Producatorul vostru preferat de HDD?
Moderator: Moderatori
- MIKI ALEXANDRESCU
MAI nu pot sa ma pronunt in vederea unu hardisk ca pana acum un an am avut o rashnita de p1 la 100 de mhz acum am un p4 cu hard Maxtor.....si nu sunt deloc multumit.....am dega pe el un badde aproape un mega juma.....cad credeti ca o mai duce asa si va rog sa imi ziceti si mie un program cu care pot sa le izolez....ca imi este clar ca sunt la nivel fizic!.......am uitata sa zic e maxtor la 30 gb ...daca are ceva importanta da nu cred......oricum ...Va Multumesc anticipat!
WD!Din cate am auzit eu sunt...THE BEST.Silentioase,bune,rapide...
Eu am acasa un Maxtor de 120gb.Nu-i chiar zgomotos si merge putin cam incet.Nr de rotatii nu stiu...ask dad (not):P .Faza e ca am avut alt Maxtor,la 60,care a facut boala:in urma repetatelor resetari in ''full action'',din cauza parintilor,care nu stiu sa bata la usa cand vin acasa,a facut turma de bad sectors...
WD e bun...doar sa fie cu JB ca daca nu...looool
OFF TOPIC:I.R. se extinde
Eu am acasa un Maxtor de 120gb.Nu-i chiar zgomotos si merge putin cam incet.Nr de rotatii nu stiu...ask dad (not):P .Faza e ca am avut alt Maxtor,la 60,care a facut boala:in urma repetatelor resetari in ''full action'',din cauza parintilor,care nu stiu sa bata la usa cand vin acasa,a facut turma de bad sectors...
WD e bun...doar sa fie cu JB ca daca nu...looool
OFF TOPIC:I.R. se extinde

-
Am un ibm 120gxp de 60 gb si un maxtor dimond plus 9 de 80 gb. Cre ca ibm sunt cele mai tari. Despre maxtor am auzit de rau. un prieten a avut si i sa stricat. Hdd maxtor suna ciudat cand il opresc si si cu alte ocazi(cateodata). Credeti ca maxtoru va ceda?
Alcolol este dusmanul nostru, totusi cine fuge de dusman este un las.
Deci tre sa recunosc ca am ingropat pana acum 3 hdd-uri fujistu ..R.I.P/si ca acum cam un an si jumate am facut un salt de la un P1 la un P4 deci ...ultimul hdd care l am avut in pc-ul vechi era un maxtor care ca mai toate hdd-urile mai vechi ,facea ca o 'rasnita' ,dar....acum am un hdd maxtor 30gb si e si slim si nu da semne ca s ar fi "obosit" si mai mult.e f silentios ..in full load ....hai sa zicem la o formatare sau o copiere am plecat urechea la el si m-a impresionat vazand ca nu ma 'gadila' la ureche in nici un fel.
-> un minus.....temperatura care poate sa ajunga spre 40 C
acelasi Hdd maxtor am si eu ... dupa 6 luni deja a inceput sa scoata si zgomot ... cred ca nici al tau nu mai are multholhos wrote:Deci tre sa recunosc ca am ingropat pana acum 3 hdd-uri fujistu ..R.I.P/si ca acum cam un an si jumate am facut un salt de la un P1 la un P4 deci ...ultimul hdd care l am avut in pc-ul vechi era un maxtor care ca mai toate hdd-urile mai vechi ,facea ca o 'rasnita' ,dar....acum am un hdd maxtor 30gb si e si slim si nu da semne ca s ar fi "obosit" si mai mult.e f silentios ..in full load ....hai sa zicem la o formatare sau o copiere am plecat urechea la el si m-a impresionat vazand ca nu ma 'gadila' la ureche in nici un fel.

AM un hdd Maxtor de 80Gb si as mai vrea sa imi pun un hdd de cel putin 120 GB
HOME....: http://www.neo2.dap.ro
topul preferintelor[nu doar... ] mele:
1.Toshiba
2. IBM/Hitachi
3.seagate
4.wd
5.maxtor
6. am uitat ceva ? samsung - mecanica maxtor made[din cate tin eu minte]... altceva ... nikimi pikimi etc adica "refurbished" nu imi pl numele si nici produsul/ele !
e adevarat ibm a retras multe hdd [ mai ales cele facute in ungaria/romania probleme de mecanica - de fapt ibm seagate wd pica din cauza mecanicii in general... maxtor din cauza.... sa zicem electronicii aici daca nu ai facut back-up mai poti spera la recuperarea datelor la un pret decent - asta pana sp numele quartz
]
sa nu uit isi aduce cineva aminte de caviar - deathcaviar ?
:evilbat: poate am gresit sp unele lucruri - imi cer scuze.
1.Toshiba
2. IBM/Hitachi
3.seagate
4.wd
5.maxtor
6. am uitat ceva ? samsung - mecanica maxtor made[din cate tin eu minte]... altceva ... nikimi pikimi etc adica "refurbished" nu imi pl numele si nici produsul/ele !
e adevarat ibm a retras multe hdd [ mai ales cele facute in ungaria/romania probleme de mecanica - de fapt ibm seagate wd pica din cauza mecanicii in general... maxtor din cauza.... sa zicem electronicii aici daca nu ai facut back-up mai poti spera la recuperarea datelor la un pret decent - asta pana sp numele quartz

sa nu uit isi aduce cineva aminte de caviar - deathcaviar ?
:evilbat: poate am gresit sp unele lucruri - imi cer scuze.
primul hard a fost facut de western digitalAylan wrote:Seagate is number ONE!
15000 RPM (Cheetah), SoftSonic, Dynamic Fluid Bearing... Cred ca spune tot. Apropos, cine credeti ca a facut primul hard?
btw,cheetah-ul ala daca nu-i scsi e degeaba.
oricum seagate si wd dupa parerea mea sunt cele mai bune - silentioase si relativ rapide..nu pot sa suport quantumurile sau maxtorurile - caraie mai tare decat orice culer...
Parerile sunt impartite, am auzit de Maxtor care s-a stricat, care a facut baduri, dar am auzit si de Maxtor care au mers perfect. Am avut Ibm, l-am scapat jos si a mai mers vreo 2 ani, Western sunt bune si rapide dar Seagate sunt fiabile daca por spune asa. Depinde de noroc. :0X:
E8400+P45-DS3R+WD6400AAKS+TWIN2X 2x2GB+9600GT+SONATAIII
- alexwinfast
Depinde de fiecare ce are si in ce fel este multumit de acel hdd.Io merg cu Maxtor
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
- Andrei17ec
- Crysumoner
i
eu am un hard de 60 GB Maxtor, la 5200 rpm. merge perfect de vreo 2 ani si il folosesc si pe post de transportor
doar ca ie putin cam lent
doar ca ie putin cam lent
aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
1. Am avut Seagate de 60Gb 7200rpm PATA = nici un sunet,merge brici si acum la altcineva in calculator.
2. Am trecut apoi pe Seagate 80Gb SATA = o mare dezamagire,zgomot infernal,caraia de-l gaseau dracii si nu a fost al meu cu buba asta.Am mai auzit inca doua pe viu.
3. Acum am revenit la PATA,dar cu un WD JB de 120Gb = nici nu-l aud,merge exact ca primul Seagate.
P.S. Primul Seagate (PATA) era facut in Singapore,iar al doilea (SATA) in China. Se poate sa insemne si asta ceva,nu?
2. Am trecut apoi pe Seagate 80Gb SATA = o mare dezamagire,zgomot infernal,caraia de-l gaseau dracii si nu a fost al meu cu buba asta.Am mai auzit inca doua pe viu.
3. Acum am revenit la PATA,dar cu un WD JB de 120Gb = nici nu-l aud,merge exact ca primul Seagate.
P.S. Primul Seagate (PATA) era facut in Singapore,iar al doilea (SATA) in China. Se poate sa insemne si asta ceva,nu?
- KILLER2000+
- KILLER2000+
Eu merg pe mana WD fiindca inca n-am avut probleme cu el,si e si silentios.
WD 80Gb
Maxtor mi-a lasat o impresie destul de proasta fiindca a crapat la cam 1 an dupa ce l-am cumparat.
Si Samsung ar avea un cuvant de zis.
Nu ma pot pronunta la celelalte fiindca nu am avut alte marci in afara de acestea 3.
WD 80Gb
Maxtor mi-a lasat o impresie destul de proasta fiindca a crapat la cam 1 an dupa ce l-am cumparat.
Si Samsung ar avea un cuvant de zis.
Nu ma pot pronunta la celelalte fiindca nu am avut alte marci in afara de acestea 3.
- mooN_Spell
Am si Maxtor si WD, dar am votat WD din motive subiective: primul Maxtor cumparat mi-a crapat dupa 3 sapt.
Athlon X2 Dual Core Windsor 4200+/MSI K9N SLI Platinum/Geil Ultra 4*512 800 MHz/Leadtek 7900GS/HDD WD 320 Gb Sata2/Creative Audigy2ES 5.1/TV Tuner Leadtek/DVD-RW Samsung LS/Boxe POINT HT-100/Thermaltake SHARK VA7000BWA/Samsung SyncMaster19"930BF