Salut,
Am si eu o problema.Cand intru pe Lan sau pe NET procesorul este utilizat 100%.Procesul care il utilizeaza cel mai mult este explorer.exe(60%) si urmatorul e svchost(40%).Practic calculatorul de vine inutilizabil.E vreun virus?Orice sugestie e mai mult decat binevenita.
Puteai linistit sa incerci o scanare a sistemului sa vezi ce si cum si pe urma eventual sa intrebi. Ii ca si cum mi s ar bloca sistemul si as intreba inainte pe forum daca sa-l resetez sau nu.
Don't piss me off. i'm running out of places to hide the bodies.
era un bug in xp, care facea cateodata sa ocupe svchost.exe tot procesorul, dar nu era si explorer.exe
cauta pe forum svchost.exe , ca mai exista un topic, sa vezi daca asta ii problema si la tine.
Cimi,
Scanarea am facut-o cu o gramada de antivirusi(Mcafee Antivirus, BitDEfender, RAV etc.) care insa n-au gasit nimic.Asta inainte de a posta topic-ul.Daca totul era asa de simplu ca un restart ar fi fost tare bine...Am luat si ultimele patch-uri pt Windows XP si tot degeaba.
Multumesc lui clausoft pt link-uri si celorlalatipt sugestii.
DAR...desi m-am documentat in privinta "simptomelor" lui sasser si initial am crezut si eu ca el e de vina..cand am instalt Worm Removalde la micrososf am constat ca nu eram infectat.Deci....nici urma de Sasser...
si totusi am reusit sa revin la utilizarea proc-lui instaland un pseudo-antivirus de la Mcaffee(aia care fac si antivirusul) pe nume stinger care mi-a gasit un virus a sters fisierul cu pricina si n-am mai avut probleme pana acum...dar am uitat numele virusului