TV tuner de care
Moderator: Moderatori
TV tuner de care
Buna !
Nu prea am experienta in acest subiect al tunerelor TV.
As dori sa achizitionez unul, scopul este de a captura emisiuni la ore tarzii pt a le viziona a doua zi.
M-am gandit la un Leadtek Winfast 2000, insa nu prea stiu care ar fi mai potrivit: varianta Expert sau cea DeLuxe ?
As dori sa achizitionez unul, scopul este de a captura emisiuni la ore tarzii pt a le viziona a doua zi.
M-am gandit la un Leadtek Winfast 2000, insa nu prea stiu care ar fi mai potrivit: varianta Expert sau cea DeLuxe ?
am varianta deluxe, si e buna.
eu personal, nu prind cateva programe, pro cinema de exemplu, dar nici n-am incercat sa caut o rezolvare, si oricum cred ca depinde de la cine ai cablul.
o sa ai nevoie de ceva spatiu pe hard, deoarece prima data cand inregistrezi fisierul e destul de mare (cam 300MB juma de ora daca mai tin minte bine). dupaia le poti face divx daca vrei, desi in mod normal le stergi dupa ce le vezi. am facut asa de cateva ori si n-am avut probleme.
programul original PVR e relativ bun pt inregistrari, are si functii de schedueling.
eu personal, nu prind cateva programe, pro cinema de exemplu, dar nici n-am incercat sa caut o rezolvare, si oricum cred ca depinde de la cine ai cablul.
o sa ai nevoie de ceva spatiu pe hard, deoarece prima data cand inregistrezi fisierul e destul de mare (cam 300MB juma de ora daca mai tin minte bine). dupaia le poti face divx daca vrei, desi in mod normal le stergi dupa ce le vezi. am facut asa de cateva ori si n-am avut probleme.
programul original PVR e relativ bun pt inregistrari, are si functii de schedueling.
Re: TV tuner de care
Aş merge pe Expert pentru decodarea pe 10 biţi şi sunetul stereo. Sau, pentru preţuri nu cu mult mai mari, ai DV2000 şi PVR2000.Hubert wrote:Buna !
Look around the table. If you don't see a sucker, get up, because you're the sucker ..
melodie sau videoclip???Christian wrote:Umm, pun si eu o intrebare: Daca imi iau un tuner d'asta, pot inregistra de pe mtv o melodie la 500 kbs de exemplu?(sau mai bun)
melodia o poti inregistra cu alte programe gen freecorder, sau sound forge, iar videoclipul il inreigistrezi asa cum ai inregistra un film.
Leadtek Expert RULES! Am si eu, si calitatea este superba.
2 intrebari: cum pot inregistra si eu de ex: un film (sa zicem, Gheorghe Traznitu' Amazoniei
) ca sa imi incapa pe un CD? Am inregistrat unul mai inainte, si mi-a iesit in 2 bucati de cativa GB :crazyeyes: :crazyeyes:
2. De ce mi se vede HBO alb-negru? :black:
2 intrebari: cum pot inregistra si eu de ex: un film (sa zicem, Gheorghe Traznitu' Amazoniei

2. De ce mi se vede HBO alb-negru? :black:
Am EXPERT si sunt foarte multumit de el..daca vrei sa aflii mai mult despre el, da un search pe acest forum..s-a vb mult despre el si s-au oferit solutii la problemele ce pot aparea!
P4 2,8Ghz NorthWood, 2*512MB RAM PC3200 KingMax tinybga, Abit Ai-7, Leadtek 6600GT AGP, 2*Maxtor Sata 80GB 8MB buffer RAID 0, Audigy2, Leadtek tv 2000 Expert, NEC 3540A DVD+/-RW, Chieftec 450W, Samsung 957MB 19", HP LJ1150, Thomson cable modem, Logitech X-530, Canon A60, SE K750
Melodie simpla. Inteleg ca se poate inregistra.Lord wrote:melodie sau videoclip???Christian wrote:Umm, pun si eu o intrebare: Daca imi iau un tuner d'asta, pot inregistra de pe mtv o melodie la 500 kbs de exemplu?(sau mai bun)
melodia o poti inregistra cu alte programe gen freecorder, sau sound forge, iar videoclipul il inreigistrezi asa cum ai inregistra un film.
DAR vreau sa scot mp3-uri de calitate, nu kkt-uri de 128kbs. D'asta intreb:
Se poate?????????
De unde vrei calitate de pe cablu TV unde poate nici stereo nu e ? :crazyeyes:
Pune-ti o antena de satelit cu un SkyStar 2 ca e mai ieftin decat Leadtek -ul si acolo ai semnal digital si calitate ...
Pune-ti o antena de satelit cu un SkyStar 2 ca e mai ieftin decat Leadtek -ul si acolo ai semnal digital si calitate ...
Last edited by drankon on Mon Sep 13, 2004 11:41 pm, edited 1 time in total.
-