Program de setare parola la foldere sharate.

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
ChipRyan

Program de setare parola la foldere sharate.

Post by ChipRyan »

Cunoaste cineva vreun program de setare parola la foldere sharate?
Daca da enumerati si voi cateva pe topic.
I,m the best **** the rest.
Aky

Post by Aky »

Windows'ul (daca-l folosesti) se ocupa extrem de bine la conservarea continutului fisierului sharat, el devenind accesibil in retea doar pentru cel/cei ce cunosc parola respectiva! Poti sa-i pui parola cu drept de a modifica continutul fisierului (copia/sterge/adauga/modifica), sau doar de a avea acces asupra lui read-only!
(\__/)
(='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny into
(")_(")your signature to help him gain world domination.
abis

Post by abis »

exact aceiasi cheste ma supara si pe mine

cum poti sa pui parola pe un folder sheruit in XP ca am ametit de cand caut chestia asta
-=:=-
Aky

Post by Aky »

Dificil sau nu de setat o parola? NU! e simplu si aveti >aici< un tutorial mai mult in imagini pentru a va seta un fisier sau o partitie/HDD cu o parola pentru o retea!
Bafta la citit si la pus in practica! Daca tot nu va dumeriti astept comentarii!
(\__/)
abis

Post by abis »

cred ca tu nu sti ce e aia PAROLA, PASSWORD... etc

Daca ai folosit Windows 98 ai vazut ca acolo puteai sa setezi parola pe fiecare Folder sheruit > Full Access, Read Only si Depends on Password, cu toate ca pe 98 setarea parolei era pusa la mishto ca puteai sa o spargi usor

INTREBARE: Se poate sau nu seta parola ca in Win98 pe un Folder sheruit in XP ?
-=:=-
Aky

Post by Aky »

abis wrote:cred ca tu nu sti ce e aia PAROLA, PASSWORD... etc

Daca ai folosit Windows 98 ai vazut ca acolo puteai sa setezi parola pe fiecare Folder sheruit > Full Access, Read Only si Depends on Password, cu toate ca pe 98 setarea parolei era pusa la mishto ca puteai sa o spargi usor

INTREBARE: Se poate sau nu seta parola ca in Win98 pe un Folder sheruit in XP ?
Daca citeai linkul pe care l-am dat sunt sigur ca te mai desteptai putin! Dar asa te las in al tau suc! Am zis ca DA si citeste ce e in linkul resprectiv sau nu comprende???? Sau doresti schita prin fax??

Back on topic
Pentru cei ce folosesc Windows XP Home Edition aveti un tutorial >AICI< despre SHARING and SECURITY (daca stii abis de aceste 2 cuvinte din XP poti folosi si F1 sa cauti tutoriale in Help'ul XP'ului).
(\__/)
Post Reply