Distracţie plăcută.

Moderator: Moderatori
La mine sunt în total 71,3 MB compus din 112 poze şi 1 filmuleţ. Mâine le pasez lui icub4ucm să le trimită lui john pe mail şi să le pună pe ftp pentru doritori.KodiaK wrote:Cred ca asteptati cu totii pozele, pe care o sa le pun asap. Asa ca fapt divers sunt 903 poze si 49 de filmulete, in total 807MB; plus ce a mai facut max.
Iaca si eu am ajuns la ora 12:00 pm...Void wrote:Home sweet home... se putea si mai bine dar per total a fost ok.
Eh, eu sunt fashionably late as usual, dar nu asta conteaza.Mitzone wrote:Krim, cum a fost la Sighisoara (in afara de ploaie)? Am incercat sa te contactez, dar cu semnalul din cetate... Sper ca i-ai salutat pe Schiz si Shogun si din partea mea.
LIES ! ALL LIESDr.LED wrote: Am auzit ca s-au intalnit si cu fratele meu pe acolo (Son of Gondor). Nasol cu ploaia...
Code: Select all
murderINC root # ./how_are_you
i don't feel that well ... !?
murderINC root # links2 http://www.google.com
[...clickety-click...]
murderINC root # ./how_are_you_now
ah, much better ...
Mitzone wrote:Numai nu propune 11 sept, ca mai am de mers la o nunta...
Ocean Soul wrote:Mitzone wrote:Numai nu propune 11 sept, ca mai am de mers la o nunta...
Nunta pe 11 Septembrie, spooky
Hm, un weekend ar merge. How about winter ? [ asa ca idee nu ne apucam iar de organizari]
Organizarea a fost O.K. Eu voiam doar sa vad cine se ca ocupa de organizare la urmatoare intalnire, dar se pare ca deja s-au gasit candidati.Alia wrote:Nu prea inteleg...care a fost problema cu organizarea? Locatia era destul de dragutza si din cate am inteles majoritatea s-a simtit bine. Daca era o problema de ce nu a comentat nimeni atunci?
Organizarea a fost O.K. Eu voiam doar sa vad cine se ca ocupa de organizare la urmatoare intalnire, dar se pare ca deja s-au gasit candidati.Alia wrote:Nu prea inteleg...care a fost problema cu organizarea? Locatia era destul de dragutza si din cate am inteles majoritatea s-a simtit bine. Daca era o problema de ce nu a comentat nimeni atunci?
Mai ai pantalonii aia cu model? Cred ca in viata mea nu am vazut pe cineva sa coboare o panta asa cum ai facut tu!Cea care sarea pe pantele alea precum o capra neagra