primul a fost Eamon .. dissing his girl .. "f*ck it"
apoi ea .. Frankee .. dissed him back .. "f u right back"
third a fost Mario Winans .. "i dont wanna know"
acum mai nou .. fosta lui Mario ii da si lui raspuns .. sorry ca nu stiu cum o cheama .. am vazut clipu de vreo 2 ori pe MTV Base si nu avea nume
more info needed .. cine stie pls post !
Un nou music trend !!!
Moderator: Moderatori
Nu cumva totusi primul a fost Justin Timberlake cu melodia Cry me a river? Este adresata lui Britney Spears si are de-aface cu faptul ca ea l-a inselat pe el. Apoi, ca raspuns, a scos si Britney o melodie in care-si recunostea greseala, nu mai retin cum se numeste si nici nu ma intereseaza.
Mda, dueturile astea sunt hilare. Screw you! Oh no, no. Screw YOU!
Copii rasfatati si cu prost gust ...
Melodia cea mai noua care ar face parte din aceasta categorie si nu stiu cat de mult adevar contine este a lui Usher. Confession[s] parca-i spune. Melodia asta, de fapt tipul cand il aud pur si simplu ma face sa vreau sa-i sar la beregata si sa-l omor cu mainile goale. Postura asta pe care o ia de victima, catzelush cu coada intre picioare care vine cu capul plecat la stapan si-si cere iertare pentru prostia si greseala lui este ... nici nu mai vreau sa ma gandesc. "Iubito, am fost o c.urva masculina, i-am facut la alta copil, da' tu te rog sa ma ierti ca te iubesc mult mult de tot. Kthnxbye!"
The guy sucks, ok?
Si culmea culmilor, melodia e pe primul loc in SUA, ba!
Mda, dueturile astea sunt hilare. Screw you! Oh no, no. Screw YOU!
Copii rasfatati si cu prost gust ...
Melodia cea mai noua care ar face parte din aceasta categorie si nu stiu cat de mult adevar contine este a lui Usher. Confession[s] parca-i spune. Melodia asta, de fapt tipul cand il aud pur si simplu ma face sa vreau sa-i sar la beregata si sa-l omor cu mainile goale. Postura asta pe care o ia de victima, catzelush cu coada intre picioare care vine cu capul plecat la stapan si-si cere iertare pentru prostia si greseala lui este ... nici nu mai vreau sa ma gandesc. "Iubito, am fost o c.urva masculina, i-am facut la alta copil, da' tu te rog sa ma ierti ca te iubesc mult mult de tot. Kthnxbye!"
The guy sucks, ok?
Si culmea culmilor, melodia e pe primul loc in SUA, ba!