Cel mai tare avatar (care v-a placut cel mai mult)!
Moderator: Moderatori
Cel mai tare avatar (care v-a placut cel mai mult)!
Vin si eu cu o propunere,sa facem un concurs de avataruri!Mie personal imi place extrem de mult avatarul lui Maseluta,urmat de fostul avatar al lui Bossman!Puteti sa va exprimati parerile despre avatare aici!Fiecare cu gusturile sale!Si nu transformati topicul in flameuri inutile!!
Nu ma refer la posturi de complacere!!Eu vreau sa fac ceva de genul:
1.Fiecare dintre noi isi expune parerea fata de avatarul celorlalti!
2.Se face o lista cu propuneri pentru cel mai placut avatar!
3.Pentru lista aceea se face un poll,cu voturi!
4.La final,userul care are cel mai placut avatar primeste un premiu simbolic,felicitari,si poate o adresa de mail pe http://www.xtrempc.ro!
Astept parerile moderatorilor!
Nu ma refer la posturi de complacere!!Eu vreau sa fac ceva de genul:
1.Fiecare dintre noi isi expune parerea fata de avatarul celorlalti!
2.Se face o lista cu propuneri pentru cel mai placut avatar!
3.Pentru lista aceea se face un poll,cu voturi!
4.La final,userul care are cel mai placut avatar primeste un premiu simbolic,felicitari,si poate o adresa de mail pe http://www.xtrempc.ro!
Astept parerile moderatorilor!
- Zâna Măseluţă
- Admin
si ca sa fiu primul care sparge gheata propun urmatoarele:
1.Zana Maseluta
2.coyote_urat
3.Abaddon
1.Zana Maseluta
2.coyote_urat
3.Abaddon
Intel Pentium 4 3.0e o/c 3.6(240x15)Standard Volting and SILENT cooling+Abit ic7-g i875p
1x512 Ddr 500 Hardcore Kingmax(2.5-3-3-6)
120 gb Serial Ata +CD-RW+DVD-RW
Placa video:Gygabyte Radeon 9600 pro 2.8 ns
1. Mag_ 
2. Minel
3. ice01 (ala cu Iliescu)
Avataru lu Bossman seamana la un ochi aruncat cu cel al lui Abbadon. Maselutza imi place ca se pastreaza, avatarul arata la fel ca si la inceput, iar restul, cam neextraordinar.. la fel k al meu.
PS Or mai fi si alte avataruri misto dar nu am retinut si nu am chef acu sa le vad pe toate.

2. Minel
3. ice01 (ala cu Iliescu)
Avataru lu Bossman seamana la un ochi aruncat cu cel al lui Abbadon. Maselutza imi place ca se pastreaza, avatarul arata la fel ca si la inceput, iar restul, cam neextraordinar.. la fel k al meu.
PS Or mai fi si alte avataruri misto dar nu am retinut si nu am chef acu sa le vad pe toate.
Omul bun la toate
Hmmm eu am mai postat odata aici .. da a disparut mesaju
... mie imi place al meu ... desi si a lu` zana e jale
... nu stiu are asa un ceva aparte 

AMD Barton 2500+ / GigaByte VT600L / 1,25 GB DDR 400 Kingmax / GeForce 4 Ti4200 128 MB / 80 GB Seagate / IIyama 19" Vision Master PRO 450 / Logitech MX310 / Genius Home Theater 5.1 / CDROM + CDWriter TEAC / Firewire Pinnacle DC10 / WinXP SP2
- Zâna Măseluţă
- Admin
E ultima oară când curăţ topicul, cine vrea să se voteze, să se voteze. Căutaţi bine nişte avatare, nu e grabă şi nici nu vă ghidaţi după alte lucruri, şi al meu e fumat deja de când îl am.
Sunt mulţi cu avatare bune, dar eu prefer să existe şi o legătură între avatar şi nick.
edit: revin
Sunt mulţi cu avatare bune, dar eu prefer să existe şi o legătură între avatar şi nick.
Last edited by Zâna Măseluţă on Sun Sep 05, 2004 6:55 pm, edited 2 times in total.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- jollyfellow
Votez asa:
1.Seth956(imi place ca nu si -a schimbat avatarul de cand il stiu eu si da impresia omului din umbra)
2.Zana Maselutza (Cand ii vad avatarul parca il aud razand pe pustiu de la Karcotasi
)
3.Muad'dib
Ar mai fi multe avatare faine...dar nu mai este loc
.Zana Maselutza
:evilbat:
1.Seth956(imi place ca nu si -a schimbat avatarul de cand il stiu eu si da impresia omului din umbra)
2.Zana Maselutza (Cand ii vad avatarul parca il aud razand pe pustiu de la Karcotasi

3.Muad'dib
Ar mai fi multe avatare faine...dar nu mai este loc

.Zana Maselutza
Mie ce avatar imi sugerezi in legatura cu nickul ...de fapt numeleSunt mulţi cu avatare bune, dar eu prefer să existe şi o legătură între avatar şi nick.

:evilbat:
Last edited by holhos on Sun Sep 05, 2004 12:04 am, edited 2 times in total.
- Max the Fire Raven
- Zâna Măseluţă
- Admin
E normal să ne votăm propriul avatar, dacă nu credeam ca e aşa kewl nu-l mai puneam, nu? Deci haide să rămânem la
jollyfellow, şi eu te iubesc. Intelectual adică.1.Fiecare dintre noi isi expune parerea fata de avatarul celorlalti!
Corect ce e corect e corect. De exemplu la avatarele mele is un barbar. Warlord = voievod, tiran etc. Deci un barbar poate sa fie acestea, sau avatarul meu mai ero o explozie de la o nuke, ila mi-a placut f mult. Anyway but enough about me, let's talk about u. Zana maselutza clar are legatura cu avatarul. Dar trebuie sa fii si putred de bogat ca sa pui bani la fiecare pusti care isi pierde un dinte ca s-a lovit de usa sau a cazut cu dintii in trotuar sau de la o bataie etc. Maselutza tre sa iei o vacanta.Zâna Măseluţă™ wrote:E ultima oară când curăţ topicul, cine vrea să se voteze, să se voteze. Căutaţi bine nişte avatare, nu e grabă şi nici nu vă ghidaţi după alte lucruri, şi al meu e fumat deja de când îl am.

- Max the Fire Raven
sau intre avatar si locatie ( ma refer la mine )Zâna Măseluţă™ wrote:E ultima oară când curăţ topicul, cine vrea să se voteze, să se voteze. Căutaţi bine nişte avatare, nu e grabă şi nici nu vă ghidaţi după alte lucruri, şi al meu e fumat deja de când îl am.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Deci:
1. kronung (cu poza lui cand era copil, rulz)
2. Yoshi (asta pe care si la pus iar acum, totusi mergea mai bine cu nickul Toranaga)
3. jollyfellow (primul lui avatar, ala cu ursul)
Mentiuni speciale au multi, unul ar fi Corbu' cu baba aia ca avatar si Void cu pasarea aia cu o floare in fund, cum mai imi aduc aminte de altii, bag. Respect pentru toti cei cu avatare proprii.
1. kronung (cu poza lui cand era copil, rulz)
2. Yoshi (asta pe care si la pus iar acum, totusi mergea mai bine cu nickul Toranaga)
3. jollyfellow (primul lui avatar, ala cu ursul)
Mentiuni speciale au multi, unul ar fi Corbu' cu baba aia ca avatar si Void cu pasarea aia cu o floare in fund, cum mai imi aduc aminte de altii, bag. Respect pentru toti cei cu avatare proprii.
Last edited by Zâna Măseluţă on Sun Sep 05, 2004 10:07 pm, edited 1 time in total.
1. MacX (imi plac toate pe care le-a avut - grafica si creativitatea lor mi se par exceptionale - chiar ma mir ca nu a primit toate voturile !!)
2. Maselutz (gather 'round, it seems we have a winner !)
3. Dr.LED (it expresses his true nature - desi dpdv grafic e un pic hidos
)
In general prefer sa vad ceva facut "manual" mai degraba decat unul luat de undeva de pe net gata facut sau eventual "prelucrat" la modul crop + resize.
Pe al meu nu pot sa-l votez (vad ca cei mai multi care postati aici sunteti foarte mandri, dar nu ati citit si regulamentul
), dar oricum nu as fi facut-o.
E pur si simplu chestie de 10 min. petrecute in Photoshop, ca sa am ceva in ton cu forumul
2. Maselutz (gather 'round, it seems we have a winner !)
3. Dr.LED (it expresses his true nature - desi dpdv grafic e un pic hidos

In general prefer sa vad ceva facut "manual" mai degraba decat unul luat de undeva de pe net gata facut sau eventual "prelucrat" la modul crop + resize.
Pe al meu nu pot sa-l votez (vad ca cei mai multi care postati aici sunteti foarte mandri, dar nu ati citit si regulamentul

E pur si simplu chestie de 10 min. petrecute in Photoshop, ca sa am ceva in ton cu forumul

Nu ne intereseaza ce are si ce nu are ,aici votezi si gata!P.s Mie imi place avatarul tau dar exista altele mai bune so..
Intel Pentium 4 3.0e o/c 3.6(240x15)Standard Volting and SILENT cooling+Abit ic7-g i875p
- Sir_KnupSkull
- jollyfellow