So?Abaddon wrote:Te-a luat Bossman-e
![Sign-Shithappens [smilie=Sign-Shithappens.gif]](./images/smilies/Sign-Shithappens.gif)
Moderator: Moderatori
...dap, dar nu pe fiecare pagină poţi vedea o etalare de multiplă personalitate, aşa cum ai făcut tu. Da, useri mai noi, Toranaga e un mit, o fata morgana, de fapt, o clonă de-a măseluţei, care n-a putut fi oprită decât prin amestecarea în oala şi aşa în flăcări a phpbb-ului XPC. Pentru cei ce doresc detalii picante, acel user Toranaga n-are legătură cu Yoshi... aşa cum din captura lui Măseluţă nu reiese nicăieri ceva despre admin. Şi btw, postnumberul e fake, făcut în photoshop najba... doar posts per day e real acolo... de fapt nici azi nu s-a oprit din post-o-ree. sux biaci.Zâna Măseluţă™ wrote:Muad, au mai fost imagini d-astea, probabil pe fiecare pagină, nu mai impresionează.
pffuaiii, nu-mi vine să cred că şi pe asta o ştie.Yoshi wrote:Pe Muad'Dib îl roade nvidia
You'll never take me alive, you hear? I am Mefistooo......No! Wait! Am 667 de post-uri....aaaaahh...the Sunlight....it's killing me!! Damn....I'm 2hacku again! Stupid mortal!Daedalus wrote:Parca primea ban ala cu 666 de posturi..Nu bat nici un apropo... cine? eu?