IE, probleme enervante.HELP

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
sparxxx

IE, probleme enervante.HELP

Post by sparxxx »

Am si eu o super problema cu IE asta.Mai mereu in loc sa imi afiseze pozele imi aprare "X" ala rosu.E fff enervanta chestia pt ca trebuie sa dau de n ori refresh pana imi afiseaza corect pagina.Am atasat o poza pt a vedea la ce ma refer.Nu se intampla doar la pagina din screenshot ci mai la toate paginile.Nu stiu din ce cauza este si daca ma poate ajuta cineva as aprecia.Stiu ca o sa imi spuneti sa folosesc alte browere dar eu vreau sa ma ajutati sa rezolv problema asta si nu sa ma sfatuiti sa folosesc altele.Apara aleator problema asta si nu este batut in cui ca data viitoare sa imi dea erorile alea.
Attachments
errors.JPG
caraboy

Post by caraboy »

Problema asta o am si eu. :( Si nu stiu cum sa scap de ea. Oricum, eu nu folosesc IE dar e enervant cand vreau sa vizualizez unele pagini care nu merg in alt browser.
sparxxx

Post by sparxxx »

Pai in mod normal nici eu nu folosesc IE ci FireFox dar oricum vrea sa rezolv problema asta ca am nevoie si de IE.DEci astept tips, pareri orice :D
Aky

Re: IE, probleme enervante.HELP

Post by Aky »

sparxxx wrote:Am si eu o super problema cu IE asta.Mai mereu in loc sa imi afiseze pozele imi aprare "X" ala rosu.E fff enervanta chestia pt ca trebuie sa dau de n ori refresh pana imi afiseaza corect pagina.Am atasat o poza pt a vedea la ce ma refer.Nu se intampla doar la pagina din screenshot ci mai la toate paginile.Nu stiu din ce cauza este si daca ma poate ajuta cineva as aprecia.Stiu ca o sa imi spuneti sa folosesc alte browere dar eu vreau sa ma ajutati sa rezolv problema asta si nu sa ma sfatuiti sa folosesc altele.Apara aleator problema asta si nu este batut in cui ca data viitoare sa imi dea erorile alea.
Problema este datorata unui patch de la MS!!! Dupa aplicarea lui totul merge ca un c... bipppppp!!! Updatati versiunea de XP cu ultimile patchuri din Windows Update si vedeti daca mai aveti probleme... si eu am aceeasi problema! Fac update si va spun daca s-a rezolvat ceva!
(\__/)
(='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny into
(")_(")your signature to help him gain world domination.
caraboy

Post by caraboy »

Am Windows-ul updatat la zi. Si nu s-a rezolvat. :( Chiar acum am dat Windows Update si nu a gasit nimic. Nici SP2-ul nu a aparut inca.
Aky

Post by Aky »

caraboy wrote:Am Windows-ul updatat la zi. Si nu s-a rezolvat. :( Chiar acum am dat Windows Update si nu a gasit nimic. Nici SP2-ul nu a aparut inca.
Eu mi-am facut acuma update si nu mai am aceasta problema! Nu stiu de ce domina la tine daca zici ca ai XP'ul updatat la zi...
(\__/)
caraboy

Post by caraboy »

Ce update ti-ai instalat? Eu am pus toate mai putin unul legat de Windows Messenger si WiFI wireless nu mai stiu cum... Nu cred ca astea conteaza. In rest, am dat add la toate. Eu dau Windows Update in fiecare saptamana. :) Si tot nu s-a rezolvat problema. :(
Aky

Post by Aky »

caraboy wrote:Ce update ti-ai instalat? Eu am pus toate mai putin unul legat de Windows Messenger si WiFI wireless nu mai stiu cum... Nu cred ca astea conteaza. In rest, am dat add la toate. Eu dau Windows Update in fiecare saptamana. :) Si tot nu s-a rezolvat problema. :(
WiFi'ul nu are treaba este pentru wireless din cate stiu eu... Este un patch pentru IE de 2.8MB sorry ca nu am scris ce cod avea...
(\__/)
caraboy

Post by caraboy »

Stiu ca e pt wireless dar ziceam ca, naiba mai stie, mai baga Microsoftul cate ceva in el si nu stim noi. :P Acum mai dau un Windows Update sa vad.
sparxxx

Post by sparxxx »

Eu am SP2 FINAL (care e aparut aseara doar pt beta-testeri) si tot degeaba.Oricum si inainte imi facea lafel si aveam totul up-to-date.Nu are legatura cu asta.
IE sucks :D
paradox

Post by paradox »

sau poti sa folosesti cu incredere Opera si asa scapi de toate exploiturile la care este vulnerabil IE.
Image
Hannibal

Post by Hannibal »

Si eu am intalnit de multe ori problema asta ... atat pe 98, 2000 sau xp, dar s-a rezolvat cu un update, in special cele pentru IE.
sparxxx

Post by sparxxx »

Post Reply