Lipseste o partitie. Cum dau de ea ?

Despre hard-disk-uri. Comentarii şi întrebări.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Cradle

Lipseste o partitie. Cum dau de ea ?

Post by Cradle »

Cititi aici pentru mai multe detalii: http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=27411

Conform producatorului de Hard Disk-uri, Maxtor, modelul 84320D4 are o capacitate de 8,4Gb. Montat pe sistemul meu, HDD-ul are o singura partitie de 4-si ceva-Gb. A 2a partitie, cu restul pana la 8,4Gb nu e nicaieri. Nici in PartitionMagic v8.0, nici in Disk Management din Control Panel, nici in GetDataBack for fat v2.25 si v2.31. Cum dau de ea ? In fdisk scrie ca partitia "E:" ocupa 100% din tot spatiul HDD-ului. Pai cum ocupa 100% cand are doar 4Gb ? Nu stiu cum fac dar mereu ma izbesc de enigme de genul asta (va dau si exemple daca vreti). Sper ca ma puteti ajuta. Multumesc anticipat.

HDD-ul fetei e montat pe sistemul meu de 2 zile. Nu vreau sa-l mai tin mult asa ca: PLEASE HELP ! Daca are importanta, desi stiu ca n-are, HDD-ul ei e setat pe Slave atat din jumper cat si din cablu. Am Windows XP Pro (b2600) fara nici un SP. Deja am recuperat ce se putea recupera de pe prima partitie (in jur de 3Gb de fisiere, 1.66Gb bune, restul corupte/ incomplete), am formatat "E:"-ul si am facut scanari / teste cu CHKDSK, SCANDISK, PowerMax v4.09, Norton Disk Doctor... etc. si etc. (atat)
cimi

Post by cimi »

HDD-ul acela este de 4.3 GB . (punct)
Don't piss me off. i'm running out of places to hide the bodies.
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

Elroy was here
Cradle

Post by Cradle »

Corect ! :)
Sorry, m-am grabit si n-am fost atent.
Cradle

Post by Cradle »

Chiar acum am intrat pe net special sa anunt ca n-am inselat. Pe site zice "Maximum Capacity of 8.4 GB" dar la Technical Specifications sunt vreo cinci modele. La modelul 84320D4 scrie 4,2Gb. Ma simt usurat. Innebunisem, nu mai stiam ce sa-i fac. Partea amuzanta e ca aveam fisierul "Technical Specifications.pdf" pe HDD de vreo 2 zile - de cand am intrat prima oara sa vad ce capacitate are HDD-ul. Oricum, mersi pentru spiritul de observatie.

This topic is closed ! :P
Post Reply