Discuţii Filme

Discutii despre filme si seriale

Moderator: Moderatori

Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

filme vazute in ultima vreme care mi-au placut
Calauza/Stalker - strange dar foarte interesant
LOTR 1, 2 extended editions - mai bune, secventele in plus merita o revizionare
Sixth Sense - in sfarsit, m-a surprins desi aveam impresia ca stiu ce se intampla
Requiem for a dream - de-a dreptul excelent
Bowling for columbine - mai rar documentar atat de bun
Four Rooms - original, superb :)
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
Le-Martin

Post by Le-Martin »

Un review "plin de acid" al Alien Vs Predator.

Paul W.S. Anderson este un regizor ce habar nu are sa faca un film, ce sa mai spun un film care are si Alien si Predator in titlu. Ziceam ca lumea e nebuna de uraste Resident Evil The Movie chiar asa, nu intelegeam de ce fanii seriei de jocuri urau filmul ala, dar acum stiu. Pe langa capodopera ce a fost AvP 2 (dpdv al scenariului) , filmul AvP e o basina din aia muta si fara miros, mai mai ca nu e. Ce dracu, cum poti sustine ca esti fan al seriei Alien si al seriei Predator si sa iti bati joc toate regulile stabilite in celelalte filme?? Un mic exemplu lipsit de spoilere: Un alien are un ciclu de "nastere" simplu. Omu se apropie de ou, sare facehuggeru pe fata, trece ceva vreme, iese chestbursteru din el, fuge asta micu, mananca ceva si devine full grown Alien. In toate filmele din serie chestia asta dura ceva, cam cateva zile, dar nu, Paul W.S. Anderson ce zice el, sa ii puna pe fast forward, asa ca un Alien e gata in filmul lui in vreo 20 de minute. Deja vroiam sa opresc filmul. Sa nu mai zic de prima bataie dintre un Alien si 2 Predatori (pe rand) care mi-a facut rau cand am vazut ce ineptii se debiteaza acolo. Cume posibil ca SPOILERE UN ALIEN SA FIE CAPABIL SA TERMINE 2 (DOI) PREDATORI!!! UN PREDATOR E CAPABIL SA ELIMINE 5, 6 ALIENI SINGUR, FARA AJUTORUL SHOULDER-CANNON-ULUI! GATA!!. Sa nu mai zic ca Predatorul are lamele de pe mana si tunul de pe umar in versiuni mai mari, dar degeaba, ca nu le prea pune la treaba plus ca SPOILERE atat armura de pe el cat si lamele de pe mana NU sunt rezistente la acid, cum vine asta huh? Hai sa vanam alieni cu niste arme ce nu au efect asupra lor! GATA SPOILERE. Singura arma ce nu respecta ce e scris in spoiler e noul disc cu lame, ca altfel nu stiu sa il descriu, ce seamana prea mult cu o shuriken (sau cum le zice la stelutele chinezesti), dar e folosit prea putin.
Nu inteleg de ce s-a hotarat ca in acest film alienu sa nu mearga pe pereti si tavan, desi poate? Adica Alienu si Predatorul stau fata in fata si isi cara lovituri ca in box, ce jeg!! Oamenii chiar sunt enervanti si atat de prost bagati in film...toti sunt clisee. TOTI. Iar finalul (care lipseste din versiunea trasa din cinema) este atat de stupid si lipsit de logica...
Sa nu mai zic ca dupa ce si-a batut joc atat de Alien cat si de Predator P.W.S. Anderson o ia si pe regina Alien si o sdomizeaza asa nitel si o face sa se comporte ca un T-Rex din seria Jurrasic Park. De fapt filmul asta fura atat de mult de la Jurrasic Park ca imi vine cam rau numai cand ma gandesc.
Sunt (extrem de putine) momente cand se vede ca regizorul are cateva elemente la locul lor, dar per total filmul e atat de prost incat ma mir ca l-am putut urmari pe tot. Dureaza 1h 27 minute (sa nu cumva sa oboseasca americanii) si e plin, plin de fecale. Pentru filmul asta P.W.S. Anderson merita lasat gol-pusca in mijlocul desertului. Nu de alta da sa nu cumva sa mai faca vreun film. Resident Evil mi s-a parut bunicel, cam de 6, dar eu nu am jucat jocurile, deci daca intre jocul RE si filmul RE e aceeasi diferenta ca intre jocul AvP 2 si filmul AvP... Event Horizon era si el de 6, dar putea fi MULT mai bun daca avea un mijolc care suneasca inceputul si sfarsitul, Mortal Kombat 1 (the movie) era si el tot pe acolo, numai Soldier era mai rasarit din ce tin io minte, dar tot nu era nici ala cine stie ce, dar AvP e crunt de prost. Se pare ca P.W.S. Anderson e bun numai la un singur lucru: DECORURI care sunt de nota 10 in toate filmele lui, poate ar trebui sa se ocupe de asta ca in rest e dus cu pluta.

Eu nici macar nu am mentionat cea mai aberanta parte a filmului si anume SPOILER faptul ca singurul Predator ramas se aliaza cu singurul om ramas, o tipa care habar nu avea sa traga cu arma si impreuna se bat cu regina Alien! ABERATIE!!! GATA SPOILERE, dar macar printre aberatiile alea de scene se gaseste si unul din prea putinele momente de glorie al Predatorului. De fapt cu Predatoru treaba sta cam asa, are un mic si prea scurt moment cand face ceva tare si apoi se intampla ceva si o ia in gura. Alienu in schimb rupe, taie, mananca tot, are cam un singur moment de umilinta, deh, daca P.W.S Anderson e fan Alien, ce sa fac?! Sa nu mai zic ca penultima faza din film e copiata din Predator 2 (scena de aproape de final dintre Danny Glover si Predatori pe nava)...

Cu aceleasi decoruri, efecte, cu aceeasi poveste, cu aceeasi actori (nimeni nu e memorabil, nimeni nu e peste acceptabil in film), cu acelasi buget, dar cu un alte regizor si cu inca 10 - 20 minute de film in plus se putea face un film bun, cu adevarat bun, dar nu genial. Asa a iesit un mare rahat de care va sfatuiesc sa va feriti daca sunteti fani ai seriei Alien sau ai seriei Predator sau al jocului AvP 2, sa nu mai zic daca sunteti ca mine, fan al toate 3.

NOTA 2/10....MARE JEG...
Cautai mai bine si vedeti Alien 3 Special Edition (e pe dvd in colectia Alien Quadrology ce costa 2,5 milioane si care are toate filmele plus versiuni speciale ale lor. Eu nu am colectia, dar visez la ea :D). Se spune pe net ca este un film superb, genial, mirobolant, muti spunand ca aceasta versiune speciala este cel mai bun film din serie...Deci la sapaturi :D. Eu unul caut..
Zombies = the communist product of tampering with science and opposing democracy
ice01

Post by ice01 »

Two Weeks Notice - comedie romantica , HUGH GRAND si SANDRA BULLOCK , recomandat iubitorilor genului si nu numai , are ceva faze spumoase , e placut si relaxant de vazut dupa o zii de munca :angel: .
ice01

Post by ice01 »

DOWN WITH LOVE - pierdere de vreme si de bani ptr realizarea lui , se vrea o comedie romantica dar e film la metru ... va recomand sa il ocoliti sau sa il stergeti de pe HDD , ocupa loc inutil . :evilbat:
ice01

Post by ice01 »

Out Of Time - in rolurile principale DENZEL WASHINGTON si EVA MENDES ( btw nice pice :P ) , turnura fulminanta de situatii , incepe ca un film de dragoste si continua ca unul de actiune in care nu mai intelegi mai nimic la un momentdat ...mie unul mi-a placut, merita vazut , inca un film bun in care DENZEL si-a facut bine rolul .
_angel_

Post by _angel_ »

..
Last edited by _angel_ on Tue Jun 12, 2007 8:34 am, edited 1 time in total.
andrei

Post by andrei »

The Day after Tomorrow... excepţional film. Am mai văzut filme apocaliptice, dar ăsta e al naibii de bine făcut.

work harder
Moose

Post by Moose »

Soul Plane - o comedie mediocra as putea spune 4,3/5
Sex is Zero - comedie putin cam scârboasa, dar mult mai buna decat aia Soul Plane[/b]
Doctor's say i have a multiple personality but we don't agree with that.
boyarul

Post by boyarul »

Ca tot n-am avut ce face zilele astea, am scotocit dupa CD`uri cu filme mai vechi (asezate frumushel in "borcane" x100). Iata ce am vazut & impresii lasate....

Below [7/10]
Cam diluata tema si cam fantasy.., dar oricum mi-a placut, avand in vedere ca e despre submarine...

Daddy Day Care [7/10]
Dupa recomandarile prietenilor am crezut ca voi rade mai mult la filmul asta... E doar unul din filmele care te invata ceva: De data asta ca fiul/fica ta e mai presus de orice. Oricum, fainutz pt o vizionre duminica in familie

Fear Dot Com [8.5/10]
Un film bunicel, care mi-a adus aminte intrucatva de Tacerea Mieilor. Cam "forjata" treaba cu site`ul... Dar... gusturile (...si imaginatia) unora nu se discuta :)

Not Another Teen Movie [7/10]
Mda... alt fel de Placinta Americana...

Duplex [8.5/10]
Comedie.. am ras cu gura pan` la urechi... N-am mai ras asa de la Home Alone si Dr. Doolitle.

50 First Dates [8/10]
Inca un film cu Drew Barrymore... Nimic mai mult. Romantic. Mi-a placut finalul... Ma asteptam ca Lucy, dupa ce se trezeste sa iasa undeva pe veranda.cand colo era pe yacht, la ditamai polu` nord... :)

si, in cele din urma...
The Shawshank Redemption [15/10]
Final spectaculos. Merita sa vezi tot filmul pt ultimele 15 minute din el. Un film desopre prietenie, principii, curaj... si op gramada de alte lucruri...

Cam vechi unele dintre ele....
Image

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul!
( & don't click here )
andrei

Post by andrei »

subscriu la The Shawshank Redemption, şi aceeaşi notă din partea mea.

work harder
Yoshi

Post by Yoshi »

Fear Dot Com 4/10 - şi asta pentru că am rezistat până la final. Porcărie de la un capăt la altul, senzaţiile tari trăite de personaje în confruntarea cu frica nefiind transmise dincolo de ecran. Plus clişee de film horror la grămadă, poliţişti care umblă singuri după infractori şi o iau în barbă de fiecare dată (conceptul de call backup nu există de obicei în filmele de genul ăsta, pentru că ză bad guy ar fi prin în primele 5 minute).

Not another teen movie - 2/10 - câteva faze interesante, dar cam atât. Parodie la parodie=porcărie.

Duplex - 3/10 - Frustrant de enervant. Mă aşteptam la măcar câteva faze comice, dar sufletul. Numai penibilităţi. Stiller a jucat mai bine în Zoolander. Plus sfârşitul total aberant.

The Shawshank Redemption - un film de nota zece.

Dar părerile nu se discută, nu?
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

_angel_ wrote:Tot caut de ceva vreme filmele "Pasarea spin" si "Trandafirii sunt pt.cei bogati
Pasărea spin era serial, nu film.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
_angel_

Post by _angel_ »

..
Last edited by _angel_ on Tue Jun 12, 2007 8:31 am, edited 1 time in total.
Moose

Post by Moose »

Garfield super comedie 8.8/10.
taurled

Post by taurled »

I robot - sf despre aceiasi roboti care construiti sa ajute sunt prea dezvoltati si incep sa gandeasca singuri cum trebuie sa ajute

totusi e misto facut 9/10

ice01 wrote:Irobot - un sf interesant , efecte bunicele , si oarece poveste ...merita vazut , WillSmith isi face treaba si in acest film . Vizionare placuta !

P.S. Are cineva o subtitrare in romana ?;)
da dacă mai ai nevoie
taurled
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

A vazut careva The Chronicles of Riddick? M-ar interesa cum e filmul intrucat fac rost de el zilele acestea si vreau sa aflu niste pareri. Astept in continuare Alien vs. Predator.
Only the mediocre work at their best...
Tresty

Post by Tresty »

Chronicles... vazut, adormit, reluat vizionare, uitat tot "plot"-ul (a avut scenariu?)... merge o data, nici intr-un caz de mai multe ori... si sub nici o conditie nu merita 10k un cd pentru tras la colectie...
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
boyarul

Post by boyarul »

...inca cateva filme ce le-am vazut zilele astea!!!

Reign of Fire [3/10] - cu indulgentza
In afara de cateva efecte speciale, filmul asta nu m-a incantat cu absolut nimic.

Dracula II - The Ascension [1/10]
Printre cele mai proaste filme vazute. Slab, slab de tot !!!

Gothika [4/10]
Idee Interesanata [intre altele, sa-l ucizi pe cel pe care-l iubesti si nici macar tu sa nu fii in stare sa iti dai o explicatie - ca mai apoi din vanator sa devii vant: doctor=> pacient], ecranizare de kko... Cel putin prima parte a filmului paraea promitatoare... Finlaul, un dezastru. Sfat: nu merita vazut mai mult de1-2 ori...

The Cube2 - Hypercube [8/10]
Mi-a placut ideea filmului, desi are un final superfrustrant, gen X-Files, lasndu-te total in ceatza. Oricum, inca nu am vazut Cube (prima parte). Sper ca dupa ce il voi vedea sa mai mai lamuresc putin. Oricum, merita vazut
Image

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul!
( & don't click here )
Moose

Post by Moose »

AvP - 5/10 cel mult, poate pt putinele efecte klumea. Daca as fi fost eu regizor l-as fi filmat intr-un oras unde era lume si aveau alienii unde sa se inmulteasca nu asa la Polul Nord. SA IASA MACEL, prea putine faze de lupta intre aliens si predatori :(
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Ultimul film vazut de mine este Spiderman 2 care desi nu m-a impresionat as putea sa zic ca este de nota 7-8 oricum este mult mai bun decat primul,parerea mea...
Pana acum singurul film de nota 10 in opinia mea este si va fi mereu Triple xXx...
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

boyarul wrote: The Cube2 - Hypercube [8/10]
Mi-a placut ideea filmului, desi are un final superfrustrant, gen X-Files, lasndu-te total in ceatza. Oricum, inca nu am vazut Cube (prima parte). Sper ca dupa ce il voi vedea sa mai mai lamuresc putin. Oricum, merita vazut
Cube trebuia văzut înaintea lui HyperCube. Filmul este unul care chiar mi-a plăcut, nu am adormit ca la LoTR şi e extraordinar ce s-a putut face cu o mână de actori şi 3 camere ca platou de filmare. Hypercube e mai complex, pare mai greoi de înţeles, Cube e simplu şi exerciţiu de analiză a comportamentului uman şi de ce este capabil în situaţii extreme. La prima fază din film am înţepenit ...
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

Zâna Măseluţă™ wrote:
boyarul wrote: The Cube2 - Hypercube [8/10]
Cube trebuia văzut înaintea lui HyperCube. Filmul este unul care chiar mi-a plăcut, nu am adormit ca la LoTR şi e extraordinar ce s-a putut face cu o mână de actori şi 3 camere ca platou de filmare. Hypercube e mai complex, pare mai greoi de înţeles, Cube e simplu şi exerciţiu de analiză a comportamentului uman şi de ce este capabil în situaţii extreme. La prima fază din film am înţepenit ...
La faza in care tipul e practic facut felii(sau cuburi, ma rog)? Si mie mi-a placut, mai ales modul in care a inceput sa cada carnea. Si faza a fost copiata ulterior in mai multe filme(vezi Ghostship de exemplu). Trebuie vazut Cube 1 inainte de a vedea Cube 2 Hypercube. Asta pentru a-ti face o imagine clara asupra ideii care sta la baza celor doua filme.
O serie de 4 filme care m-a impresionat a fost Fiul Diavolului 1,2,3 si 4(The Omen - Titlul original). Al patrulea a fost intr-adevar mai slab, dar filmele sunt de 9.5 in ciuda vechimii lor(le-am vazut pe video). Oricum, dupa ce am vazut Final Destination 1 si 2, pot sa spun ca acestea au fost inspirate putin din Fiul Diavolului(ma refer la accidentele bizare si spectaculoase). Deci daca v-a placut Final Destination, Fiul Diavolului are genul acela de accidente mortale violente, plus o poveste excelenta zic eu.
Only the mediocre work at their best...
alexwinfast

Post by alexwinfast »

A vazut cineva "Dimineata mortilor"?E acum la Dacia si nu stiu daca sa merg sau nu...
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Le-Martin

Post by Le-Martin »

alexwinfast wrote:A vazut cineva "Dimineata mortilor"?E acum la Dacia si nu stiu daca sa merg sau nu...
Eu il am DVD-RIP pe PC (2,3 scene micute in plus fata de cinema si cica mai mult sange, da eu nu l-am vz, scenele sunt acolo, dar nu sunt importante). L-am vazut si mi-a placut la nebunie.

Regia e nebuna, complet nebuna, foarte bine regizat. Sa nu mai zic de unele efecte care sunt foarte bune, machiaj de nota 10, plus un final care mi-a placut.
Actorii nu sunt cine stie ce, dar nici unul nu sare in ochi drept prost. De mentionat prezenta mai mult decat impozanta in film a lui Ving Rhames care desi nu are un rol foarte complex, joaca foarte bine si arata potrivit in rolul ala.
Muzica din film e superba (You f@cker get up! Come on! Get down with the sickness! (versuri) pentru ca contrasteaza ca ritm cu unele scene.

Per total filmul nu e un film la care sa iti uzezi cerebelul si nici nu e un film de groaza, este un film de actiune cu zombies care daca este acceptat ca atare este foarte, foarte, foarte distractiv.

Merita vazut la cinema, mie unuia imi pare rau ca nu am facut-o. DAR ATENTIE!!!!! Sa urmariti genericul de final caci adevaratul final al filmului este prezentat intercalat cu credits-urile.
Zombies = the communist product of tampering with science and opposing democracy
icub4ucm

Post by icub4ucm »

L-am vazut si eu in weekend (la Dawn of the Dead ma refer) si iti spun sincer ca mi-a placut la nebunie...
E unul din acele filme cu zombie care merita sa fie vazut...ce mi-a placut e faptul ca reda intr-un mod realist reactia oamenilor, in special atat de adevarata prostie omeneasca.
Nu trebuie uitat mesajul filmului care este din pacate destul de adevarat (fii atent la vorbele preotului de la TV). Finalul e pe masura, de muzica ce sa mai zic...un film excelent
I saw a light at the end of tunnel. I went closer and I was right...It was a light...The light of a flamethrower
Moose

Post by Moose »

Eu as spune ca Dawn of the Dead (2004) e o mare porcarie. Are aceiasi tema ca si Resient Evil numai k acolo nu e vorba de un virus. Am vazut si Down of the Dead (1978) acolo "efectele speciale" nu erau si mortii erau niste oameni vopsiti in verde si alte cateva culori si manjiti cu bulion sau vopsea rosie inca nu mi-am dat seama :P .
andrei

Post by andrei »

Kill Bill 2. un film pt care nu există superlativ în lb română. absolut excepţional, şi plin de sarcasm, cum îmi place mie :wink:
David Carradine, într-un rol de zile mari, şi despre Uma Thurman... nu am cuvinte. Superb.
10/10.

work harder
BuHa

Post by BuHa »

Am vazut si eu AVP dar dupa parerea mea nu a fost cine stie ce, efectele sunt intr-adevar misto dar locul si actiunea personajelor sucks! daca faceau filmul intr-un oras era super nu la mama naibii in Antarctica.
I have the power to take everything, including your life.
satori

Post by satori »

Aliens vs Predator - 4/10 .Nu mai are rost sa ocup spatiu criticandu-l. Au facut-o si altii inaintea mea, si au avut dreptate, it sucks. Un film care nu are nici macar minina decentza sa te sperie un pic, sau sa aiba suspans, ce sa mai zic de scenariu.
============================
Fahrenheit 9/11 (nota 9/10) - Un film facut de Michael Moore - Despre George Bush, razboiul din Afganistan si Iraq, terorism, corporatii, interese ascunse, politica si armata americana, conspiratii.
Un film bine facut, dar nu credeti chiar tot ce vedeti acolo - e un colaj inteligent, alert si manipulant facut din jumatati denaturate de adevaruri. Acest film si-a atras multe critici, si pe buna dreptate. Pentru o critica documentata puteti citi de exemplu http://www.davekopel.com/Terror/Fiftysi ... it-911.htm

E un film care ne minte, dar ne minte frumos. Pe mine aproape ca m-a convins, dar dupa ce l-am vizionat am fost curios sa dau cu search-ul pe net, si m-am lamurit. N-or fi ei americanii niste sfintisori inocenti care urmaresc dezinteresat binele umanitatii, dar nici Moore n-are dreptate in majoritatea lucrurilor afirmate (explicit sau implicit, pt. ca tipu' e parshiv) in filmul asta al lui. Indiferent de care parte a baricadei sunteti sau veti fi, oricum filmul merita vazut.

"Michael Moore doesn't always give the whole truth. He's a master of the misleading."

Apropo: Organizatia terorista Hezbollah si tiranul cubanez Fidel Castro sunt mari fani ai acestui film...
Last edited by satori on Fri Sep 03, 2004 1:37 am, edited 5 times in total.
y0py

Post by y0py »

Collateral (9/10) Ultimul film al lui Tom Cruise... mi-a placut.. are substrat, o doza de subtilitate si ceva psihologie (ceva mai multa daca stau sa ma gandesc).. il recomand

Ali (8/10) Revazuta varianta cu Will Smith.. prea multa vorbaraie.. in schimb, un film bun...

Mai am pe hard Cypher, Dead End, Eternal Sunshine of the Spotless Mind (am auzit ca e tare, ultimul al lui Jim Carrey) Man on Fire si bazaconia de Starsky and Hutch.. De asemenea, astept sa vad Les Invasions Barbare.
Keos

Post by Keos »

S|LENT>>

Kill Bill 2(si 1 de altfel) mi s-a parut PENIBIL si faptul ca l-a facut unu pe care il cheama Tarantino nu mi se pare suficient ca toata lumea sa-l faca : EXCELENT, EXCEPTIONAL, CAPODOPERA... Ma, voi chiar ati luat-o razna toti? Totul la filmul ala mi s-a parut o mare porcarie. E plin de clisee, mi-e si lene sa le insir, in unele locuri e total lipsit de logica(imi amintesc in primu cum curata tipa o camera intreaga de japonezi, mai bine spus ii diseca si cum zboara apa din aia),felul in care il leaga cu partea de desene(au trebuit sa introduca si un astefel de cliseu),modul in care e legata actiunea, ideea aia idioata cu sabiiele alea facute de un Superman al fierarilor care facea sabii ce taiau apa in doua(separand hidrogenul de oxigen) a fost totala aberatie. Cum naiba pana si critica l-a considerat un film bun? In fine vreau sa zic ca mie nu mi-a placut... :)
There is no order...
jollyfellow

Post by jollyfellow »

Keos wrote:E plin de clisee, mi-e si lene sa le insir
duh, asta s-a si vrut
I'll be ok..
If you're going to tell people the truth, be funny or they'll kill you
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

Cred ca pt Kill Bill cuvantul potrivit ar fi kitch, dar unul facut cu bunastiinta. Tarantino nu e prost, a introdus foarte multe elemente usor de recunoscut, problema e ca la noi genul grindhouse(filme cu chinezoi si sange la kil) nu a fost foarte popular si multa lume nu a inteles care-i faza cu baia de sange si l-a catalogat drept penibil. Partea a doua e mai cu picioarele pe pamant dar urmeaza aproximativ aceeasi reteta. Cred totusi ca Tarantino a vrut sa arate ca poti face un film aberant dar in acelasi timp de succes. Nota: 9/10
Last edited by WarlordBA on Mon Sep 06, 2004 12:37 am, edited 1 time in total.
Elroy was here
andrei

Post by andrei »

ăsta e Tarantino. unii consideră şi Pulp Fiction, care dacă nu mă înşel e tot filmul lui, o prostie. Dar şi ăla mi s-a părut superb. Nu e vorba de violenţa scenelor, la fel ca şi în kill bill 2, nu subiectul este punctul forte, şi cu siguranţă nu realismul scenelor, cât jocul actoricesc, substratul filmelor, tendinţa de a parodia anumite comportamente umane...

work harder
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

În ultima vreme am văzut I Robot, care s-a confirmat ca cea mai mare blasfemie la opera lui Asimov, şi Crime Spree, la care am râs aproapre încontinuu, stilul lui Guy Ritchie se propagă şi la francezi.
Alt film care este comedie pură franţuzească este RRRrrrr!!!, regizat de Alain Chabat, cel care a regizat şi Asterix şi Cleopatra.
Corrosion

Post by Corrosion »

În ultima vreme am văzut I Robot, care s-a confirmat ca cea mai mare blasfemie la opera lui Asimov
Titlul in primul rand este GRESIT. "I, Robot" este o serie de mici nuvele facute de Isaac Asimov, care nu au nici o legatura cu actiunea filmului. Pentru cine stie, as zice ca filmul este inspirat din cartea "Caves of steel", de Asimov.

Vazut Hellboy: 9/10. Super filmul. Intriga este geniala, ideea cu introducerea lui Rasputin este de milioane. M-a speriat 100% faza cu colonelul acela neamt, fara buze si pleoape. Mama mama! In rest, efecte speciale super. Sammael e foarte bine realizat, iar Hellboy are acel aer de rocker, de suparat pe viata, pe toti... :P
Ultimul film vazut de mine este Spiderman 2 care desi nu m-a impresionat as putea sa zic ca este de nota 7-8 oricum este mult mai bun decat primul,parerea mea...

Kitsch total. Absolut varza. Nu a reusit niciodata sa ma impresioneze acest film. Poate primul, un pic. Dar al doilea e mai prost ca primul.
Calauza/Stalker - strange dar foarte interesant
VREAU SI EU!!!!!! Am facut si eu rost de cartea dupa care se bazeaza acest film si jocul S.T.A.L.K.E.R. Cum a fost filmul?!?

Ar putea sa-mi spuna si mie cineva ce filme au fost la Dacia in ultimele 4 saptamani, ca am fost plecat din Constanta si am ratat cam mult... :black:

Si filml de nota 10/10: GEORGE, TRAZNITUL JUNGLEI! :P :P :crazyeyes: :crazyeyes:

hehehe :P
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

Corrosion wrote:"I, Robot" este o serie de mici nuvele facute de Isaac Asimov, care nu au nici o legatura cu actiunea filmului. Pentru cine stie, as zice ca filmul este inspirat din cartea "Caves of steel", de Asimov.
Corrosion, stai liniştit că ştiu foarte bine ambele cărţi, citite şi răs-citite (de fapt am citit cam 70% din opera lui Asimov din domeniul SF) şi rămân la afirmaţia mea. Singura legătură cu Cavernele de Oţel este faptul că personajul principal este un detectiv.
taurled

Post by taurled »

Corrosion wrote: Vazut Hellboy: 9/10. Super filmul. Intriga este geniala, ideea cu introducerea lui Rasputin este de milioane. M-a speriat 100% faza cu colonelul acela neamt, fara buze si pleoape. Mama mama! In rest, efecte speciale super. Sammael e foarte bine realizat, iar Hellboy are acel aer de rocker, de suparat pe viata, pe toti... :P
Filmul asta dupa parerea mea nu are cine stie ce actiune interesanta. Faptu ca au amestecat atatea chestii in intriga mi se pare ca stiau ca n-au ce continuare sa faca si parca le puneau la plesneala...moldova...rasputin...nazisti...etc

filmu pare copiat din tot felu de alte filme (adică are faze recunoscute din alte filme)

eroul din infern - 3/10
taurled
Corrosion

Post by Corrosion »

Corrosion, stai liniştit că ştiu foarte bine ambele cărţi, citite şi răs-citite (de fapt am citit cam 70% din opera lui Asimov din domeniul SF) şi rămân la afirmaţia mea. Singura legătură cu Cavernele de Oţel este faptul că personajul principal este un detectiv.
Oh... O noua dezamagire.... :( :( :( Speram sa se asemene cu Cavernele din Otel. O well, mersi!
LiviuS

Post by LiviuS »

Pe Will Smith nu pre il prinde rolul.
Am mai vazut Timeline- cam slabut.
Mi-a placut in mod deosebit School of rock. Ce mi-a placut cand il invata pa ala mic sa cante Iron man!
Garfield nu mi se pare cine stie ce. M-am cam fortat sa rad si nu prea am reusit.
A vazut cineva Evil Dead? Uau -vechi da infricosator.
Post Reply