o intrebare cam ciudata...da totusi referitoare la HDD-uri..

Despre hard-disk-uri. Comentarii şi întrebări.

Moderator: Moderatori

Post Reply
manu144x

o intrebare cam ciudata...da totusi referitoare la HDD-uri..

Post by manu144x »

peste ceva timp o sa merg ceva timp in state......si intrebarea mea e ca daca voi duce HDD-u` cu mine si trece pe sub detectorul de metale nu se duce tot ce`i pe el......ca de obicei bateriile se duk....si orice ii magnetic am auzit ca is slabe sanse sa supravietzuiaska...... :))
de asta va intreb........
Cradle

Post by Cradle »

N-am nici o idee dar intrebarea ta e tare amuzanta. Eu cred ca n-or sa fie probleme pentru ca HDD-ul are protectia necesara. Cred ca protejeaza foarte bine carcasa. Nu stiu cat de mare e diferenta intre forta magnetica de la detectorul de metale si un forta magnetica de la motorasul unui cooler de HDD. Banuiesc ca e f. mare. Nu stiu ce sa-ti zic, am avut o cunostiinta care a facut un test cu un HDD de 20Gb, nu prea vechi. S-a jucat cu el langa magnetul unui difuzor de la o statie de 150W. Rezultatul: HDD-ul merge fara probleme. Acum, sincer, eu n-am fost de fata dar au fost alti martori. Oricum sunt curios de ce raspunsuri dau altii.
Corbu'

Post by Corbu' »

Am trecut cu 2 laptopuri prin aeroport si nu au crapat hardurile din ele...s-ar putea sa ai noroc si sa scape nevatamat.
Cradle

Post by Cradle »

Sunt curios: Mergi numai cu HDD-ul sau cu tot calculatorul ?
Remus

Post by Remus »

Mai Cradle, de fapt ia si biroul, si eventual si aia 4 pereti intre cera sta birou' ala nesimtit... sorry pt offtopic, dar "nu ma pot abtine"
Phenom 940@3.6GHz/Mugen 2/2x2GB DDR1066 6-6-6-22/Gigabyte MA790GP-DS4H/WD Raptor 74GB ADFD/CoolerMaster Centurion 590/Sirtec 500W
Remus

Post by Remus »

Mai Cradle, de fapt ia si biroul, si eventual si aia 4 pereti intre cera sta birou' ala nesimtit... sorry pt offtopic, dar "nu ma pot abtine"
Phenom 940@3.6GHz/Mugen 2/2x2GB DDR1066 6-6-6-22/Gigabyte MA790GP-DS4H/WD Raptor 74GB ADFD/CoolerMaster Centurion 590/Sirtec 500W
Cradle

Post by Cradle »

? What is your problem ?
boyarul

Post by boyarul »

Intrebare tampita (!?)...:

Si daca nu il treci prin detectorul de metale ??? :P
Pur si simplu il arati la bajetzi si il pui deoparte (il iei dupa ce ai trecut).
Dar dupa 11 sept americanshii sunt cam suspectzi la transport de date. Poate o sa ti-l conecteze la vreun comp d`al lor sa vada daca nu transporti ceva info cu tenta terorista.... :0X: & I`m serious about that.
Image

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul!
( & don't click here )
manu144x

Post by manu144x »

ba nu radetzi de mine....intrebam si io.......
faza ii ca nush ce muzika are varu`meu acolo....si o fi avand el Broadband ce 1,5 Mb da` nu merita stresu sa caut iar 4000 de melodii...
si pe cd`uri m`am gandit sa scriu da` is prea multe......
m`am gandit si io sa il arat pur si simplu da` am auzit ca NU te lasa in NICI un fel sa nu`l treci pe sub detector......da` daca zicetzi ca supravietzuiesc mp3-urile atunci trek prin el de detector......
atata doar ms........
:multi: :multi: :multi:
Dr.LED

Post by Dr.LED »

manu144x wrote:faza ii ca nush ce muzika are varu`meu acolo....si o fi avand el Broadband ce 1,5 Mb da` nu merita stresu sa caut iar 4000 de melodii...
si pe cd`uri m`am gandit sa scriu da` is prea multe......
m`am gandit si io sa il arat pur si simplu da` am auzit ca NU te lasa in
Daca te prind aia cu date pe HDD, mai ales muzica, filme sau software, ai cam pus-o...
Nisip

Post by Nisip »

bai ganditi cu kuru? pai ce rost are sa-l treci prin detectoru de metale??? tot ce o sa faci e sa declansezi alarma... sa fi controlat sa gaseasca hardu sa-l dea deoparte shi sa mai treci odata... nu-i mai bine sa-l dai u deoparte cu cheile & ....?
Der Dachs

No Problem

Post by Der Dachs »

Mosh, eu am fost in Grecia cu Laptoapa shi camera foto digitala (Sony cu dischete)...
1. bateria de la camera nu mi s-a descarcat
2. dischetele nu s-au demagnetizat
3. componentele electronice gen Laptop trebuiesc anuntzate shi verificate separat (aparatul nu vede prin ele)... dar totushi este trecut prin scanner shi nu patzeshte nimic.
Banuiesc ca HDD-ul tau n-ar avea nimic in urma unei astfel de operatzii, insa tzi-ash recomanda sa-l bagi intr-o punga antistatica.... nu potzi shti unde sunt campuri electro-magnetice prin aeroport/ avion/ etc
... am specificat "Grecia" deoarece shi ei sunt cu morcovul bagat din cauza olimpiadei.

P.S.: Dar de ce nu frigi cateva DVD-uri cu ce te doare mai tare? :angel:
Post Reply