....just answer!
Moderator: Moderatori
....just answer!
:evil: ce sa fac ? am 20 de mil ...ajung ptr un cooler TL11+ ptr a face un o/ de la 2400+ la 2800+ ,o placuta de 512 ram + o placa X800(SE sau Pro).Daca da imi vor merge bine jocurile viitoare?????????? 

Cel mai banal exemplu de CPU O/C-ing întâlnit pe acest forum este Barton 2500+@3200+. Cred că merită mai mult decât 2400+@2800+.
De asemenea, dacă ai o placă de bază ce "ştie" Dual Channel e păcat să nu profiţi de acestă opţiune - asta referitor la "plăcuţa" de RAM.
Iar pentru ca jocurile viitoare să meargă bine, nu trebuie să ai ultimul "răcnet" în sectorul plăcilor video. Motivele sunt măcar 2 : 1)o placă din seria 9800PRO/XT încă are destulă forţă şi are un preţ bun şi 2) o să dai o grămadă de bani pe un vârf al gamei şi te va apuca plânsu' când vor scădea preţurile într-un viitor destul de apropiat.
În plus, dacă nu mă înşel, ai mai deschis un topic asemănător.
Baftă.
De asemenea, dacă ai o placă de bază ce "ştie" Dual Channel e păcat să nu profiţi de acestă opţiune - asta referitor la "plăcuţa" de RAM.
Iar pentru ca jocurile viitoare să meargă bine, nu trebuie să ai ultimul "răcnet" în sectorul plăcilor video. Motivele sunt măcar 2 : 1)o placă din seria 9800PRO/XT încă are destulă forţă şi are un preţ bun şi 2) o să dai o grămadă de bani pe un vârf al gamei şi te va apuca plânsu' când vor scădea preţurile într-un viitor destul de apropiat.
În plus, dacă nu mă înşel, ai mai deschis un topic asemănător.
Baftă.
mersi ,ai..... dreptate
Imi voi lua 512 ram un Barton 2500+ @ 3200+ si un ATI RADEon 9800prosau Xt .Eu zic ca-mi vor mere bine jocurile daca nu ma las de gaming :0X:
Cam câte thread-uri ai de gând să deschizi pe aceeaşi temă? http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=26831
Truth is relative. Pick one that works