mai jucati vechituri?

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Sir_KnupSkull

Post by Sir_KnupSkull »

vechituri ? hmm

ce am pe hdd
heroes 3(toate expansion packs) si inca il joc zi de zi
quake3 ...da imi place la nebunie sa dau cu railgun-ul
Stronghold:Crusaders...e superb in retea
Morrowind(bloodmoon si tribunal)...ce sa zic...cine cunoaste stie :wink:
capitalism 2...ma pregatesc sa imi controlez viitoarea mea firma reala :)

cam astea sunt ce am pe hdd.
Sonatu

Post by Sonatu »

heroes 3
star wars roguescadron un arcade cu nave
ceasar 3
hl
cam acestea sunt ultimele vechituri pe care le joc si le am pe hard, mai am si heroes 2 dar imi cere cd-ul asa ca ma streseaza putin, mai am warcraft 2 (si 3 dar asata nu e vechi)

orice calculator merge pe efectul GIGO
carpe diem, si a muri e o arta.
zxp

Post by zxp »

Vechituri pe hard mai am putine.... Sa zicem ca Transport Tycoon Deluxe si The Sims....
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Guest

Post by Guest »

Da si eu mai joc vechituri cum ar fi:

Dune 2000 - ma fascineaza universul Dune
Starcraft BroodWar - va ramane nemuritor
Red Alert 1 & 2 + Yuri's Revenge - kit ca-i aberatie totala imi place
Max Payne 1 - cel mai misto 3rd person shooter cu efecte speciale
Splinter Cell 1 - cel mai tare 3rd person tactical shooter cu efecte speciale
Transport Tycoon - superb
Railroad Tycoon 2 - superb deasemenea

etc.

Starcraft il joc cel mai des !
si Diablo 2 din cand in cand !

Dar Starcraft il joc cel putin de 10 ori in multiplayer !
I.R.

Post by I.R. »

Am dat peste un oldie marfa de care nu stiam nimic:Three sisters story
Jocu e un p0rn de acu cativa ani.Ho!Daca-i p0rn nu inseamna ca sunt scene [smilie=Sex.gif] din 5 in 5 minute.Jocul e practic un MUD cu imagini :angel: .Grafica e destul de urata, inafara de personaje, care sunt desenate destul de bine, in stilul japonez [smilie=Tasty.gif] .YES:it's an ANIME!Story-ul este destul de calumea:tu esti fiul cel mic al unui magnat, care este santajat.Ramas falit, tatal tau se sinucide, si mama ta moare dupa vreun an, moarta de oboseala din cauza muncii.Tu si fractu mai mare sunteti despartiti si trimisi la diferite rude.Dupa vreo 10 ani, vine fratele tau si iti ofera o sansa sa te razbuni fata de cel care ti-a santajat tatal.Tipu, cel cu santajul, are trei fiice.Tu esti trimis de fractu sa infiltrezi familia(via the girls) si sa afli date despre ''tinta''.Intr-o zi, omul dispare, lasandu-si fiicele singure, fara bani sifara ajutor.
Jocul este bestial!Koichio(tipul cu care joci) e un tip calumea, care mai scoate cate-o gluma acida si care mai e si ''a lady's man''
Si la faza cu p0rn, jocul are destule:o profesoara, o asistenta medicala, cele trei surori, o gimnastica,si o tipa mai pe invers din cauza unei traume din copilarie.Pe cea din urma puteti s-o vio...ahem, CNA [smilie=Rulz.gif] .Si asta nu-i tot jocul...dabea l-am inceput.
Jocul are 2.4 MB si se gaseste pe net...free oldie.Un ''must have'' pentru gamerii carora le-a placut L.Larry
Last edited by I.R. on Wed Jun 16, 2004 12:35 am, edited 1 time in total.
Overmind

Post by Overmind »

Se numeas le vechituri da au fost tari de tot.
Si acu' as mai juca un War Inc., Chasm: The Rift (astea s-ar numi antichitati nu ?) sau Starcraft/RA2.
http://overmind.ro - World's best C&C: Red Alert - Yuri's Revenge 2 mod and a top-3 Star Trek: Starfleet Command 3 mod !
radio

Post by radio »

Heart of Darkness. ati auzit de asta? uite un review :
http://www.avault.com/reviews/review_te ... rtd&page=1

pare un simplu joc-platforma (jump and run), dar nu te poti desprinde de el... in ultimele zile (de cind il joc) cum prind ceva timp liber cum ma reped la calculator sa mai fac un ecran/capitol.
Overmind

Post by Overmind »

Da l-am jucat; a fost ceva la vremea lui.
http://overmind.ro - World's best C&C: Red Alert - Yuri's Revenge 2 mod and a top-3 Star Trek: Starfleet Command 3 mod !
Crysumoner

heroes III

Post by Crysumoner »

chiar ieri am jucat un heroes III, si apropo daca heroes V ar fi la fel de bun ca si h3 as fi cred ca cel mai fericit om de pe planeta...
aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
Overmind

Post by Overmind »

H5 ?
N-am auzit de ala. O s-apara soon sau care-i faza cu el ?
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Da, o sa apara, va fi produs de UbiSoft si nu se stie inca data lansarii.
Overmind

Post by Overmind »

Daca e facut de Ubisoft, ar trebui sa iasa ceva.
VDtot

Post by VDtot »

Starcraft forever logic, Morrowind si Train Simulator (deh fiecare cu pasarica lui).
Merced
Moderator

Post by Merced »

Chiar azi am reluat Starcraft-ul. Am inceput cu misiunile de la Terran din Original. In rest ma mai joc Caesars3, Heroes3, Grand Prix 2 inca il am pe HDD si vreau sa caut Stunts. :)
gicu

Post by gicu »

Jocuri vechi ?! hmm... Jazz JackRabbit 2 ma mai jucam cu [Merced] !
Alteceva ...a.. tocmai am jucat saptamana trecuta la scoala un Volfied... Mai tine minte cineva jocul acela ..din 1993 parca !! Acuma se joaca pe telefoane, am vazut cateva mobile cu jocuri derivate din acel vechi Volfied !
VDtot wrote:... (deh fiecare cu pasarica lui).
[smilie=Respect.gif] [smilie=Respect.gif]
V0rt3x

Post by V0rt3x »

m ajoc across si elastomania.. care nu ii prea vechitura..
cateodata mai joc volei-ul ala de dos de 40k sau nustiu cat are..
ma joc pe 2 players cu amandoua mainile:)..
dreapta castiga de obicei:D
Socket A - Superpi 1M

If it ain't broke - V-MOD IT!
Overmind

Post by Overmind »

Am facut rost de MAME, care poate sa emuleze foarte multe ROM-uri d-alea vechi.
Am jucat Sky Soldiers, Double Dragon, P 47, Aero Fighters, Air Wolf, Dragon Breed si multe altele.
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Carma 2 ,blobby
Since there was no more room in hell I do walk the Earth...
Dr. Voidberg
Moderator

Post by Dr. Voidberg »

Eu joc tot timpul vechituri... si cand spun vechituri, chiar sunt vechituri (adica jocuri de acum 12 ani) :D
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Mack

Post by Mack »

Mie imi place Starcraft care il joc de ani buni....
dar acu am o problema...ad dat de pe net jos addonul
Fall form grace si trebuie cumva modificat fisierul storm.dll.
Cred ca trebuia sa-l modifice addonul dar......daca stiti vreo
rezolvare.........as fi recunoscator... :P
If you can't beat them, join them......if yoy can't beat or join them.....run like hell ! - The way it's meant to be played !
STalKer[KooKieS]
Radioactiv

Post by STalKer[KooKieS] »

Am observat ca voi considerati jocuri vechi jocurile precum Heros 3 sau Myth2, dar aste nici nu se copara cu jocurile adevarate care au deschis lumea gameplay-ului. Cu toate ca am un calculator aceptabil pe care merge si Far Cry si UT2003, mie, tot imi mai place sa joc si jocuri vechi care-mi aduc aminte de copilarie O:) cum ar fi Supaplex (unu dintre cele mai distractive jocuri) sau Panzer General 1 care imi aduc cu placere aminte de el ca a fost un joc foarte interesant si logic.Alt joc mai vechi si superbe pt vremea lui a fost Total Anihilation care si acum l-as mai juca...daca mi-asi mai gasi CD-urile desigur.Nu situ ce credeti voi dar pt mine jocurile vechi mi se par mult mai logice decat alte jocuri fara valoare (cumj le consider eu) care doar grafica e nasul lor si imaginatia distructiva de la care copiii mai mici au ce invata... cum sa sparga o masina, cum sa arda o casa, cum sa omore un om etc. adica astea au acum cea mai amare frecventa pe piata Jocurilor.
I'm the root of all that's evil but u can call me kookie
Ady G Elber

Post by Ady G Elber »

Heroes, CS, hmmm..... Eu mai joc inca Stunts si GPEGA.
DigitalFeelings v2.2
Slash

Post by Slash »

Tocmai am gasit printre CD-uri un joculet vechi si misto: Re-Volt. Cred ca ma apuc sa-l joc! :multi:
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

in dimineata asta am bagat o serie de Mario (nu ma intrebati care, ala vechi, mic si care dupa prima ora devine plicticos :P)
si abordez din nou Civ III, nu e chiar vechi, but just consider it Civ I with a lilttle upgrade :)
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
Alex_230

Post by Alex_230 »

va intrb si pe voi ,ca poate aveti...mai stiti jocul acela Raptor:Call Of The Shadows de la Apogee? cel cu avionul acela... l-am avut doar shareware(la vremea aceea) si vreau sa va intreb daca il aveti full sa mi-l dati si mie. imi trebuie neaparat pt ca 6 ani de zile am stat gandindu-ma cum se termina. va rog daca il aveti ,timitetimi-l si mie sau macar dati un link de unde sa il pot dl (dar fara bani :) ). mersi
-klb-

Post by -klb- »

The Elder Scrolls:Arena. In astfel de vremi, cand Morrowindu' ti se cam "agata" desi nu il joci pe internet cu modem si la full detail, merge un Arena, asa de dragul jocului ce va fi in curand dezinstalat.
Am descoperit un joc marfa de la Lucas Arts, nu auzisem nimic de el pana acum, Maniac Mansion Deluxe, super tare, in stilul DOTT. :evilbat:
They wanna lock us all up, and throw away the key/
Don't wanna see us come up, don't wanna see us makin G's/
As long as we know this is the key to our destruction/
Let's make moves, no discussion
jollyfellow

Post by jollyfellow »

-klb- wrote:The Elder Scrolls:Arena. In astfel de vremi, cand Morrowindu' ti se cam "agata" desi nu il joci pe internet cu modem si la full detail, merge un Arena, asa de dragul jocului ce va fi in curand dezinstalat.
da-ti si tu cu parerea cum e jocul ca sa am si eu un reper daca sa-l instalez sau nu. l-am downloadat de cateva luni dar tot nu-mi vine sa-l pun

...si pana atunci ma apuc de SimCity 3000
I'll be ok..
If you're going to tell people the truth, be funny or they'll kill you
-klb-

Post by -klb- »

Bai, jocul merge, numai ca inca eu nu stiu concret cum se ataca. Tre sa tii apasat click-ul si sa misti cu mouse-ul in fata si in spate sa lovesti. Click-ul sau enter-ul, nu mai stiu sigur. In orice caz, jocul imi place si atmosfera este oarecum ca cea din Morrowind, numai ca difera o groaza de chestii.
Bafta cu jocul (oricare ar fi)...
So sayeth the wise -klb-... :drinking: again
I.R.

Post by I.R. »

Adevarul este ca respectivul domn ,KLB, l-a jucat la mine...:D
jollyfellow, eu ti-l recomand.Da sa nu-ti faci un personaj dumner, ca dumnerii arata ca niste vampiri si Vvardefell ca un mare vulcan activ inconjurat de The Inner Sea :P
Guess what?M-am apucat acu 2 zile de Gothic.Atentie!Acesta-i primu meu contact cu ceea ce inseamna Gothic :wink: .Vreau sa va zic ca-ntr-o ora eram si prins.La naiba cu grafica, la naiba cu controlul!Jocul e chiar ca lumea.M-am si apucat de un "jurnal" Gothic, cum am facut in cazul lui Morrowind.
Cum o sa termin Gothic o sa sar direct la Gothic 2 The night of the Raven :D
VDtot

Post by VDtot »

I.R. wrote: Cum o sa termin Gothic o sa sar direct la Gothic 2 The night of the Raven :D
Asa mult o sa iti ia sa termini? :D

M-am apucat iar de diablo 2 si m-a prins iar.Nush ce are domne da de fiecare data cand il reiau ma joc vreo 2 sapt.
-klb-

Post by -klb- »

Din pacate, I.R., nu esti singurul care intra pe site-uri de abandonware (si daca stau sa ma gandesc, eu ti-am dat link-ul catre astfel de jocuri ca Three Systers Story) asa ca Arena l-am jucat pe propriul calculator, pe propriul risc cu propriul emulator de jocuri DOS. Asa cut off cu lauda.
Overmind

Post by Overmind »

Ce (multe) vechituri joc io:
Alien 3
Alien Breed: Tower Assault
Alien Trilogy
Blood
Sky Soldiers
RA
Resident Evil 1
jollyfellow

Post by jollyfellow »

I.R. wrote: jollyfellow, eu ti-l recomand
oh, asa mai merge... :P
I'll be ok..
If you're going to tell people the truth, be funny or they'll kill you
I.R.

Post by I.R. »

In ultimele zile am jucat numai Gothic.DAMN!This game is fantastic!!!I love it!Modul in care isi petrec NPC-urile timpul, chestiile pe care le fac, faptul ca se duc la culcare noaptea...faptul ca poti sta jos pe un butuc sau pe o banca, faptul ca poti sa-ti faci friptura la focu de tabara, sa-ti faci sabii...level disign-ul, item-urile...jocul asta-i incredibil.Si abia acum apuc sa-l joc! :(
VDtot wrote:
Asa mult o sa iti ia sa termini?
Nu m-am prins...
VDtot wrote: M-am apucat iar de Diablo 2 si m-a prins iar.Nush ce are Domne da de fiecare data cand il reiau ma joc vreo 2 sapt.
True,true...Diablo2 are rejucabilitate maxima.Acum o saptamana am vrut si eu sa ma reapuc de el, sa-l joc pe retea.Pana la urma n-am mai avut cu cine.Urasc oamenii care stiu numai si numai de Counter si care intreaba ca turmentatii "ce-i aia Diablo?".
ChupaKbra

Post by ChupaKbra »

MDK 2 mi s-a parut foare misto din punct de vedere grafic si mai ales pentru acea vreme, dar si ca idee.Inca il mai joc cateodata...
AMD Athlon XP 1800+ @ 2000+
768 Mb RAM
GeCube Radeon 9600 XTG
Maxtor 60 Mb
-klb-

Post by -klb- »

Metal Slug 1&2...God bless I.R. :D
Ankh

Post by Ankh »

voi considera NFS 5 o vechitura doar pt a-l trece aici
il am instalat pe PC de cand a aparut si l`am terminat de 57 de ori si duminica asta m`am apucat din nou de el ( cum prind o duminica libera cum il termin , duminica asta am dormit vreo 6 ore dupa un majorat si n-am apucat sa-l termin )

UT (primul) il joc cu aceeasi placere ca si la inceput, nuami ca adrenalina e mai mare ( speed : 200 %).

Supaplex - I Love This Game ( i-mi omor degetele la nivelul 88)
Diablo 2 - l-am terminat de vreo 2 ori cu fiecare caracter - tot nu si`a pierdut farmecul
Larry 1-7 - am facut un maraton o saptamana si le`am reterminat pe toate
std
Moderator

Post by std »

Eu mai joc pentru ca sunt crewmember la The Good Old Days...desi a trecut ceva timp de la ultimul meu update :D. Jocuri pentr C64 in general.
Iar de Elite inca nu m-am lasat.
LiquidSky

Post by LiquidSky »

am inceput de cateva zile Total Annihilation si taaaare mult imi place jocul asta. Oldies but goldies nene. Nu se mai fac jocuri ca asta, pe bune. Pai imi creste inima cand vad avioanele alea cand explodeaza sau intra in picaj sa lase bombe.
La fel, mai incerc un Diablo 2, iar Carmageddon 2 e mereu pe hardul meu. Ce sa zic de cumnata-miu care mi-a dat peste cap GTA3 + Vice City de nu stiu cate ori :)
MrMarcusDeLaTzara

Post by MrMarcusDeLaTzara »

Bravo baieti, jocurile bune nu mor niciodata. Nu zilnic, dar, pe langa d3, far cry, theif3, GC2 si lista e endless, INCA MA MAI JOC: MORTAL K4; NFS PORSCHE; STARCRAFT; COMMANDOS BEL; MAX PAYNE; HEROES2 si 4; Panzer Commander, Silent Hunter.daca as avea, m-as mai juca Stunts, PANZER GENERAL 2, RESIDENT EVIL2.. Le-am scris mare pt ca pt mine joacele astea au facut istorie.(Mafia, gta3 mai intra la vechituri?)
- COaNe ROE?
- Da HISule?
- Ia vezi, MUSHKINii aia stau bine acolo? Ca sunt cam inghesutiti saracii, 2000 in 2 sloturi....
Locked