Cel mai aratos sistem !
Moderator: Moderatori
OFFTOPIC : Da, e vechi si merge bine, mai partea audio. Cine il vede zice : "Mama ce harb de TV ai" (carcasa de lemn) ! Eu : "Stai sa dau pe MCM" (singurul canal care imi intra strereo). El : masca.
Pretorianu a recut pe la mine la cateva zile dupa ce mi-am luat carcasa si prima lui reactie a fost : "De ce iti tii CONVECTORU' langa masa ? Nu il prinzi sub fereastra ? Aaa, e calculatoru' !"
Pretorianu a recut pe la mine la cateva zile dupa ce mi-am luat carcasa si prima lui reactie a fost : "De ce iti tii CONVECTORU' langa masa ? Nu il prinzi sub fereastra ? Aaa, e calculatoru' !"
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
They saying
"Ooo baby you want me
- Pretorianu'
- Pretorianu'
Mi-am cumparat mai smechereironwolf wrote:Cand l-am vazut eu nu aveai HDD rack !

Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Mi-am cumparat mai smechere , tot timpul imi cumpar cate ceva...
Cat ai dat pe el? De unde l-ai luat?
AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N
- Pretorianu'
http://overmind.ro - World's best C&C: Red Alert - Yuri's Revenge 2 mod and a top-3 Star Trek: Starfleet Command 3 mod !
Am promis de mult sa va arat niste poze cu sistemul meu. A cum a venit si randul meu, acesta este noul meu sistem:
Last edited by Olaf on Sat Jun 19, 2004 6:24 am, edited 1 time in total.
AMD Athlon64 3500+(@ 2410 Mhz), MSI K8N Neo2 Platinum, 2x 512 MB DDR400 Corsair 3200LLPT, Sapphire X800XT PE, OCZ 600W SLI Ready, Cooler Master Stacker, WD Raptor SATA 74GB 8mb, 2x Seagate SATA2 500GB RAID 0, Asus DRW0804P, Creative Audigy2 ZS / Creative GigaWorks S750, LG Flatron F900P
and all:
Last edited by Olaf on Sun Jun 20, 2004 1:43 pm, edited 2 times in total.
AMD Athlon64 3500+(@ 2410 Mhz), MSI K8N Neo2 Platinum, 2x 512 MB DDR400 Corsair 3200LLPT, Sapphire X800XT PE, OCZ 600W SLI Ready, Cooler Master Stacker, WD Raptor SATA 74GB 8mb, 2x Seagate SATA2 500GB RAID 0, Asus DRW0804P, Creative Audigy2 ZS / Creative GigaWorks S750, LG Flatron F900P
- MustangSVT
astea si gata 

Iti multumesc foarte mult ptr aprecieri, crede-ma ca am muncit mult sa arate asa cum este acum! Dar cred ca a meritat si multumirea sufleteasca este pe masura muncii :oops: .
Bafta multa si toate cele bune! Nu mai bine!
Bafta multa si toate cele bune! Nu mai bine!
- Zâna Măseluţă
- Admin
- Zâna Măseluţă
- Admin
La Best nu văd decât paduri de un euro cu Tweety şi Coiotul ... mai bine-mi pun o bucată de mochetă decât un pad d-ăla ... ca să nu mai zic de convertirea valutară extraordinară. Pe o singură pagină, un euro la ei este 61.000 lei si 89.000 lei (TVA inclus) şi apoi 0 euro fac 25.000 lei (TVA inclus). Genial.
- MustangSVT
Hai sa raspund la intrebari.
Nu stiu de unde sa le cumparati in Romania, eu mi-am luat toate de unde stau eu in Canada.
Optical Mouse Pad (de Cicero) mi se pare. Costa in jur de $10 USD in Canada unde locuiesc eu.MustangSVT. Mousepadul: ce, cât, de unde?
O am de la un magazin local unde stau eu. Este un "Aspire X-Dreamer ATX Silver". Am dat in jur de $45-$50 USD (fara sursa).MustangSVT, super carcasa, de unde o ai ? Cit ai dat pe ea?
Nu stiu de unde sa le cumparati in Romania, eu mi-am luat toate de unde stau eu in Canada.

- MustangSVT
- omul_maimutza
Am incercat sa fac o gluma, pentru cei care nu si-au dat seama. Evident, nu am reusit.MustangSVT wrote:Nu inteleg ce ai vrut sa spui.Bine, acuma daca ai mult tupeu (si bani) poti linistit lasa componentele in carcasa daca tot ai vrea sa o impusti, nu ?
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
"Ooo baby you want me
They saying
"Ooo baby you want me
- MustangSVT
Pun si eu o poza, ca sa particip si eu la galerie 
Urmeaza sa mai bag cabluri Antec Cobra rounded, UV-Reactive care vor fi iluminate de niste LED'uri UV care sunt practic invizibile, dar efectul este misto.
O sa revin cu alte poze dupa ce fac ordine pe birou :silly: si termin ce am de modificat.
De asesmenea intentionez sa fac un "worklog" cu poze si descrieri pt ce modificari am mai adus carcasei.
"Lampa" care se vede in fundal e facuta integral de mine si foloseste un LED alb puternic. Are avantajul ca e mica si poate fi indoita pentru a intra in locuri inguste prin calculator cand montez ceva

Urmeaza sa mai bag cabluri Antec Cobra rounded, UV-Reactive care vor fi iluminate de niste LED'uri UV care sunt practic invizibile, dar efectul este misto.
O sa revin cu alte poze dupa ce fac ordine pe birou :silly: si termin ce am de modificat.
De asesmenea intentionez sa fac un "worklog" cu poze si descrieri pt ce modificari am mai adus carcasei.
"Lampa" care se vede in fundal e facuta integral de mine si foloseste un LED alb puternic. Are avantajul ca e mica si poate fi indoita pentru a intra in locuri inguste prin calculator cand montez ceva

- Attachments
Geez, r4zv4n! :black: Cred că mai durează până revii cu următorul set de poze, adică până când vei reuşi să impui o oarecare ordine pe birou.
Ataşez şi eu (din nou) poză de ansamblu - am testat 2 noi camere foto şi vroiam să văd cum stă treaba cu ele.
PS: mă scuzaţi că nu am pus pe birou toate telefoanele mobile, colecţia de ceasuri (a scăpat un ceas, dar e de damă
) şi cravate, etichete de haine etc. 
PS2: Mmm, am făcut naşpa poza, camera avea doar zoom digital şi nu am ezitat să-l folosesc...

Ataşez şi eu (din nou) poză de ansamblu - am testat 2 noi camere foto şi vroiam să văd cum stă treaba cu ele.
PS: mă scuzaţi că nu am pus pe birou toate telefoanele mobile, colecţia de ceasuri (a scăpat un ceas, dar e de damă

PS2: Mmm, am făcut naşpa poza, camera avea doar zoom digital şi nu am ezitat să-l folosesc...

Dr.LED, muta-ti subwooferul intr-un colt al camerei (preferabil in spatele tau), si vei observa o alta adancime / fidelitate a bass-ului.
Uite aici un articol, sau dintr-un search pe Google poate te convingi
Si aia nu e dezordine.. e "haos organizat" ! Dc imi fac ordine in camera, nu mai gasesc nimic. Asa sunt toate imprastiate, dar stiu de unde sa le iau tot timpul (uneori
).
Uite aici un articol, sau dintr-un search pe Google poate te convingi

Si aia nu e dezordine.. e "haos organizat" ! Dc imi fac ordine in camera, nu mai gasesc nimic. Asa sunt toate imprastiate, dar stiu de unde sa le iau tot timpul (uneori

- Zâna Măseluţă
- Admin
Mie-mi place cum e aranjat biroul lui r4zv4n, am încercat acum ceva vreme să stopez postarea ataşamentelor cu birouri impecabile, asezarea tuturor telecomenzilor sau telefoanelor mobile pe birou sau poate chiar o revista XtremPC aruncată "din greşeală" pe tastatură, de parcă userul ar fi postat după o profundă lectură. Eşec, până la poza lui r4zv4n. Poezie în mişcare ...
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
r4azv4n mama ce ordine e la tine acolo!? Cat ti-a luat sa faci ordinea aia?:P Unde gasesc si eu tastatura ca a ta ca imi place, ce firma si ce model este ca sunt interesat sa imi iau si eu una. Merci mult de tot
AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N
Ce e pe birou e doar inceputul.. restul camerei e film de groaza pentru gagica-mea
(in aceasta ordine)
Sunt foarte deprimat.. trebuie sa fac ordine in camera, pt ca vin niste rude din Franta si vor sta la mine
Asa ca dupa ce ca nu o sa mai am parte de haosul meu, nici de ordine nu ma voi putea bucura.
Partea si mai nasoala e ca va trebui sa ma mut de-acasa si voi avea netul pe dial-up.. bweah![Gun-To-The-Head [smilie=Gun-To-The-Head.gif]](./images/smilies/Gun-To-The-Head.gif)
![Shocked1 [smilie=Shocked1.gif]](./images/smilies/Shocked1.gif)
![Eek [smilie=Eek.gif]](./images/smilies/Eek.gif)
![Faint [smilie=Faint.gif]](./images/smilies/Faint.gif)
![Off-Topic [smilie=Off-Topic.gif]](./images/smilies/Off-Topic.gif)
Sunt foarte deprimat.. trebuie sa fac ordine in camera, pt ca vin niste rude din Franta si vor sta la mine

Asa ca dupa ce ca nu o sa mai am parte de haosul meu, nici de ordine nu ma voi putea bucura.
Partea si mai nasoala e ca va trebui sa ma mut de-acasa si voi avea netul pe dial-up.. bweah
![Gun-To-The-Head [smilie=Gun-To-The-Head.gif]](./images/smilies/Gun-To-The-Head.gif)