Sanitarium
Moderator: Moderatori
- STalKer[KooKieS]
- Radioactiv
Sanitarium
Putini cred ca au auzit de jocul asta deoarece e cam vechi ... cred ca asta a aparut prin 1998 1997 ceva de genul asta parca ... dar mi se pare un joc minunat. asa ca vi-l indic si voua sa il jucati !!
I'm the root of all that's evil but u can call me kookie
- pixelmonster
- STalKer[KooKieS]
- Radioactiv
Depinde eu il am pe 3 cd-uri ... prima data l-am jucat cand aveam 8-9 ani parca nici nu mai stiu ... era ata de confuz in joc incat nici macar de lv 2 ( ala in care era cu ciudatenia aia mother si cu copii aia mutanti ) n-am trecut. Acum am facut din nou rost de joc si l-am terminat ... desigur cu dlh
era prea greu sa-l termin fara nici un ajutor ... cred ca-mi lua mai mult de 6 luni sa-l termin singur fara ajutor 

- STalKer[KooKieS]
- Radioactiv
Superb joc , ideea a fost stralucita , sa stii ca actiunea e de fapt in mintea unui om care se chinuie sa iasa din coma , super . Si cand realizezi la sfarsit acest lucru iti dai seama ca toate se leaga intr-un fel foarte ciudat intr-adevar cu amintirile si ideile omului respectiv din viata lui de zi cu zi . Superb intr-adevar , nivelul cu oraselul ala parasit ( al doilea ) in care bantuiau copii aia chiar m-a facut sa il trec pentru ai salva , destul de ciudat dar ma rog ...
I smoke too much , i know
- STalKer[KooKieS]
- Radioactiv
Bun joc Sanitarium. Doar The Longest Journey mi se pare un quest mai reuşit ca el.
Ştiu sigur că e pe 3 CD-uri pentru că l-am rejucat iarna trecută. Prima dată îl jucasem când a apărut şi mă blocasem în incineratorul sanatoriului, necesitând ajutorul DLH-ului. Din păcate nu mă putusem abţine şi am folosit atunci DLH-ul până la sfârşitul jocului.
Când l-am rejucat acum, cel mai greu puzzle mi s-a părut într-adevăr cel cu copiii care scoteau notele alea muzicale.
Nu am reuşit să trec mai departe decât înregistrând sunetele cu Creative Wave Studio şi comparându-le în el. Interesant a fost că după ce am terminat lucrul în WaveStudio şi m-am întors în joc cu knowledge-ul dobândit, am deschis uşa din prima. Destul de util programul ăstora de la Creative.
Cel mai bine realizat nivel mi s-a părut cel în care tipul se transformă în sora lui şi se întoarce în casa în care a locuit când era mic. Culorile casei sunt exemplar alese. Gri, maroniu şters, exact ca într-o poză veche. Superb efectul.
Pe locul doi ar fi al doilea nivel din joc, cel cu copiii deformaţi şi cu "mama" din lanul de dovleci.
Într-adevăr, J_Brujah, ai dreptate. Toate nivelele în afară de cele din sanatoriu reprezintă idei auzite în primul nivel de la cei care delirau.
Ştiu sigur că e pe 3 CD-uri pentru că l-am rejucat iarna trecută. Prima dată îl jucasem când a apărut şi mă blocasem în incineratorul sanatoriului, necesitând ajutorul DLH-ului. Din păcate nu mă putusem abţine şi am folosit atunci DLH-ul până la sfârşitul jocului.
Când l-am rejucat acum, cel mai greu puzzle mi s-a părut într-adevăr cel cu copiii care scoteau notele alea muzicale.
Nu am reuşit să trec mai departe decât înregistrând sunetele cu Creative Wave Studio şi comparându-le în el. Interesant a fost că după ce am terminat lucrul în WaveStudio şi m-am întors în joc cu knowledge-ul dobândit, am deschis uşa din prima. Destul de util programul ăstora de la Creative.
Cel mai bine realizat nivel mi s-a părut cel în care tipul se transformă în sora lui şi se întoarce în casa în care a locuit când era mic. Culorile casei sunt exemplar alese. Gri, maroniu şters, exact ca într-o poză veche. Superb efectul.
Pe locul doi ar fi al doilea nivel din joc, cel cu copiii deformaţi şi cu "mama" din lanul de dovleci.
Într-adevăr, J_Brujah, ai dreptate. Toate nivelele în afară de cele din sanatoriu reprezintă idei auzite în primul nivel de la cei care delirau.
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Promoter of the New World Order.
- STalKer[KooKieS]
- Radioactiv
Singura problema pe care am avut-o in joc a fost sa trec de faza cu sunetele, pe care am reusit sa o fac la pleznela pana la urma.
Mi s-a parut destul de usor si l-am terminat in 2 zile. SI mi s-a parut si slabut jocul. Nivele cu monstru sa ce dracu era ala mi s-au parut cu adevarat de rahat.
SIngurul nivel care chiar mi-a placut a fost cel cu copiii malformati. Pacat de joc, putea sa iasa si mai bine.
Mi s-a parut destul de usor si l-am terminat in 2 zile. SI mi s-a parut si slabut jocul. Nivele cu monstru sa ce dracu era ala mi s-au parut cu adevarat de rahat.
SIngurul nivel care chiar mi-a placut a fost cel cu copiii malformati. Pacat de joc, putea sa iasa si mai bine.
Voua cand spuneti de copii si sunete va referiti la copii aceia de centaur inchisi in custi ? Dar nu era chiar greu , parca erau vreo 5 sunete de combinat , dar e drept l-am jucat de mult si nu ma tin bine minte . Am o ntrebare eu am jucat versiunea rip , fara filme , merita filmele acelea astfel incat sa imi iau versiunea completa ? Si parca doctorul ala ii administra ceva cat personajul era in coma de abia la sfarsitul jocului , astA fiind si ultima misiune , parca .
P.S.: nu aruncati cu pietre in mine daca vi se pare intrebarea prea stupida
P.S.: nu aruncati cu pietre in mine daca vi se pare intrebarea prea stupida

I smoke too much , i know
nu stiu ce joc era dar scria SANITARIUM si era fara filme
Insa mie mi-a placut f. mult la timpul lui(cam acum 2 ani)
Nu am jucat pana acum Sanitarium pe 3 cd-uri dar o sa incerc sa fac si eu rost de el
Insa mie mi-a placut f. mult la timpul lui(cam acum 2 ani)
Nu am jucat pana acum Sanitarium pe 3 cd-uri dar o sa incerc sa fac si eu rost de el

1.Amd 64 3200+ pe un Abit Kv8-PRo 1.1
2.512DDR KingMax HardCore, WD 160 Gb SATA
3.Inno3d GeForce 6800GT, Dvd-Rom, Cd-Rw
4.Creative Sound Blaster! Boxe 5.1 Jazz
2.512DDR KingMax HardCore, WD 160 Gb SATA
3.Inno3d GeForce 6800GT, Dvd-Rom, Cd-Rw
4.Creative Sound Blaster! Boxe 5.1 Jazz
- STalKer[KooKieS]
- Radioactiv
Ala rip nu l-am jucat...L-am jucat pe ala cu filmulete ... si merita deoarece o sa intelegi mai bine acctiunea
asa e cam greu sa intelegi tot jocul ca e un pic cam complicat ... si parca zicea cineva ca nu e cinte stie ce jocul ... MAN dar ce vroiai sa fie jocul asta acum 5-6 ani sau cred ca e si mai vechi ... ce engine grafic vroiai sa aiba !!! mie mi se pare superba grafica comparand cu anul in care a fost facut !!

Joc Superb !!! Coloana sonora e in perfecta legatura cu starea din jur. Mie personal mi sa parut mai k-lumea decat Longest Journey, fiindca e de natura psihologica, toate se intampla in mintea ta, in amintirile tale, iti traiesti toate framantarile si incerci sa le depasesti. E ca un film bine gandit. Dificultatea jocului nu e prea mare, adika sti exact ce trebuie sa faci in continuare. Cel mai tare fir epic, alaturi de Grim Fandango. Ca in majoritatea jocurilor, spre final afli si tu de fapt ce s-a intamplat. Un sfat pentru cei care au versiunea de 400 mb. Nu merita! chiar ca nu intelegi nimic fara filme. Luati versiunea pe 3 Cd-uri. Pe bune, ca merita !
P.S: Cine intreba, nu au folosit H.O.P.E pe tine, personajul principal a aflat ca doctoru ala era numai dupa bani si nu perfectiona leacul, asa ca tu te-ai decis sa-l "dai in gat", tia umblat la masina si ai intrat in coma. Cel putin asta am inteles eu !
P.S: Cine intreba, nu au folosit H.O.P.E pe tine, personajul principal a aflat ca doctoru ala era numai dupa bani si nu perfectiona leacul, asa ca tu te-ai decis sa-l "dai in gat", tia umblat la masina si ai intrat in coma. Cel putin asta am inteles eu !
sopr la tebară...
- STalKer[KooKieS]
- Radioactiv