Se dau : un CD-RW Samsung 52/32/52 care ştie să scrie Audio CD-uri cu Text şi Nero 6.3.1.10. Încercarea mea este de a scrie un CD Audio împreună cu informaţia aferentă fiecărei melodii (artist, nume melodie, etc). Am respectat toţi paşii daţi în Help-ul Nero-ului, am setat CD-RW-ul pe mod DAO (BTW, am văzut că există şi modul DAO/96 « care e diferenţa ?), am editat informaţiile fiecărei melodii.. Şi, când accesez CD-ul cu un player (de Windows), tot Track1, Track2, etc. apar.
Ce anume mai trebuie făcut ?
Vreun alt CD-Burner se descurcă mai bine la scrierea Audio-CD-urilor cu Text?
Nero şi Audio CD-Text
Moderator: Moderatori
Nero şi Audio CD-Text
Look around the table. If you don't see a sucker, get up, because you're the sucker ..
CD-Text e pentru playere care stiu de asa ceva ...Eu unul nu am vazut inca...Si CD-player de win nu cred ca stie sa citeasca informatiile despre melodii ...
Cit despre diferenta dintre DAO 96 si celalat parca e vorba de posilitatea de a face Overburn (unul poate, celalalt nu)...Parca scrie in help la Nero despre asta ...Nu sint sigur ...
Oricum sper ca te-am lamurit macar cu prima parte... :roll:
Cit despre diferenta dintre DAO 96 si celalat parca e vorba de posilitatea de a face Overburn (unul poate, celalalt nu)...Parca scrie in help la Nero despre asta ...Nu sint sigur ...
Oricum sper ca te-am lamurit macar cu prima parte... :roll:
Join us on #xpc ! NEW : #xtrempc
If you are going through hell, keep going. - W Churchill
If you are going through hell, keep going. - W Churchill
DAO/96 provides coding for 2352 bytes RAW Data + 96 Bytes P-W Subchannel Data. It allows writing of all subchannel information, including Digital Signatures, CD-Text, ISRC, Catalog Numbers, CD+G, CD+Midi, Gaps, Indices and Crazy TOCs.
+ ca atunci cand scrie un cd nu isi intrerupe raza laser
Un program care citeste CD-Text este
CD-Text Manager ... da poate reusesti tu sa gasesti sectiunea de Download ca eu nu am gasit-o
cred ca si CDex citeste CD-Text dar nu sunt sigur
+ ca atunci cand scrie un cd nu isi intrerupe raza laser
Un program care citeste CD-Text este
CD-Text Manager ... da poate reusesti tu sa gasesti sectiunea de Download ca eu nu am gasit-o
cred ca si CDex citeste CD-Text dar nu sunt sigur

-=:=-
Simt că deviem de la ideea iniţială
: nu mă interesează partea de CD-Text decât pentru un CD Audio "cântat", să zicem, la unitatea de DVD/CD a unui calculator - deci nu în maşină, nu în CD Player stand-alone sau în combină. Atât CD-RW-ul cât şi DVD-Rom-ul (Pioneer) "ştiu" de CD-Text iar Media Player-ul a citit fără probleme o compilaţie audio scrisă pe un disc CD-RW. Cum naiba a reuşit să scrie acel CD a.i. să apară informaţiile despre fiecare melodie.. încă ma străduiesc să aflu.