Daca si-o ia cineva sa ne puna si noua rezultate aici. Eu din pacate nu am timp de asta acum, pentru ca ma pregatesc incet incet sa plec la mare si trebuie sa las lucrurile in ordine la servici

Moderator: Moderatori
Hmm, cred ca mai aveam asa ceva pe undeva desii cred ca are granulatia prea mare, era pentru cutia de vitezeDr.LED wrote: Mai pe romaneste, vaselina siliconica.
Ok pentru inceput ma indoiesc ca se poate pentru k argintul foarte pur are o rezistivitate electrica de 15.9-16*10^(-9) ohm*m la 20 celsius, dar pana la 10^16 sau 10^10 mai e; nu cum ai scris pe alte forumuri (1,49*10^6 -""- Argint). Si multe alte greseli. Iti mai spun ceva: spune si la ce temperatura sunt luate valorile alea, proprietatile variaza cu temperatura. Spun asta pt ca sunt la o facultate de profil si stiu chestiile astea.6. Rezistivitatea electrica e situata in domeniul 10 la puterea 16 si 10 la puterea 10 Ohmi.cm.
nu ma prea pricep la chestii din-astea, si e si tarziu, si n-am chef de calcule, dar nu stiu daca ai observat Moose ca Am@DEUS a dat valorile in ohmi*cm, si tu in ohmi*mMoose wrote:Ok pentru inceput ma indoiesc ca se poate pentru k argintul foarte pur are o rezistivitate electrica de 15.9-16*10^(-9) ohm*m la 20 celsius, dar pana la 10^16 sau 10^10 mai e; nu cum ai scris pe alte forumuri (1,49*10^6 -""- Argint). Si multe alte greseli. Iti mai spun ceva: spune si la ce temperatura sunt luate valorile alea, proprietatile variaza cu temperatura. Spun asta pt ca sunt la o facultate de profil si stiu chestiile astea.6. Rezistivitatea electrica e situata in domeniul 10 la puterea 16 si 10 la puterea 10 Ohmi.cm.
Citeste aici valori ale rezistivitatii electrice.