Rasa voastra preferata la strategii/RPG/orice alt gen
Moderator: Moderatori
- Crysumoner
Rasa voastra preferata la strategii/RPG/orice alt gen
rasa mea preferata la W3 Frozen Throne sunt undead-zi
si ar fi si night elf-ii din cauza sunetului, care pot sa spun ca este dupa parerea mea de nota 10+
iar la diablo2 al 2-lea joc prefera personajul preferat este necromancer-ul, numai pacat ca au facut scheleti prea slabi...
si la al 3-lea joc preferat al meu heroes 3 sunt tot (elf-ii)= rampart
si ca o paranteza dupa parerea mea necromani ar trebui sa existe in ori ce joc, dar mai bine asa ca altfel nu as mai sti ce sa ma joc :vamp: :vamp: :vamp:
si ar fi si night elf-ii din cauza sunetului, care pot sa spun ca este dupa parerea mea de nota 10+
iar la diablo2 al 2-lea joc prefera personajul preferat este necromancer-ul, numai pacat ca au facut scheleti prea slabi...
si la al 3-lea joc preferat al meu heroes 3 sunt tot (elf-ii)= rampart
si ca o paranteza dupa parerea mea necromani ar trebui sa existe in ori ce joc, dar mai bine asa ca altfel nu as mai sti ce sa ma joc :vamp: :vamp: :vamp:
aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
La Warcraft 3 rasa prefarata: NightElf, pentru ca au arcasii si arcasi pe pasari, nu stiu denumirea, si ca se pot muta principalele constructii.
La Diablo 2 caracterul preferat era Paladin-ul, pentru ca avea aure gen Thorns, si aia care ii ingheta pe inamicii din jur.
La Diablo 2 caracterul preferat era Paladin-ul, pentru ca avea aure gen Thorns, si aia care ii ingheta pe inamicii din jur.
"Daca regele vrea, atunci si legea vrea"
--vechiul nickname: D00d --
--vechiul nickname: D00d --
Alienu. Pentru toate care au.
http://overmind.ro - World's best C&C: Red Alert - Yuri's Revenge 2 mod and a top-3 Star Trek: Starfleet Command 3 mod !
- Nicholas_Black
- Radioactiv
Starcraft:terrani
Warcraft:orcs
Warcraft3:night elves
RPG-uri gen BG, NWN, etc.: ori human, ori elf, si clasa Kensai sau blademaster, ceva
Diablo2:Palladin,Barbarian si Druid
Diablo:Fighter
Imi cer scuze jocurilor omise, insa sunt asa de multe (NOT)...promit ca la urmatoarea decernare a premiilor raselor le voi mentiona.
Warcraft:orcs
Warcraft3:night elves
RPG-uri gen BG, NWN, etc.: ori human, ori elf, si clasa Kensai sau blademaster, ceva
Diablo2:Palladin,Barbarian si Druid
Diablo:Fighter
Imi cer scuze jocurilor omise, insa sunt asa de multe (NOT)...promit ca la urmatoarea decernare a premiilor raselor le voi mentiona.
They wanna lock us all up, and throw away the key/
Don't wanna see us come up, don't wanna see us makin G's/
As long as we know this is the key to our destruction/
Let's make moves, no discussion
Don't wanna see us come up, don't wanna see us makin G's/
As long as we know this is the key to our destruction/
Let's make moves, no discussion
- m0rpheus``
-[loading]-
....
Ok, rasa preferata. In nici un caz ceva paladin sau law-man.
Imi place sa joc cu barbari, necromanceri si asasini (ptr chestia cu living and striking from the shadows), si mai ales sorcerors.
AM ales barbarul si sorc-ul deoarece imi place sa fiu distructiv, iar de altfel barbarul e o bruta de neoprit care taie tot in cale, si sorcerii au vraji devastatoare. Intelegeti voi unde bat.
....
Ok, rasa preferata. In nici un caz ceva paladin sau law-man.
Imi place sa joc cu barbari, necromanceri si asasini (ptr chestia cu living and striking from the shadows), si mai ales sorcerors.
AM ales barbarul si sorc-ul deoarece imi place sa fiu distructiv, iar de altfel barbarul e o bruta de neoprit care taie tot in cale, si sorcerii au vraji devastatoare. Intelegeti voi unde bat.

War3 FT - undead ,are the best
diablo 2 - paladin
starcraft bw - terran

diablo 2 - paladin
starcraft bw - terran
AMD 64 3000+ 1800 Gigabyte k8ns ultra 939 nforce 3 ultra 250 1 gb ram GeiL 400 dual channel
video card GeForce 6800 ultra 256 ddr3 agp8x
2Xhdd-uri HDD WDIGITAL 200 GB 7200rpm
8Mb UltraATA 100 , HDD WDIGITAL 300 GB 7200rpm 8Mb SerialATA 150
video card GeForce 6800 ultra 256 ddr3 agp8x
2Xhdd-uri HDD WDIGITAL 200 GB 7200rpm
8Mb UltraATA 100 , HDD WDIGITAL 300 GB 7200rpm 8Mb SerialATA 150
- In NWN Monk rules! E rapid, foarte rezistent, combinat cu Rogue are si un damage de invidiat! Rasa half-elf. De obicei female
Diablo2 LOD - Assassin - e cool, fura viata, e...k lumea!
in Warcarft III TFT - Human, dar mai joc si cu Night Elves (au cei mai tari eroi).
Diablo2 LOD - Assassin - e cool, fura viata, e...k lumea!
in Warcarft III TFT - Human, dar mai joc si cu Night Elves (au cei mai tari eroi).
Throw the rules out the window, odds are you'll go that way too.