AJUTOR
Moderator: Moderatori
AJUTOR
Am si eu retea si cand dau sa explorez sau sa intru pe retea imi pare o eroare(imaginea de mai jos).Si nici sa dau share nu merge!!
doar pana acu a mers!!
Am si net cu mai multi,asta merge si programu de comunicat in retea merge(BorgChat),pot vorbi cu aia fara nici o problema.
Am firewall si antivirus(norton 2003) dar le-am dezinstalat si le-am si dezactivat si tot asa face.
Am instalat toate programele pt retea din windows (windows xp profesional am)si toate chestii alea Client,service si protocol,da nik.
Am nevoie disperat de ajutor !!
doar pana acu a mers!!
Am si net cu mai multi,asta merge si programu de comunicat in retea merge(BorgChat),pot vorbi cu aia fara nici o problema.
Am firewall si antivirus(norton 2003) dar le-am dezinstalat si le-am si dezactivat si tot asa face.
Am instalat toate programele pt retea din windows (windows xp profesional am)si toate chestii alea Client,service si protocol,da nik.
Am nevoie disperat de ajutor !!
Last edited by Racky on Fri Jul 09, 2004 11:35 pm, edited 1 time in total.
Re: AJUTOR !!
Nu prea inteleg ce are r.b. cu reteaua dar in fine ...
Intra in control panel - network conections - local area conection , si vezi daca nu ai acolo cumva dat disable la retea !
Oricum mie imi arata tare comica erroarea aia a ta , e mai degraba un soi ciudat de bug
Intra in control panel - network conections - local area conection , si vezi daca nu ai acolo cumva dat disable la retea !
Oricum mie imi arata tare comica erroarea aia a ta , e mai degraba un soi ciudat de bug

Te felicit pentru alegerea de a nu te proteja decât cu NIS. Un antivirus ar fi binevenit [n.a. nu Symantec] . Rulează wizard-ul arătat mai jos. Va trebui să apeşi pe butonul Folders din bară pentru a-ţi apare opţiunile de wizard. Mi-e să nu fie chiar de la acel NIS.
Explicaţia ta cu Recycle Bin şi MS Windows Network nu ţine. Nu au nimic una cu cealaltă.
Explicaţia ta cu Recycle Bin şi MS Windows Network nu ţine. Nu au nimic una cu cealaltă.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Cum zicea si MUAD_DID , faza asta nu tine deloc ! Acolo e mare bulibaseala in sistemul tau . A zis bine MUAD_DID , daca faza aia cu disabled nu tine , atunci ruleaza acel wizard , pe care il mai gasesti si in control panel - network conections - network setup wizard .Racky wrote:ba faza cu recicle bin e ca inainte de a da click pe Microsoft Windows Network am dat click pe Recycle bin
inteles
Bulibaseala poate veni si de la vreun virus cules pe sistem , sunt de aceiasi parere N.I.S mie unul mi-a dat multe dureri de cap , incearca o scanare online la http://www.pandasoftware.com , http://www.bitdefender.ro ,www.rav.ro , este gratuita si macar elimini posibilitatea unui virus .
A...si inca ceva , eu am patit cu N.I.S. o blocare a retelei , rezolvata doar prin reinstalarea windowsului .
Simplu, daca il inchizi nu mai poti naviga prin retea, el tine evidenta compurilor din retea (adrese, tot tacamul) si tot el se ocupa de tranzactiile dintre ele.cutare wrote:Ca tot s-a mentionat de Computer Browser , cu ce se mananca ce rol are si daca il opresc ce se intampla?
Ai explicatia asta alaturi de serviciu, pe tabul cu description.

If you have time to think that life sucks, that you're not making the most out of it!!
Frumos ar fi daca ai si spune rezolvarea la problema , acest topic a ramas deschis tocmai ptr a oferi solutii ptr cei care intampina o problema asemanatoare cu a ta , adica sa fie de ajutor intr-un viitor search al unui user , de aceia eu unul te-as ruga daca vrei sa ne spui si noua cum am gasit rezolvare la aceasta problemaRacky wrote:Multumesc pt ajutor,dar am rezolvat problema!!