Nedumerirea mea este cum de placa aia (Asus-ul lui Daliu) are performantele pe care le are :roll: adica proaste.
Placa are niste dotari la care nu pot decat sa visez, DAR, dupa cum spuneam cu un BIOS de XT pot aparea acele probleme in care o "parcela" de tranzistori din GPU se incalzesc mult peste normal.
Iar parerea mea este ca la o placa video ai nevoie de performanta... pai ce performanta e ~6500 de puncte... sa fim seriosi, trebuie sa se poate mai bine altfel cum se justifica trecerea la XT?
Adica parerea mea este ca daca pui un BIOS de XT vrei sa obtii ceva performanta in plus... ok scoti mult pentru frecventele alea, dar daca mergi mai sus? Ajungi la 6700 la 200x11? Eu cu jegul meu de 9800Pro Lite am ajuns la 452/796 ceea ce este foarte mult cred eu, fara nici un fel de VoltMod...
Si btw temp la core este mare, iar la memorii parca e cam mica, la mine e undeva pe la 70+ la memorii in timpul testelor :roll:
Si vreau sa subliniez din nou, nu vreau sa atac sau sa jignesc pe nimeni si va rog nici voi sa nu o face-ti.
And Gramps, felicitari pentru scor, e foarte bun pentru placa ta (cu toate ca ai trisat la brute power (v fps-urile la wings of fury)...well intel...