Este oare afirmatia ta ontopic ?Sir_KnupSkull wrote:am dat cu masina ieri intr-o groapa mare.....cred ca sa stricat ceva pe acolo ca cam zdrangane

Moderator: Moderatori
Este oare afirmatia ta ontopic ?Sir_KnupSkull wrote:am dat cu masina ieri intr-o groapa mare.....cred ca sa stricat ceva pe acolo ca cam zdrangane
Mda asta e buna... a ramas intreg CPU-ul.... Principalul vinovat (cred eu) este (in afara de sursa) PLACA DE BAZAWarlordBA wrote:Sursele sunt de multe ori cauza altor componente arse din sistem, am intalnit niste cazuri foarte nasoale. 3 calculatoare de la o firma la care s-au ars pe rand sursele si de fiecare data "nesimtita" a luat cu ea tot, numai floapa si CPU au scapat, restu zob: MB, RAM, HDD, pana si CDROM-ul s-a dus.
Eu inca am o carcasa model nokia 8850 luata de la flamingo acu aproape 4 ani, cu o sursa de 300W. Merge inca brici, fara probleme (Doamne fereste!). Acu juma de an am luat din UltraPro o sursa de 400 si dadea rateuri la mine (cum lucra procu mai mult, se restarta compu - adică daca deschideam winamp si explorer in acelasi timpRayden wrote:Mda asta e buna... a ramas intreg CPU-ul.... Principalul vinovat (cred eu) este (in afara de sursa) PLACA DE BAZAWarlordBA wrote:Sursele sunt de multe ori cauza altor componente arse din sistem, am intalnit niste cazuri foarte nasoale. 3 calculatoare de la o firma la care s-au ars pe rand sursele si de fiecare data "nesimtita" a luat cu ea tot, numai floapa si CPU au scapat, restu zob: MB, RAM, HDD, pana si CDROM-ul s-a dus.Din cate stiu, o placa de baza k lumea ar trebui sa aiba sigurante la mai toate componentele... si in primul rand siguranta la legatura cu sursa... dar nah... acum cam toate produsele incep sa intre in categoria "ieftin si <<bun>>". Ce pot spune, eu in privinta asta n-am avut probleme (slava Domnului) sa mi se arda vreo componenta.. dar... ca la multi altii s-a dus o sursa... bine inteles, cea inclusa la carcasa... Am observat k la carcasele obisnuite din magazin, la preturi mici, si sursele sunt pe masura... Am mai avut inainte o carcasa sa-i zicem mai de firma (luata de la flamingo), dar la un pret mare fata de alte carcase de tip mini-tower (in fine un mini-midi), si acum e la un nou proprietar si inca nu a avut probleme cu ea...