Momente dificile

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

paradox

Momente dificile

Post by paradox »

Voi ce faceti atunci cand nu va iese ceva ca lumea si mai vin si cei din jur care il loc sa va ajute va fac viata si mai frumoasa? :agrue: ..Stiti voi, momentele in care daca ati avea un AK47 si destula munitie ati face lumea nu roz, ci rosie :evilbat:
Image
V0rt3x

Post by V0rt3x »

ascult muzica... ma linisteste foarte mult..
Socket A - Superpi 1M

If it ain't broke - V-MOD IT!
black ice

Post by black ice »

sau daca esti un tip mai activ incearca sa-ti exteriorizezi furia prin diverse modalitati. de la bataia in cel mai pur stil Fight Club si pana la pumni dati peretilor sunt destule alternative...
V0rt3x

Post by V0rt3x »

nu iti recomand pumnii in pereti..
mi s-o umflat si mi s-o invinetit pumnul de la asa ceva odata..
nu mai fac
Socket A - Superpi 1M

sorin

Post by sorin »

Genial... n-ai văzut peretele, aveai wall hack, sau ce? De unde coborârea asta pe panta violenţei din orice moft? Respiraţi adânc de câteva ori, număraţi până la 10 ... şi a trecut adrenalina.
Revenind... două dintre activităţile ce mă relaxează sunt: condusul (pe distanţe lungi) şi curăţatul cartofilor.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
_angel_

Post by _angel_ »

..
Last edited by _angel_ on Tue Jun 12, 2007 8:43 am, edited 1 time in total.
cobrax2

Post by cobrax2 »

V0rt3x wrote:nu iti recomand pumnii in pereti..
mi s-o umflat si mi s-o invinetit pumnul de la asa ceva odata..
nu mai fac
lol eu am dat cu interioru palmei intro usha acu vreo 8 ani, shi inca ma mai doare din cand in cand mana shi acu....
Aici a fost semnatura
std
Moderator

Post by std »

Ascult muzica...sau incep sa "ma joc" cu tobele.
V0rt3x

Post by V0rt3x »

ma bucur ca nu mai am iesiri violente...
they hurt :)
anyway..ascult 2 feluri d muzica atunci cand sunt suparat..
1. cand sunt deprimat si dezamagit: ascult trance.. ma deprim mai tare... si dupa un timp imi revin. (cateodata crying is included... :P - dar am auzit ca e cea mai buna descarcare).oricum nu plang groazinc..stau, ascult trance-ul meu si imi curge apa din ochi:).. atata.dupa aia i'm super fresh
2.cand sunt foarte nervos: ascult techno..sau ce melodii mai dure am.. (ceva hard trance).. dau statia la maxim (spre disperarea vecinilor).. si stau si dau din cap pana imi trec nervii..
(o buna pozitionare in acest caz e langa boxe :wink: )..- dar nu rezist mult acolo
voi cum va mai descarcati?
Socket A - Superpi 1M

Racer

Post by Racer »

Am 2 alternative foarte eficiente: ori ascult muzica, ori ies afara si ma plimb(singur).
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
andrei

Post by andrei »

când mă simt copleşit de situaţie, îmi pun vangelis, ceva liniştit şi încerc să păstrez un moment de linişte cu mine însumi.

work harder
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Eu ma isterizez la toata lumea si scuip venin :D . Nu-s o persoana langa care sa stai cand is nervos. Fac asta pana ma bufneste rasul (un ras asa, mai diabolic) si uit de ce am fost nervos.

Stiti, chestia aia cu exteriorizatul in mod violent nu functioneaza. Am vazut mai demult un experiment pe Discovery, si cei care se exteriorizau aveau probleme cu controlul nervilor mai tarziu.
Dum zomfies...
r4zv4n

Post by r4zv4n »

Dc sunt incredibil de nervos arunc cu lucruri (e.g. telefoane, televizoare, scule, etc.) iar dc sunt suparat... ma culc :sleeping:
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")

Image
k2ds

Post by k2ds »

eu de obicei plang. not! haha,almost gotcha :D eu recurg tot la muzica,radioheadu fiind destul de calmant pentru mine in momente dificile. melodia "there there" in special . "just cause you feel it, doesn't mean it's there" -> kinda brilliant,huh? :)
ironwolf

Post by ironwolf »

Când sunt nervos : Winamp -> InsertDir -> C:\MP3\House -> Play. De obicei trece repede. Cel mai repede trece şi cu ceva dulce, preferabil ciocolată.
Când sunt liniştit, de obicei Vangelis, Enigma, diverse soundtrack-uri.
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
VDtot

Post by VDtot »

Bag flotari ca disperatu.
Comosicus

Post by Comosicus »

Muad'Dib wrote: Revenind... două dintre activităţile ce mă relaxează sunt: condusul (pe distanţe lungi) şi curăţatul cartofilor.
Inseamna ca tu esti o comoara la casa omului. Cand n-o avea chef nevasta ta de facut mancare, iti ascunde cheile de la masina si cauta sa te enerveze :D ... si dupa aia doar pune cartofii la prajit :evilbat:
Nu toti dacii au murit la Sarmizegetusa
ClauSoft

Post by ClauSoft »

Cand nu iese ceva? Omor niste nenorociti de monstrii in Far(t)Cry sau Doom3.. :P Ma mai linisteste un pic....
paradox

Post by paradox »

Mie mi`e frica sa nu iau o data bata de baseball si s`o rup de fatza persoanei care m`a enervat. In trecut ma mai calmam cu un Postal 2 cand ma puneam sa le tai la toti capul cu lopata. Dar acuma nu mai merge nimic...
Din pacate momentele de tensiune sunt tot mai multe si metodele vechi de calmare nu mai au efect.
Poate ceva :lying:
Image
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Ma duc acasa pe jos unde ma asteapta motanii mei si cum ii vad lucrurile devin un pic mai bune.
The Beast

Post by The Beast »

mai bine nu citeam , k m-am enervat si mai tare! ascult house la maxim! da acuma is ai mei aksa si nu pot! in plus e tarziu!
si de obicei cand is nervos ma iau la harta cu void! to void: sorry, da asa ma nimeresti mai tot timpu`! 9/10 momente!
Dr. Voidberg
Moderator

Post by Dr. Voidberg »

De astazi am initiat o noua linie telefonica pentru cei nervosi, Hartza Cu Void, cu tarife acceptabile pentru tot romanul si cu operatori tineri si muschiulosi pe care-i cheama Void, Nightwish, White Whisper si Count Zero Interrupted.
De asemenea pe forumul http://www.hartzacuvoid.ro/forum puteti sa va certati cu Void onlain.
Speram sa aveti o cearta placuta.
Va multumim.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
holhos

Post by holhos »

Paradox!
Daca vrei sa fie ceva de lunga durata asculta ceva linistit :enya ,enigma,Vangelis,muzica clasica si incearca sa te relaxezi.
Daca vrei sa scotzi repede nervii din tine asculta ceva tare ,ceva Rock sau Hip-Hop cu volumul la maxim....si mai mult sa incerci sa cantzi si tu ,sa te zbengui nistel ca sa îţi joace creierul puţin ,mai dai doi trei pumni in peretzi si dupa aia îţi mai vin niste ideei prin cap,da te rog sa iti ramana doar in cap ,deoarece in cazul meu cand sunt nervos ,cred ca as fi criminal in serie daca mi as respecta toate scenariile tiparite pe creierr in acele clipe......apoi poti sa mergi sa te joci cu motanul sau cu catelul. :wink:

Ps. Intr o buna zi tot o sa folosesti bata de bassball deoarece am impresia ca in azul tau e ceva ce se acumuleaza de mult si ............ai grija :lying:
paradox

Post by paradox »

mda..o sa incerc si faza cu muzica si cantatul, dar cele mai multe astfel de momente apar noaptea cand lucrez si nu-mi pot permite sa dau muzica prea tare...momentan m-am gasit un nou mod de a ma calma: injur de isi astupa si "the red one" urechile.
Image
jollyfellow

Post by jollyfellow »

daca e trecut de 9-10 seara, ma plimb cu autobuzul.. it works, dont ask me why..
I'll be ok..
If you're going to tell people the truth, be funny or they'll kill you
mdanjay

Post by mdanjay »

mai .. o fi muzica buna dar .... cea mai buna metoda e sa nu te lasi afectat de ceva .. sa potzi sa te distantzezi foarte usor la nevoie de ce te ataca .. merge foarte fain la mine
====>
I'm true to myself and thats all that matters. BIG
====>
Erebus

Post by Erebus »

Metallica-nothing else matters sau fade to black si apoi ma culc
follow instinct not a trend, go against the grain until the end
lordofthesewers.blogspot.com
ice01

Post by ice01 »

Eu sunt foarte coleric si imi sare repede tandara , ma realezeaza condusul cu viteza mare , da nu tine tot timpul ...nu am o metoda anume ...:D
Eggan

Post by Eggan »

Ma si eu ma enervez repede, deobicei in momentele alea lumea paraseste incaperea, ca nu ma calmez usor, dureza ... si dureaza... controlul devine o mare problema si ptr. mine.

Lucrurile care ma linistesc? exact la fel ca si pe Muad'dib. Da' fortez saraca masina... Mai e si varianta cu muzica ( la nervi mari hard rock/metal ).

Da' la volan reusiti sa stati calmi? cand unu'/una... :evil: :mad: :evil: bine ca masina mea nu are optional o arma :wink:
paradox

Post by paradox »

La mine e destul de rau. Toti nimeresc la mine in camera fix cand am asemenea momente si atunci ma simt si mai "bine". Cat despre masina...damn...mai am inca un an pana imi iau carnetul.
Image
Daedalus

Post by Daedalus »

Io ma bucur ca inca n'am carnet dar daca il iau pe la jumate lu septembrie cand am examen, o sa fie vai si amar de masina cu care o sa merg daca o sa fiu nervos si poate avea consecinte grave ca incepator. Nu mi'am descarcat niciodata nervii pe ceva desi de multe ori asa de mult vreau si cand nu e nimeni langa mine am mici apucaturi insa nu apuc decat sa ma incordez prea mult si sa am mici tentative de miscari bruste pana ma gandesc ca daca as lua ceva in mana sa stric nu ar avea nici un rost. As vrea sa'mi fac candva o camera speciala pt descarcatu nervilor.
Zicea cineva ca exteriorizarea poate face rau, insa ia gandeste'te daca nu te exteriorizezi deloc, ar putea fi si mai rau, dupa parerea mea. O metoda pe care am practicat'o totusi candva a fost bautura, dar e nasol.. mai rau ma deprima si cand ma trezesc nimic nu e rezolvat de la sine.
Asa ca mai bine te educi a.i. sa nu iti mai pese, fara sa dai impresia asta prea evident. La un moment dat nu te mai impresioneaza nimic.
Omul bun la toate
andrei

Post by andrei »

Exteriorizarea nu face niciodată rău, ci refularea. Când refulezi, când reţii în tine şi nu exprimi, se acumulează...ură şi alte asemenea... sunt cu totul PENTRU exprimarea sentimentelor... nu vorbesc aici de a distruge sau a omorî ca să te exprimi... te poţi exprima în o mie şi una de moduri... poţi cânta la un instrument, poţi face ex fizice, poţi alerga, poţi urla şamd.

work harder
Le-Martin

Post by Le-Martin »

Hmm, de pe la Revelion incoace am avut niste momente EXTREM de grele, decesul unei persoane extrem de apropiate si multe altele. Eu sunt mai introvertit de felul meu si cand vreau sa "scap" putin am cateva lucruri care merg la fix.
-Ma uit la un film, genul filmului fiind decis de starea din momentul respectiv. In ziua cand am aflat de acel deces mentionat de mine am vazut vreo 6-7 filme.
-Ma uit la un serial. NU glumesc, am pe HDD tot StarGate Sg-1 si de curand si tot Enterprise-ul si atunci cand ma uit la ele, vad minim 3 episoade pe zi in fiecare zi, deci dupa o vreme ma pierd in lumea serialului, personajele imi devin ca niste prieteni, deci este cineva in jur. Greu de explicat pentru cine nu ma cunoaste. Dar recomand asta oricui. Mie mi se intampla asta de la M*A*S*H incoace. Aleg un serial si ma pierd in el, dar numai noaptea.
-Revad un film din cele care imi plac mie. Nenumarate sunt noptile petrecute langa American Beauty si aproape de fiecare data am plans la sfarsit. Sa nu mai zic de trilogia The Lord of The Rings, sau unele filme din seria Star Trek (sunt 10 filme) si inca multe altele.
-Uneori stau si ascult muzica si ma pierd in gandurile mele. Ma imaginez in anumite situatii sau locuri, cu anume persoane (si nu ma refer la sex) etc.
-Citesc o carte sau o revista. Merge combinat cu muzica (mai ales daca ma uit la poze cu masini si ascult muzica buna de drum e ca si cum as fi la volan, pe autostrada, cu muzica, etc)
-Inainte mai scriam si cate o poezie, un inceput de proza, dar acum am pana scriitorului.

De fapt eu nu incerc decat sa scap de acel moment greu in care ma aflu, fugind departe cu mintea... Din cauza asta am vazut in ultimii 3, 4 ani la filme si seriale de ai zice ca mi-ajung pentru o viata intreaga. Sa vezi 44 episoade dintr-un serial in 2 zile si un pic, sau 6 filme pe zi (dar asta FOARTE rar ca in mod normal vad 2, 3)...

Urmeaza sa imi iau carnetul (ca il tot aman de 2 ani) si atunci sa ma vezi pe la 1 noaptea cum ma plimb cu masinuta, cu muzica in boxe intr-un Bucuresti adormit...
Zombies = the communist product of tampering with science and opposing democracy
jollyfellow

Post by jollyfellow »

s|lent wrote:Exteriorizarea nu face niciodată rău, ci refularea. Când refulezi, când reţii în tine şi nu exprimi, se acumulează...ură şi alte asemenea... sunt cu totul PENTRU exprimarea sentimentelor... nu vorbesc aici de a distruge sau a omorî ca să te exprimi... te poţi exprima în o mie şi una de moduri... poţi cânta la un instrument, poţi face ex fizice, poţi alerga, poţi urla şamd.
daca faci flotari sau canti la chitara nu inseamna ca nu refulezi. cateodata dimpotriva, daca e o situatie ce implica relatii cu oamenii, singura modalitate sigura de a nu refula este sa abordezi pe persoana cu care esti in conflict, sa iei taurul de coarne.
I'll be ok..
If you're going to tell people the truth, be funny or they'll kill you
std
Moderator

Post by std »

A, si am descoperit doua metode noi de descarcare.
1. Postatul pe forumul Xpc. A nu se confunda cu junk-posting, spam-ul sau datul din gura/taste ca sa ma aflu in treaba. Iaca, ieri de exemplu m-am intrebat daca se poate folosi KDE fara arts...cu toate ca eu folosesc AfterStep.

2. Stiu ca interlocutorii mei nu au nici o vina ca sunt eu suparat, dar imi place sa-i iau la misto. :D, te descarca de toate energiile negative. :P
0vershade

Post by 0vershade »

Îmi fac ordine. În general fac lucrurile pe care până atunci le-am amânat.
Muzică - ceva slow, cu efect deprimant. Când sunt deprimat vreau să fiu şi mai deprimat...
Throw the rules out the window, odds are you'll go that way too.
Moose

Post by Moose »

....SAU POTI DA PUMNI IN TASTATURA SI IN MONITOR SI IN CARCASA - aviz s|lent. [smilie=Trout.gif]
Doctor's say i have a multiple personality but we don't agree with that.
std
Moderator

Post by std »

Offtopic:
Moose wrote:....SAU POTI DA PUMNI IN TASTATURA SI IN MONITOR SI IN CARCASA - aviz s|lent. [smilie=Trout.gif]

evqyn4vqynptvjp78 q[[[h f[v[qi kjnkjnjnnmnccfmcfmdkmdmdl 54

...si in acelasi timp sa postezi pe forumul XPC, dupa cum se vede. :P

[smilie=Furious.gif] [smilie=Furious.gif] [smilie=Furious.gif]

[smilie=Off-Topic2.gif]
paradox

Post by paradox »

mai era un remediu pentru asemenea momente: Parazitii :black:
Image
karnak

Post by karnak »

Muzica... Marduk, Craddle, cat mai zgomotoasa la max (400W).
1."It is impossible to make anything foolproof because fools are so ingenious"
2."When all else fails, follow instructions"
Post Reply