IE, probleme enervante.HELP
Moderator: Moderatori
IE, probleme enervante.HELP
Am si eu o super problema cu IE asta.Mai mereu in loc sa imi afiseze pozele imi aprare "X" ala rosu.E fff enervanta chestia pt ca trebuie sa dau de n ori refresh pana imi afiseaza corect pagina.Am atasat o poza pt a vedea la ce ma refer.Nu se intampla doar la pagina din screenshot ci mai la toate paginile.Nu stiu din ce cauza este si daca ma poate ajuta cineva as aprecia.Stiu ca o sa imi spuneti sa folosesc alte browere dar eu vreau sa ma ajutati sa rezolv problema asta si nu sa ma sfatuiti sa folosesc altele.Apara aleator problema asta si nu este batut in cui ca data viitoare sa imi dea erorile alea.
Re: IE, probleme enervante.HELP
Problema este datorata unui patch de la MS!!! Dupa aplicarea lui totul merge ca un c... bipppppp!!! Updatati versiunea de XP cu ultimile patchuri din Windows Update si vedeti daca mai aveti probleme... si eu am aceeasi problema! Fac update si va spun daca s-a rezolvat ceva!sparxxx wrote:Am si eu o super problema cu IE asta.Mai mereu in loc sa imi afiseze pozele imi aprare "X" ala rosu.E fff enervanta chestia pt ca trebuie sa dau de n ori refresh pana imi afiseaza corect pagina.Am atasat o poza pt a vedea la ce ma refer.Nu se intampla doar la pagina din screenshot ci mai la toate paginile.Nu stiu din ce cauza este si daca ma poate ajuta cineva as aprecia.Stiu ca o sa imi spuneti sa folosesc alte browere dar eu vreau sa ma ajutati sa rezolv problema asta si nu sa ma sfatuiti sa folosesc altele.Apara aleator problema asta si nu este batut in cui ca data viitoare sa imi dea erorile alea.
(\__/)
(='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny into
(")_(")your signature to help him gain world domination.
Eu mi-am facut acuma update si nu mai am aceasta problema! Nu stiu de ce domina la tine daca zici ca ai XP'ul updatat la zi...caraboy wrote:Am Windows-ul updatat la zi. Si nu s-a rezolvat.Chiar acum am dat Windows Update si nu a gasit nimic. Nici SP2-ul nu a aparut inca.
(\__/)
WiFi'ul nu are treaba este pentru wireless din cate stiu eu... Este un patch pentru IE de 2.8MB sorry ca nu am scris ce cod avea...caraboy wrote:Ce update ti-ai instalat? Eu am pus toate mai putin unul legat de Windows Messenger si WiFI wireless nu mai stiu cum... Nu cred ca astea conteaza. In rest, am dat add la toate. Eu dau Windows Update in fiecare saptamana.Si tot nu s-a rezolvat problema.
(\__/)