Ce v-ati cumparat in ultima vreme
Moderator: Moderatori
Achizitii noi
Eu mi-am luat 3 chestii intr-o zi:
CD-RW Samsung 40/12/40
Placa video Geforce2 MX 400 Leadtek
si un senzor de telecomanda.
Banii i-am castigat in urma unor reparatii de calculatoare : ))))
Sunt super fericit!!!
CD-RW Samsung 40/12/40
Placa video Geforce2 MX 400 Leadtek
si un senzor de telecomanda.
Banii i-am castigat in urma unor reparatii de calculatoare : ))))
Sunt super fericit!!!
un as5 la 3.5 grame de la tape, bucuresti
am dat 240000 lei pe el
abia astept saajung in cta sa il probez
am dat 240000 lei pe el
abia astept saajung in cta sa il probez
Intel celeron e3200, scythe ninja mini fanless, 2gb ddr2 800, ga-e7aum-d2sh, delux m199 + 2 x xilence 6cm, fortron FSP300-60GHS, geforce 9400 igp, leadtek winfast dtv2000h, WD5000aaks single platter, acer 23" fullhd
Pai am schimbat mai multe (cam tot calculatorul):
Celeron 1 Ghz -> AMD Athlon XP 2400+
MB Amaze 815EP -> Epox 8RDA3I
256 SDR -> 512 DDR Kingmax
GeForce 4 MX 440 Daytona 64 DDR -> ATI Radeon GexCube 9600XT 256 DDR
Maxtor 20 GB -> Seagate Baracuda 80 GB 7200.7
15" digital Siemens -> 19" Philips Brilliance 109 MP
Sursa 300W -> 450W
Tastatura+Mouse NoName -> Tastatura A4Tech KBS-21 + Mouse A4Tech Optic SOP53
(Acest upgrade e facut in asteptarea a doua jocuri: Doom 3 si Half-Life 2
)
Mai tre sa iau boxe si cdrw. Ma gandeam la: Combo CDRW/DVDROM Teac model DW-552G02 si Genius SW-5.1 Home Theater (dupa testul boxelor 5.1 din XtremPC astea mi-au placut cel mai mult, bineinteles ca si pretul au o importanta foarte mare in aceasta decizie :oops: ).
Celeron 1 Ghz -> AMD Athlon XP 2400+
MB Amaze 815EP -> Epox 8RDA3I
256 SDR -> 512 DDR Kingmax
GeForce 4 MX 440 Daytona 64 DDR -> ATI Radeon GexCube 9600XT 256 DDR
Maxtor 20 GB -> Seagate Baracuda 80 GB 7200.7
15" digital Siemens -> 19" Philips Brilliance 109 MP
Sursa 300W -> 450W
Tastatura+Mouse NoName -> Tastatura A4Tech KBS-21 + Mouse A4Tech Optic SOP53
(Acest upgrade e facut in asteptarea a doua jocuri: Doom 3 si Half-Life 2

Mai tre sa iau boxe si cdrw. Ma gandeam la: Combo CDRW/DVDROM Teac model DW-552G02 si Genius SW-5.1 Home Theater (dupa testul boxelor 5.1 din XtremPC astea mi-au placut cel mai mult, bineinteles ca si pretul au o importanta foarte mare in aceasta decizie :oops: ).
Last edited by GabYO on Fri Jul 23, 2004 12:03 am, edited 1 time in total.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Mă, dacă n-ar fi avut blur-ul ăsta nenorocit din Desktop şi eu m-aş fi felicitat ... vorba aia, la cât de lăudat e monitorul ăsta, mă aşteptam la o claritate perfectă ... dar văzând că textul de pe shortcut-urile de pe desktop şi din Start Menu nu mai e aşa de klar ca pe Samsung, am rămas cu un gust amar ...ice01 wrote:O alegere ptr care nu pot decat sa te felicit , o alegere a unui monitor serios in locul unei imitatii, bravo
Truth is relative. Pick one that works
Ce imi spui tu acolo este foarte interesant ! Am vandut cateva , si eu am acasa un monitor din seria anterioara (107MB - MultiMedia Brilliance ) si ce pot sa zic e faptul ca la nici unu dintre ele nu am vazut acel blur de care te plangi . Este posibil sa te fi ales cu o facatura Made by China ... Ce este interesant , este faptul ca in ultima vreme , am mai vazut si pe la alti prin magazine ( eu nu am mai adus de vreo 2 luni ) monitoare Philips , si mie unul toate imi par suspecte . Nu prea vin insotite de nimic , parca sunt la kilogram . Eu zic sa te duci inapoi si sa vezi daca acel blur este prezent si pe alte monitoare din ce au acolo ...bafta !Bossman wrote: ... dar văzând că textul de pe shortcut-urile de pe desktop şi din Start Menu nu mai e aşa de klar ca pe Samsung, am rămas cu un gust amar ...
Mi-am luat un Samsung X100 de ziua mea( 25 iulie ). Am vazut ca are 9 MB memorie pentru mesaje si sunete iar 1.2 pentru java. As vrea sa iau un cablu de date la el?! Se poate conecta asa ceva la el? ca vreau sa iau jocuri si soneri gratis dupa net....cine ma ajuta fac cinste cu o bere 

AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N
Mai bine mai pui ceva si iti iei un BQE (black quiet edition). Asta are modificata pozitia de montaj a HDD care se instaleaza perpendicular pe planul motherboard-ului are suporti de cauciuc montati pe suportii HDD-ului pentru micsorarea vibratiilor, are suporti de silicon pentru ventilatorul de 12 cm din spate (care nu se aude deloc) si are filtru pe fantele frontale.Sursa de 350W e buna dar nu are alimentare pentru SATA
. Cam la banii astia mai poti lua un Chieftec din seria BX01 care are sursa dew 360W(foarte buna) si conectori SATA dar nu are posibilitate decat pentru montarea de ventilatoare de 8cm. Ca finisare si accesorii este putin mai buna ca Antec (dar e mai mare). Nu are nici un ventilator inclus ca dotare standard.

laptop HP barton 2500+, hdd 40gb, 512 ddr, 15 inch display.
de fapt l-am primit mai demult, dar am avut nişte probleme cu unul din modulele ram... l-am descoperit distrus, cu memtest, l-am trimis înapoi, şi abia azi mi-a sosit un modul de 256 ddr sănătos...
deci abia azi pot considera că laptopul corespunde cu ceea ce se stabilise prin contract. - ~39.000.000.
carcasă noname neagră, uşoară, uşiţă, cu mâner, cu sursă de 450W, 12V - 18A. - ~1.400.000.
are şi un ecran ce afişează temperatura unui senzor ce poate fi montat oriunde, eu l-am lipit pe radiatorul coolerului de procesor.
arată temp procesorului -6gr C
.
de fapt l-am primit mai demult, dar am avut nişte probleme cu unul din modulele ram... l-am descoperit distrus, cu memtest, l-am trimis înapoi, şi abia azi mi-a sosit un modul de 256 ddr sănătos...
deci abia azi pot considera că laptopul corespunde cu ceea ce se stabilise prin contract. - ~39.000.000.
carcasă noname neagră, uşoară, uşiţă, cu mâner, cu sursă de 450W, 12V - 18A. - ~1.400.000.
are şi un ecran ce afişează temperatura unui senzor ce poate fi montat oriunde, eu l-am lipit pe radiatorul coolerului de procesor.
arată temp procesorului -6gr C

work harder
- alexwinfast
si-a luat un prieten de-al meu un barton 2500+ seria aquca la 3 220 000 (am fost eu cu el sa cautam o serie ciumeaca si am gasit unde ne asteptam mai putin, la un magazin pe la care nu am prea calcat io in viata mea) , plus ca era ultimul proc. barton 2500+
am ajuns acasa la el, l-am pus pe soket, cooler speeze raptorcool ,am pus fsb 180 si temperatura nici macar nu s-a schimbat fata de normal
pot spune ca omul ala a avut super mare bulan in ziua aia
am ajuns acasa la el, l-am pus pe soket, cooler speeze raptorcool ,am pus fsb 180 si temperatura nici macar nu s-a schimbat fata de normal
Intel celeron e3200, scythe ninja mini fanless, 2gb ddr2 800, ga-e7aum-d2sh, delux m199 + 2 x xilence 6cm, fortron FSP300-60GHS, geforce 9400 igp, leadtek winfast dtv2000h, WD5000aaks single platter, acer 23" fullhd
Pai nici nu ar avea motive sa creasca temperatura din moment ce nu ai umblat la voltaj.nonyhaha wrote: am ajuns acasa la el, l-am pus pe soket, cooler speeze raptorcool ,am pus fsb 180 si temperatura nici macar nu s-a schimbat fata de normal
oricum , tipu a avut bulan ca am gasit seria aia de procesor
la ultrapro m-au luat aia ca nu au voie sa imi arate seriile procesoarelor, chir daca eu il cumpar
sunt niste tampiti oamenii aia, nu stiu nimica
imi spunea vanzatorul ca daca overclockez cpu-u fara sa ridic voltajul, se uzeaza super repede
iar la forte systems i-am zis lu aia sa se uite daca au procesoare BARTON cu seriile alea misto, (toate seriile bartonului incep cu A) si se intoarce dupa 2 minute si imi zice ca nu are decat din alea, care incep cu K(numai thoroughbredurile incep cu K) , ii zic ca alea sunt thoroughbreduri, se mai uita o data, si imi zice ca nu, alea sunt bartonuri... ce puii mei sa ii mai zici? am lasat-o si am plecat...
la ultrapro m-au luat aia ca nu au voie sa imi arate seriile procesoarelor, chir daca eu il cumpar
sunt niste tampiti oamenii aia, nu stiu nimica
imi spunea vanzatorul ca daca overclockez cpu-u fara sa ridic voltajul, se uzeaza super repede
iar la forte systems i-am zis lu aia sa se uite daca au procesoare BARTON cu seriile alea misto, (toate seriile bartonului incep cu A) si se intoarce dupa 2 minute si imi zice ca nu are decat din alea, care incep cu K(numai thoroughbredurile incep cu K) , ii zic ca alea sunt thoroughbreduri, se mai uita o data, si imi zice ca nu, alea sunt bartonuri... ce puii mei sa ii mai zici? am lasat-o si am plecat...
- Zâna Măseluţă
- Admin
NU nOVI! Modelele6800GT si 6800ULTRA de la Leadtek au sistemul de racire identic si seamana perfect una cu alta!Leadtekul acela din poza nu este 6800 ULTRA?

AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N
UPS ai dreptate!Sorry!:roll:DjNiki4 wrote:NU nOVI! Modelele6800GT si 6800ULTRA de la Leadtek au sistemul de racire identic si seamana perfect una cu alta!
Modelele 6800 GT si 6800 SIMPLU de la Leadtek stiam ca au sistemele de racire la fel dar se pare ca nu!
Last edited by novi on Wed Aug 18, 2004 11:01 pm, edited 1 time in total.