Cunoaste cineva vreun program de setare parola la foldere sharate?
Daca da enumerati si voi cateva pe topic.
Program de setare parola la foldere sharate.
Moderator: Moderatori
Windows'ul (daca-l folosesti) se ocupa extrem de bine la conservarea continutului fisierului sharat, el devenind accesibil in retea doar pentru cel/cei ce cunosc parola respectiva! Poti sa-i pui parola cu drept de a modifica continutul fisierului (copia/sterge/adauga/modifica), sau doar de a avea acces asupra lui read-only!
(\__/)
(='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny into
(")_(")your signature to help him gain world domination.
Dificil sau nu de setat o parola? NU! e simplu si aveti >aici< un tutorial mai mult in imagini pentru a va seta un fisier sau o partitie/HDD cu o parola pentru o retea!
Bafta la citit si la pus in practica! Daca tot nu va dumeriti astept comentarii!
Bafta la citit si la pus in practica! Daca tot nu va dumeriti astept comentarii!
(\__/)
cred ca tu nu sti ce e aia PAROLA, PASSWORD... etc
Daca ai folosit Windows 98 ai vazut ca acolo puteai sa setezi parola pe fiecare Folder sheruit > Full Access, Read Only si Depends on Password, cu toate ca pe 98 setarea parolei era pusa la mishto ca puteai sa o spargi usor
INTREBARE: Se poate sau nu seta parola ca in Win98 pe un Folder sheruit in XP ?
Daca ai folosit Windows 98 ai vazut ca acolo puteai sa setezi parola pe fiecare Folder sheruit > Full Access, Read Only si Depends on Password, cu toate ca pe 98 setarea parolei era pusa la mishto ca puteai sa o spargi usor
-=:=-
Daca citeai linkul pe care l-am dat sunt sigur ca te mai desteptai putin! Dar asa te las in al tau suc! Am zis ca DA si citeste ce e in linkul resprectiv sau nu comprende???? Sau doresti schita prin fax??abis wrote:cred ca tu nu sti ce e aia PAROLA, PASSWORD... etc
Back on topic
Pentru cei ce folosesc Windows XP Home Edition aveti un tutorial >AICI< despre SHARING and SECURITY (daca stii abis de aceste 2 cuvinte din XP poti folosi si F1 sa cauti tutoriale in Help'ul XP'ului).
(\__/)