Fapt: switcul nu este la mine acasa.L am rugat pe cel care are switcul sa ma mute pe alt port.M a pus pe alt port si mi a copiat 700mb in 45minute.Stiu ca este f mult dar de obicei statea vreo 8ore pentru asa ceva.Pe urma deschid calculatorul mai tarziu si incerc sa copiez ceva...iar merge ca un cur ca inainte.Cica nu m a mutat la loc pe portul vechi da mie imi merge exact ca inainte
Sunt CONVINS ca mie imi merge asa varza de cand s a mai conectat alt switch cu al nostru
Configurare retzea
Moderator: Moderatori
- Black Shark
- Moderator
Borg chat: in optiuni/conectare ai ceva numit lista ip-uri de broadcast or smth.... pune acolo ip-ul tau din lan dar cu 255 ca ultim grup de numere... astfel o sa ii vezi doar pe cei de la tine din lan
La copiere vezi cum merge de la cineva care se afla tot in acelasi sw cu tine si de la cineva care se afla in cel de-al 2-lea sw.
A da era sa uit vezi sa fii cu placa setata pe 100 si tu si cei de la care tragi. Daca merge greu si pui placa pe 10M vezi ca merge normal ori e portul busit in sw ori placa ta.
Sau e mufat prost cablul ala. nu o face vrun firicel contact cum trebuie si atunci trece de pe 100 pe 10 (or smth).
La copiere vezi cum merge de la cineva care se afla tot in acelasi sw cu tine si de la cineva care se afla in cel de-al 2-lea sw.
A da era sa uit vezi sa fii cu placa setata pe 100 si tu si cei de la care tragi. Daca merge greu si pui placa pe 10M vezi ca merge normal ori e portul busit in sw ori placa ta.
Sau e mufat prost cablul ala. nu o face vrun firicel contact cum trebuie si atunci trece de pe 100 pe 10 (or smth).