Cea mai buna voce feminina
Moderator: Moderatori
- Ady G Elber
tipa de la Sinister si cea de la Arch Enemy,Angela Gossow.si Tarja are voce dar...neah,nu e pe gustul meu.btw,i hate within temptation,therion si dreams of sanity.mai pot sa spun ca-mi place Cecilia Bartoli,chiar daca opera nu e pe gustul meu,imi place la nebunie cum interpreteaza opera de vivaldi,si nu numai.
Colegu wrote:on topic ..edit piaf(cum se scrie?)
Edith Piaf se scrie.
Pentru linistea mea personala

Colegu wrote:Traja sux
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
Pentru linistea mea personala
, spune-mi de ce crezi ca
sa lamuresc putin,nu e ceea ce cred eu,ci este ceea ce e ...
asta e adevarul ..punct!
topicul de fata nu spune ce voce feminina ne place noua,ci este destul de explicit dupa parerea mea..
daca iti place de tarja inseamna ca pe angela ghoerghiu o vei considera magnifica!!
sincer,ma bucur ca iti place tarja,ea este doar un deschizator de drumuri imho...in nici un caz nu trebe sa te opresti la ea...este o soprana mediocra.
mie unul nu-mi place deloc edith piaf,insa mi se pare foarte interesanta vocea ei..
..ma rog..parerea mea

[/quote]Colegu wrote:Traja sux
sa lamuresc putin,nu e ceea ce cred eu,ci este ceea ce e ...
asta e adevarul ..punct!
topicul de fata nu spune ce voce feminina ne place noua,ci este destul de explicit dupa parerea mea..
daca iti place de tarja inseamna ca pe angela ghoerghiu o vei considera magnifica!!
sincer,ma bucur ca iti place tarja,ea este doar un deschizator de drumuri imho...in nici un caz nu trebe sa te opresti la ea...este o soprana mediocra.
mie unul nu-mi place deloc edith piaf,insa mi se pare foarte interesanta vocea ei..
..ma rog..parerea mea

Alt-F4
Topicul de fata spune care este "Cea mai buna voce feminina?" dupa parerea voastra..sau mai bine intreaba..topicul de fata nu spune ce voce feminina ne place noua,ci este destul de explicit dupa parerea mea..
Da nu poti sa spui ca Tarja are cea mai buna voce daca nu-ti place cum canta,sau n-ai ascultat nici o melodie NIGHTWISH...

I play my enemies like a game of chess
Offtopic : lol .... 3 sferturi din fan base-ul NightWish e in Romania ... shi mie nu mi'a placut niciodata
Ontopic : tipa de canta cu ATB ( pt ca eu sunt houser ), Kelis, Dido, Dina Vass, Milk Inc. ,Alizee, Lady Saw, tipele de la No Doubt & Garbage ... sunt multe peste Tarja
Ontopic : tipa de canta cu ATB ( pt ca eu sunt houser ), Kelis, Dido, Dina Vass, Milk Inc. ,Alizee, Lady Saw, tipele de la No Doubt & Garbage ... sunt multe peste Tarja
====>
I'm true to myself and thats all that matters. BIG
====>
I'm true to myself and thats all that matters. BIG
====>
Mie imi plac vocile care se deosebesc prin ceva anume si nu cele care ating anumite performante (jdemi de octave), pe care doar le respect.
Deci:
Dani Klein de la Vaya con Dios
Dolores Burton de la The Cranberries
Mylene Farmer
Shakira
Skunk Anansie
Romanesti:
Angel
Adriana (cea care canta "Emotie de toamna", "Aripi", "Pleaca si uita-ma")
Mihaela Runceanu
Carmen Serban
Deci:
Dani Klein de la Vaya con Dios
Dolores Burton de la The Cranberries
Mylene Farmer
Shakira
Skunk Anansie
Romanesti:
Angel
Adriana (cea care canta "Emotie de toamna", "Aripi", "Pleaca si uita-ma")
Mihaela Runceanu
Carmen Serban
Cea mai buna voce feminina, clar , fara dar si poate Tarja Turunen..
offtopic:(pentru cine nu stie) va sustine un concert in Romania la MNAR (Muzeul National de Arta al Romaniei) Sala Auditorium in cadrul turneului "Nopti Scandinave" in data de 6 Mai, orele 19:00. Detalii pe http://www.bestial.ro
offtopic:(pentru cine nu stie) va sustine un concert in Romania la MNAR (Muzeul National de Arta al Romaniei) Sala Auditorium in cadrul turneului "Nopti Scandinave" in data de 6 Mai, orele 19:00. Detalii pe http://www.bestial.ro
Beer makes women prettier.
- ghitulescua
Poll din cate optiuni, ma rog ?
Colegu: iti inteleg frustrarea, dar nu toti am auzit si de alte soprane. Practic, Tarja e cea mai cunoscuta si de aceea este atat de laudata chiar daca exista alte cantarete cu o voce mai buna.
Colegu: iti inteleg frustrarea, dar nu toti am auzit si de alte soprane. Practic, Tarja e cea mai cunoscuta si de aceea este atat de laudata chiar daca exista alte cantarete cu o voce mai buna.
- ghitulescua
OnTopic: Pai si atunci se ajunge la discriminarea unora, nu ? Pentru ca Poll-ul sa fie corect, ar trebuie incluse TOATE vocile feminine, ceea ce este imposibil.
OffTopic: M-am luat eu de tine ?
OffTopic: M-am luat eu de tine ?
- ghitulescua
- Dr. Voidberg
- Moderator
Poll-ul nu are rost pentru ca daca as pune cateva cantarete sigur s-ar gasi altii dupa aia sa urle ca de ce nu am bagat si solista lor in poll, samd.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
pai votul ala s-ar incadra perfect la "altele"Void wrote:Poll-ul nu are rost pentru ca daca as pune cateva cantarete sigur s-ar gasi altii dupa aia sa urle ca de ce nu am bagat si solista lor in poll, samd.
si nici asa nu cred ca "altele" alea ar putea-o detrona pe tarja

da,pe de alta parte pollu n-are sens..tarja vs altele o sa arate o realitate crunta..
- The Author
- Radioactiv
- dragon_reborn
Sabine Edelsbacher asta e numele solistei de la EdenbridgeThe Author wrote:Din pacate nushu cum o cheama... e solista de la Edenbrige shi colaboreaza shi la proiectul Beto Vasquez impreuna cu chitaristul de la Rapsody shi Tarja... Vocea e zuper mai ales in melodia Arcana :evilbat:
Intr-adevar are o voce superba dar eu totusi o prefer pe Taria.
Mi-a placut duetul Tarja-Sabine din Promises under the rain si Laws of the future de pe Beto Vazquez - Infinity
Sper ca ti-am fost de ajutor
- Black Shark
- Moderator
mai trebuie adaugata Dani Klein neaparat 
Tarja nu prea imi mai place, well, that's life
Ophelia imi place, e better than Tarja imho, e subiectiv ppl, don't flame me
voci deosebite ar mai fi Sandra Nasic, Mylene Farmer, Allanah Myles, Tracy Chapman

Tarja nu prea imi mai place, well, that's life
Ophelia imi place, e better than Tarja imho, e subiectiv ppl, don't flame me

voci deosebite ar mai fi Sandra Nasic, Mylene Farmer, Allanah Myles, Tracy Chapman
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
- mooN_Spell