici macar n'am incercat.
A-PA-TIC. Bine macar ca ne'au mai intretinut aia somnul (parca m'as fi uitat la pescuit) cu ratarile si imensele ocazii ale lui Robbie Keane. Pffft.
Ce ma dispun cei care se lamenteaza...Ogre*|NsaN3 wrote:Deja încep să mă lămuresc. Cred că şi la WorldCup 2006 o să ţin cu Italienii sau Francezii.... că deh...naţionala o să stea pe acasă :roll:
Cuvantul amical va spune ceva? Dar, normal tot romanu' se pricepe la fotbal... ei bine, eu nu ma pricep: de aceea, citesc opiniile celor din domeniu:
Ovidiu Ioanitoaia wrote:Dacă nu ne-am înfierbîntat cînd "tricolorii" i-au bătut pe scoţieni sau cînd i-au surclasat pe nemţi, judecînd meciurile amicale drept ceea ce sînt, nu-i cazul să ne îngrijorăm că ei au fost învinşi de irlandezi. Poate că, după aspectul general al meciului, nici nu meritau să piardă, dar scorul contează mai puţin în condiţiile în care, în ciuda numeroaselor absenţe, băieţii noştri au avut o evoluţie totuşi satisfăcătoare, cu destule reuşite. Numai că pe 18 august, contra Finlandei, o construcţie precum cea de aseară, lentă şi din prea multe pase, nu va fi suficientă pentru un start fericit în preliminariile CM. Atunci ne vom lămuri ce a adus în plus această primăvară în care Ganea şi compania s-au impus la Glasgow, au încîntat pe Giuleşti şi au cedat la Dublin în ultimele minute. Să sperăm că a adus.
- Vladimir218