Shoimu wrote:Acum am si eu o intrebare: e mai bine sa cumperi ceva cu garantie 3 ani decat cu garantie lifetime?? Mi se pare putin deplasat lucrul asta!
In legatura cu racirea dupa Leadtek, cu toate ca foloseste radiatorul dupa 6800Ultra placa se incinge mai tare ca PNY-ul, asta am vazut cu ochii mei! Lucrul asta are si un dezavantaj si acela e ca 6800GT ocupa tot 2 sloturi PCI ca si 6800Ultra si pentru unii acest lucru conteaza destul!
Leadtek are concurenti care nu au ajuns la renumele lor inca, dar acestia sunt, si as putea spune ca PNY si MSI se bat de la egal la egal cu cei de la Leadtek.
Cu Leadtek daca ar fi sa se bata cinava acela ar fi NUMAI Asus in Romania.
Deci eu am avut 2 ani Ti 4400 de la Leadtek ci voi merge mereu pe Leadtek iar faza cu racirea nu reprezinta nici 1 % problema.Placa are peste 1 KG din cauza unui animal de radiator din cupru si chiar nu o sa am probleme din cauza asta.
In ceea ce ma priveste,si o zice mai toata lumea,Leadtek nu are concurenti in Romania in acest moment,iar PNY este o firma de care eu personal nu am auzit de mult timp si am auzit si din alte surse ca in SUA nu ar fi tocmai preferata de gameri.
Cred ca discutia nu isi mai are rostul,toata lumea stie ca Leadtek este Leadtek si chestia cu competitia nu se mai discuta,Leadtek este fara discutie nr 1