- cred ca voi 2 sunteti inca sub influenta hype-ului ( deh termen la moda acu ) facut de placile astea noi ( si sincer ma bucur sa aud ca si in Romania exista maniaci adevarati ).
taticu svartzi:
- tu de ce ai vandut placa daca era asa mirobolanta ( no comment ) iar la aruncatu cu bani
![Whatever [smilie=Whatever.gif]](./images/smilies/Whatever.gif)
bine ca e ledu' pe faza sa ciguleasca

.
led'ule:
- chestia asta cu "Mai vorbim cand o sa ai si tu o asemenea placa sau macar pe aproape" - e si mai lame si a fost low kick ( ce naibi nu mai suntem copii/adolescenti - eu o am mai mare si mai tare - evident e vorba de masinuta de fier pe vremea lu ceasca') daca ai luat placa doar sa faci bashini' cu ea - atunci no comment - s-o stapanesti sanatos si nu citi mai jos.
- de citit reviewuri m-am cam saturat ( sincer tu nu ?! Oricum din reviewuri e clar ca cea mai buna alegere la ora actuala e GT ul si sa citesc din alea d'ale fan
ATicilor - nu prea imi vine )
- Si nu, pretul nu este un factor de decizie. ( de ce n-ai luat GF 6800 ULTRA )
- doar stii ca spun verde'n fata cand nu-mi convine ceva - cu riscu sa iau bobarnace ( am mai avut noi o discutie in contradictoriu tot pe tema placilor video, stii tu )
PS:inca odata iti urez s-o stapanesti sanatos si s-o uzi
U ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
si n-am zis'o cu grunge, pur si simplu chiar sunt de parere ca X800Pro e o placa lame ( nu neaparat ca e proasta din punct de vedere tehnologic - e vorba de ce ofera pentru buck- ul investit ), de fapt toata seria noua de la ATi se cam clatina in fata nvidia, poate au gresit strategia de marketing, poate o sa apara ceva mai bun in scurt timp ( vom vedea ).
later edit: ca m-a lua valu si sunt obosit ( deh munca asta ) -> nu crezi ca ar fi fost mai bine sa schimbi platforma cu A64 si sa overclockezi la greu placa vide si procu ( scoateai puncte de 3dmark cam tot pe acolo ) si la jocuri nu cred ca era mare diferenta, vezi scorurile de pe div ( sau de pe futuremark ) ca sunt apropiate de ce scoti tu acuma pe platforma existenta - mai stateai un pic , mai cadeu preturile la GT si veneai cu A64 + GT combinatia letalo'-fatala !!!