Blind Dates - Need Sensei
Moderator: Moderatori
Blind Dates - Need Sensei
Ma joc frumos Diablo 2 pe battlenet, eu is din ct-a, cu o fata tot din orasul meu, ea e asasina eu necro. Prima oara cand am intalnit-o eram cu barbarul si aveam setul IK pe mine. Ea mi-a zis ca ii place ciocanul meu. Eu i-am zis ca l-am gasit la bartuc pe nightmare. Am mai jucat impreuna si si deodata ma intreaba in ziua de azi: 12.09.2004 daca fac ceva ziua asta. Eu i-am zis ca nu ma simt prea bine si ca o sa stau acasa. E imi zice de ce. VRoiam sa ne intalnim. Eu zic BLIND DATE ? Ea zice : DA. Eu raman incremenit si zic sorry. Ce sa fac. Am nevoie de un sensey.
Pt. ca nu vreau sa ajung ca in reclama aia cu THE BARAD la bere sau ce e. Cum sa procedez. Cine a mai facut asa ceva. Daca dau de o grasanca? Ce fac. Mi-e frica. Eu ies cu fete care le cunosc le analizez, etc.
Help ce sa fac. Caut sensey / maestru pt a ma sfatuii.
Pt. ca nu vreau sa ajung ca in reclama aia cu THE BARAD la bere sau ce e. Cum sa procedez. Cine a mai facut asa ceva. Daca dau de o grasanca? Ce fac. Mi-e frica. Eu ies cu fete care le cunosc le analizez, etc.
Help ce sa fac. Caut sensey / maestru pt a ma sfatuii.
Re: Blind Dates - Need Sensey
u gotta be freakin kiddin me...Warlord wrote:...
Ea mi-a zis ca ii place ciocanul meu.
...
LMAO

lol.. du-te, şi povesteşte-ne apoi cum e să te întâlneşti cu o asasină.
work harder
- BlackNight
the sensei is in the house
deeci. nu o pune sa-ti trimita poze,femeile urasc asta. le ofenseaza or sumthin. faceti mai intai schimb de numere de telefon. da-ti-va o intalnire intr-un loc strategic,pune-o sa aiba un semn distinctiv la ea or sumthin-trandafir rosu,whatever . apoi,du-te in reconnaisance . daca e prea urata pentru tine,sun-o si zi-i ca a intervenit ceva si ca bagi un raincheck . apoi o abordezi pe net si te porti cat mai respingator cu putinta
joaca diablo cat mai prost , lasa-te omorat de monstri usori,you know the deal . si gata..
p.s. nu te astepta la cine stie ce,astea cu diablo-ul nu-s niciodata cine stie ce . now, the Solitaire chicks...
deeci. nu o pune sa-ti trimita poze,femeile urasc asta. le ofenseaza or sumthin. faceti mai intai schimb de numere de telefon. da-ti-va o intalnire intr-un loc strategic,pune-o sa aiba un semn distinctiv la ea or sumthin-trandafir rosu,whatever . apoi,du-te in reconnaisance . daca e prea urata pentru tine,sun-o si zi-i ca a intervenit ceva si ca bagi un raincheck . apoi o abordezi pe net si te porti cat mai respingator cu putinta
joaca diablo cat mai prost , lasa-te omorat de monstri usori,you know the deal . si gata..
p.s. nu te astepta la cine stie ce,astea cu diablo-ul nu-s niciodata cine stie ce . now, the Solitaire chicks...
Last edited by k2ds on Mon Sep 13, 2004 10:34 pm, edited 1 time in total.
k2ds damn, nu mai pot de râs..
ca semn distinctiv, ca să completez ce a spus kd2s, poţi să îi spui fetei că te întâlneşti cu ea cu condiţia să vină, de exemplu, prin centru unde e multă lume, şi neapărat să poarte armura, şi în special coiful din diablo. Coiful, ca să o vezi mai uşor din autobuz.
ps . sunt convins că este o gagicuţă bestială, xtrem de sexy, la vreo 18 ani, care s-a trezit într-o dimineaţă, zicându-şi: îmi voi întâlni azi jumătatea pe battlenet! howgh!
ca semn distinctiv, ca să completez ce a spus kd2s, poţi să îi spui fetei că te întâlneşti cu ea cu condiţia să vină, de exemplu, prin centru unde e multă lume, şi neapărat să poarte armura, şi în special coiful din diablo. Coiful, ca să o vezi mai uşor din autobuz.
ps . sunt convins că este o gagicuţă bestială, xtrem de sexy, la vreo 18 ani, care s-a trezit într-o dimineaţă, zicându-şi: îmi voi întâlni azi jumătatea pe battlenet! howgh!
work harder
Man, io am stat cu una 6 luni de zile. Da.. am intalnit'o pe irc. E normal sa nu stii cum arata, din vorbe te cunosti prea putin.. nu ai acelasi tupeu in realitate. Du'te, ca nu se stie ce ratezi. :wink" Riscurile sunt 50%. Cel mai nasol lucru e ca nu o cunosti deloc.. nu stii ce a facut inainte, nu stii ce fel de prieteni are si ii este foarte usor sa te fenteze, daca e sa fie ceva mai serios. Daca ai chef de vrajeli si tavaleli, merge asta cu agatatu pe chat. Mai iei si teapa, nu poti sa controlezi prea multe. E o alternativa, dar nu te obisnui cu ea. Daca ai sange in tine (ceea ce eu nu prea am destul deocamdata) de ce nu agati pe strada fete? E mai greu la fata locului, dar cand te vei obisnui, va merita de 10 ori mai mult. Macar stii cum arata, inveti imediat ce presupune acea fata dupa cum arata, cum e machiata, cum merge, etc. Have luck, dude!
Omul bun la toate
BLACK ICE - thx ma iau dupa tine. First blind date.
Ohh i'm so excited, not horney, excited!
Hmm bine zis, daca e vreun travest*t!
Hmm sau mai rau apare una gen "THE BRAD" din reclama.
Wow. Thx pana acuma numai sfaturi bune.
P.S.: Ea mi-a zis ca are 15 ani iar eu am 17 ani eu ies numai cu fete de varsta mea, dar daca ii dau sanse ma intreb ce o sa iasa? Dar daca am 18 ani si ma prinde un copoi cu ea cand eu o sa am 18 ani ea o sa aibe 16 ani. Ma poate retine politaiul ila pentru corupere de minori sau asa ceva. Nu stiu toate chestiile astea is f complicate. Ce sa zic? Recunoasterea este o foarte buna idee, o sa imi iau si cagula care am cumparat-o de la munte pentru timp de iarna ca s anu isi dea seama mai iau si un telescop, infrared, night vision goggles, X-RAY goggles :evilbat: satelitul telescop hubble , etc. Ce mai ziceti ?
Ce fete va plac?
Pot sa intreb chestii deastea pe forum?
Fata mea:
Par: Scurt (roscat/brunet inchis) Tepi/Creasta
Ochi: Gri/Verzi/Albasrtri
Piept: Accept numai de la MEDIU spre MARE
Picrioare: Foarte bine dezvoltate si sa se vada ceva muschi pe ele
Posterior: Rotund si frumos
Caracter: Deschisa catre orice, dragutza, rokeritza, sado maso (glumeam fara sado maso).
Voi ce parere aveti ?
Fete care imi plac acuma:
Avril Lavigne
Pink
Solista de la BLACK EYED PEACE (is roker dar am vazut-o o data)

Hmm bine zis, daca e vreun travest*t!

Wow. Thx pana acuma numai sfaturi bune.
P.S.: Ea mi-a zis ca are 15 ani iar eu am 17 ani eu ies numai cu fete de varsta mea, dar daca ii dau sanse ma intreb ce o sa iasa? Dar daca am 18 ani si ma prinde un copoi cu ea cand eu o sa am 18 ani ea o sa aibe 16 ani. Ma poate retine politaiul ila pentru corupere de minori sau asa ceva. Nu stiu toate chestiile astea is f complicate. Ce sa zic? Recunoasterea este o foarte buna idee, o sa imi iau si cagula care am cumparat-o de la munte pentru timp de iarna ca s anu isi dea seama mai iau si un telescop, infrared, night vision goggles, X-RAY goggles :evilbat: satelitul telescop hubble , etc. Ce mai ziceti ?
Ce fete va plac?
Pot sa intreb chestii deastea pe forum?
Fata mea:
Par: Scurt (roscat/brunet inchis) Tepi/Creasta
Ochi: Gri/Verzi/Albasrtri
Piept: Accept numai de la MEDIU spre MARE
Picrioare: Foarte bine dezvoltate si sa se vada ceva muschi pe ele
Posterior: Rotund si frumos
Caracter: Deschisa catre orice, dragutza, rokeritza, sado maso (glumeam fara sado maso).
Voi ce parere aveti ?
Fete care imi plac acuma:
Avril Lavigne
Pink
Solista de la BLACK EYED PEACE (is roker dar am vazut-o o data)
Cool down.Warlord wrote:Wow. Thx pana acuma numai sfaturi bune.
Nu te ridica nimenea pentru corupere de minori pentru chestia asta. Guaranteed din experienta proprie

Are dreptate cine-a zis fara poze

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Era doar un exemplu. Trebuie sa ai si tu un tricou cu altceva decat Maiden&co.
Eventual iti dau eu tricoul meu cu Phoenix
:P:P.
A da. Ca mi-am adus aminte, am vazut mai demult prin Cora (acuma nush de unde esti tu...) un tricou care are, in stanga sus, plasat strategic, un punct negru sub care scrie "click here". Efect garantat
.
Eventual iti dau eu tricoul meu cu Phoenix

A da. Ca mi-am adus aminte, am vazut mai demult prin Cora (acuma nush de unde esti tu...) un tricou care are, in stanga sus, plasat strategic, un punct negru sub care scrie "click here". Efect garantat

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Haha Warlord. Vad ca esti foarte entuziasmat. Nu fii prea tare si nu'ti face prea multe scenarii pentru ca poti fi dezamagit
Oricum ea n'o sa fie chiar ce vrei tu (nu ca iti doresc asta), asa ca mai lasa de la tine. 
Ca tot vorbeam de fete. Sa va zic cum as vrea sa arate fata mea:
Par: lung pana la fund, usor ondulat, saten sau brunet
Ochi: Verzi sau albstri sau ambele deodata (k la mine
)
Sani: Maricei, dar nu sa se reverse din sutien, cu sfarcuri proeminente
Fund: Usor bombat, genu ala de fund perfect, in care iti vine sa dai si sa dai si sa dai
Damn! Am luat'o razna rau...
Picioare: lungi, dar nu prea lungi, finute, mainile finutze, mici, calde.. mmm
Figura: Buze maricele si placute la aspect, care inspira sinceritate, curatenie, obrajii fini, ochii patrunzatori, urechi dragalase, nas mic, figura angelica.
Suflet: Sincera, plina de viata, sa tina la glume, sa nu se uite dupa altii, lipicioasa, sa se bucure si de cele mai mici chestii (nu ca altele, care daca n'ai masina sau motor s'o duci la 300 la ora nu o impresioneaza nimic.. sau daca nu'i arati valiza cu bani sau seifu din spatele oglinzii din baie), deci sa nu fie pretentioasa.
Cer multe?

Ca tot vorbeam de fete. Sa va zic cum as vrea sa arate fata mea:

Ochi: Verzi sau albstri sau ambele deodata (k la mine

Fund: Usor bombat, genu ala de fund perfect, in care iti vine sa dai si sa dai si sa dai

Figura: Buze maricele si placute la aspect, care inspira sinceritate, curatenie, obrajii fini, ochii patrunzatori, urechi dragalase, nas mic, figura angelica.
Suflet: Sincera, plina de viata, sa tina la glume, sa nu se uite dupa altii, lipicioasa, sa se bucure si de cele mai mici chestii (nu ca altele, care daca n'ai masina sau motor s'o duci la 300 la ora nu o impresioneaza nimic.. sau daca nu'i arati valiza cu bani sau seifu din spatele oglinzii din baie), deci sa nu fie pretentioasa.
Cer multe?

Last edited by Daedalus on Mon Sep 13, 2004 11:57 pm, edited 1 time in total.
Omul bun la toate
Ne luăm de descrieri?
Oh well, you lucky bastard
. Nu mă iau de descrieri acum, dar nu e cazul să-l descurajăm pe bietul om.
Warlord...baftă multă, să dea Domnul să fie aşa cum ţi-ai dorit. Unii încă mai caută.
Oh well, you lucky bastard

Warlord...baftă multă, să dea Domnul să fie aşa cum ţi-ai dorit. Unii încă mai caută.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Pentru femia ideală pentru voi folosiţi topicul de rigoare, toţi am dat cu fanteziile în topicul ăla. Acum sincer, nu-i cere poza, toţi trolii de irc fac asta. No. de telefon rezolvă o grămadă de întrebări primare. Nu te mai gândi ca e ţeapă, du-te, ia-o, şi spune-ne cu ce model te-ai întâlnit.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Dae, am o prietena care se potriveste 90% cu descrierea ta.
Numai ca e rockeritza, are in cap lucruri preconcepute despre manelisti, si are 15 ani. Pacat, nu ? 

+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
Maselutza are dreptate. Te duci la intalnire fara sa te simti presat sa-ti placa tipa sau nu. Pur si simplu te duci sa te intalnesti cu ea. Daca iasa bine e bine, daca nu, nu si ramaneti la meciurile de Diablo.
Ca regula generala, fetele care arata bine nu prea le prinzi online ore-n sir. Acestea sunt mult prea preocupate cu atentia ce vine din partea numerosilor lor prieteni si de viata lor sociala foarte bogata.
Bineinteles ca Void este o exceptie.
Ca regula generala, fetele care arata bine nu prea le prinzi online ore-n sir. Acestea sunt mult prea preocupate cu atentia ce vine din partea numerosilor lor prieteni si de viata lor sociala foarte bogata.
Bineinteles ca Void este o exceptie.
Re: Blind Dates - Need Sensey
ROTFLSme4gol wrote:u gotta be freakin kiddin me...Warlord wrote:...
Ea mi-a zis ca ii place ciocanul meu.
...
LMAO![]()
![]()
![]()
lol.. du-te, şi povesteşte-ne apoi cum e să te întâlneşti cu o asasină.
Mda, si eu cred ca am ramas cu sechele de la faza asta.
Warlord, eu zic sa nu mergi.
Don't piss me off. i'm running out of places to hide the bodies.
- MAXKOOL999
Warlord, cel mai bine e să te duci la întâlnire fără să te gândeşti la ea ca o tipă cu care trebuie să te combini, ci doar ca cineva cu care poţi să stabileşti o prietenie bazată pe lucrurile pe care le aveţi în comun şi pe urmă vezi tu dacă relaţia se poate dezvolta în direcţia dorită.
Şi nu cumva să-i ceri poza, BIG MISTAKE!!! Sfatul cu telefonul e cel mai bun, dar ai putea să stai şi o oră lângă ea să o studiezi bine şi să-şi nu dea seama că te aşteaptă pe tine, cu condiţia să nu aibă numărul tău de telefon şi să fie un loc de întâlnire mai populat folosit şi de alţii ca loc de întâlnire (ex: Unirii sau Universitate, în Bucureşti).
Mult Noroc!!!
Şi nu cumva să-i ceri poza, BIG MISTAKE!!! Sfatul cu telefonul e cel mai bun, dar ai putea să stai şi o oră lângă ea să o studiezi bine şi să-şi nu dea seama că te aşteaptă pe tine, cu condiţia să nu aibă numărul tău de telefon şi să fie un loc de întâlnire mai populat folosit şi de alţii ca loc de întâlnire (ex: Unirii sau Universitate, în Bucureşti).
Mult Noroc!!!
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
Max are dreptate. Te duci, te intalnesti cu ea, beti un suc/bere, discutati despre Diablo si alte lucruri pe care le aveti in comun. Iti place - te mai intalnesti cu ea, nu iti place - te limitezi la intalnirile on-line. Nu vad nici o problema si nu inteleg de ce iti faci atatea griji pana la urma 

I'm going to name my kids Control, Alt, and Delete.
If they ever get to be a problem I'll just hit them all twice
Problem solved.
Problem solved.
- MAXKOOL999
De vină este pasiunea noastră pentru "gameriţe", de câte ori vedem o fată care are veleităţi în domeniul calculatoarelor şi mai ales al jocurilor pe calculator ne transformăm în sateliţi în jurul acelei "rarităţi".Imoen wrote:Nu vad nici o problema si nu inteleg de ce iti faci atatea griji pana la urma
De ce crezi că tot apar topicuri de genul "Câte fete sunt pe forum?", etc.?

Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
Nu-i vorba de griji. E plain old advertising stuff. Sau cum să-ţi trâmbiţezi cuceririle prin toate pieţele. Geez... 100% are de-a face cu poluţiile, apariţia mustăţii ş.a. Nu-mi vine să cred că poţi întreba aşa ceva. Mă aştept, pe zi ce trece să văd topicuri cu întrebări de genul: Mişcările limbii, tips and tricks sau Pe ce parte se deşiră un condom? sau Femeia gonflabilă... instrucţiuni de folosire.Imoen wrote: Nu vad nici o problema si nu inteleg de ce iti faci atatea griji pana la urma.
Damn... duzilor, repede pe forum la BravoGirl... aici e vorba de alte chestii.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
man .. nu'ti face griji
te duci si o intalnesti .. :
daca iti place ... i fain .. u r lucky
daca nu .. doar ii spui frumos ca nu e genul tau ... be a gentleman
chestia cu fete pe BattleNet ... in Craiova stiam ca erau cateva gagici bune care jucau anul trecut
te duci si o intalnesti .. :
daca iti place ... i fain .. u r lucky
daca nu .. doar ii spui frumos ca nu e genul tau ... be a gentleman
chestia cu fete pe BattleNet ... in Craiova stiam ca erau cateva gagici bune care jucau anul trecut
====>
I'm true to myself and thats all that matters. BIG
====>
====>
Complicated. Hmm sa vad ce mai fac. Asta ieri mi sa intamplat si pana acuma nu am mai intrat pe battlenet. Cred ca o sa ii fac si o poza sa vo arata! Daca vreti. Am fost pana acuma sa imi iau alt pat. Ca pe ista de acu de la atata hardcore hata hata l-am rupt.
Buahahahaaa. Serios no joke ! True Stuff.

Dude, da-i un loc de intalnire si spunei sa poarte ceva distinctiv...tricou roshu..nu stiu. Du-te pe partea cealalta a strazii...sau de undeva de unde poti sa vezi locu de intalnire bine si "safe". Si mai departe tu hotarasti de acolo....
Sau ..du-te fara frica ca in cel mai rau caz nu-ti face placere sa stai langa ea si atunci zici ca ai primit sms si tre s dispari...
Sau ..du-te fara frica ca in cel mai rau caz nu-ti face placere sa stai langa ea si atunci zici ca ai primit sms si tre s dispari...
Intel Core2Duo E8400 (stock) | Gigabyte P35-DS3L | 2x1024 Kingmax + 2x2048 Kingmax | BFG 285gtx OCX | 1xSeagate 200GB ATA + 1xSeagate 320GB SATA | Carcasa No-Name | Spire HighPower 500W |
- Pretorianu'
Damn, dude !! That's Void ! Haven't you met her yet ?! But yet again, she's the most inaccesible girl ever known !! (lol de ma imprastiu...)Daedalus wrote:..Ca tot vorbeam de fete. Sa va zic cum as vrea sa arate fata mea:
Ochi: Verzi sau albstri sau ambele deodata (k la mine)
Fund: Usor bombat, genu ala de fund perfect, in care iti vine sa dai si sa dai si sa daiDamn! Am luat'o razna rau...
Warlord, nu fi copil prost, du-te sa te intalnesti cu ea, sa o vezi. Poate-i bunicica...
(mai deunazi, la nashu-meu sub balcon, 2 copii...ca nu pot sa le zic altfel...in jur de 14-15 ani...si-o trageau fara nici o inhibitie...de n'ai vazut de alea...REALLY !)
De ce ti-e frica ?! Doar nu crezi ca te-a cere de barbat ?! Stai flexat...
Vad ca ai o caruta de trac in tine...

Hai sa-ti dau un exemplu de blind date la mine...care a fost si prima si ultima...
Aveam vreo 16-17 ani, cam asa ceva, ne-am intalnit pe mirc. Era din acelasi oras cu mine. Mi-a propus sa ne intalnim (la Oaza Italizana pt. cunoscatori) live. M-am dus, cu tupeu...(urma sa aiba o revista in mana...nu mai stiu ce fel). M-am asezat la masa, mi-am comandat un suc...bineinteles ca tipa a intarziat cateva minute. A venit...
Era blonda, cu paru lung, dragutica, cu un zambetel frumos pe fata...
...dar avea un trup...ca pierdeai mai mult timp s-o ocolesti decat s-o sari !! LOL
M-am ridicat, simtit, mi-a intins mana: "Salut, Alina sunt ! Incantata de cunostinta ! "
I-am intins mana: "Iordan ! Eu nu ! La revedere ! "
S-am plecat...
Imi pare foarte rau, stiu ca am fost nesimtit, dar n-am avut ce face...nu m-a lasat sufletul sa prelungesc agonia

So...it's your choice ! I would say "Just Do IT" !
P.S. bineinteles ca nu ma cheama Iordan...
P.P.S. ...sau daca ma cheama la el, poate ma duc...

Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
E format JPG sau PNG ??Ocean Soul wrote:Dae, am o prietena care se potriveste 90% cu descrierea ta.Numai ca e rockeritza, are in cap lucruri preconcepute despre manelisti, si are 15 ani. Pacat, nu ?

Si ca sa fiu serios, ce pot sa zic e ca am o repulsie fata de fetele cu idei preconcepute. E cam acelasi lucru ca si fitzele. Ca are 15 ani nu'i problema, m'am obisnuit

Omul bun la toate
tocmai m-am gandit la o chestie....
daca tipei ii place diablo, si jocurile pe calculator, probabil ca isi cumpara ceva reviste de specialitate, poate si xpc.
daca isi cumpara xpc, si are si net (a fost pe battle.net), poate ca intra si pe forum.......
poate ca citeste topic-ul asta....
okay...glumeam....bafta Warlord.
fa-i o poza daca poti sa vedem si noi despre ce-i vb.
Mi s-a intampalt si mie odata. Era sa fac un blind date. mi-a zis ca nu poate in seara aia, poate altadata.
Intre timp, am vazut-o prin liceu (brrr...), si de atunci n-am mai vb cu ea, numai daca ea intra pe mine, si raspundeam scurt.....si acuma o am pe yahoo la friends
sper sa ai mai mult noroc...
daca tipei ii place diablo, si jocurile pe calculator, probabil ca isi cumpara ceva reviste de specialitate, poate si xpc.
daca isi cumpara xpc, si are si net (a fost pe battle.net), poate ca intra si pe forum.......
poate ca citeste topic-ul asta....
okay...glumeam....bafta Warlord.
fa-i o poza daca poti sa vedem si noi despre ce-i vb.
Mi s-a intampalt si mie odata. Era sa fac un blind date. mi-a zis ca nu poate in seara aia, poate altadata.
Intre timp, am vazut-o prin liceu (brrr...), si de atunci n-am mai vb cu ea, numai daca ea intra pe mine, si raspundeam scurt.....si acuma o am pe yahoo la friends

sper sa ai mai mult noroc...
Imi pare rau Max, dar nu aveam de unde sa stiu.MAXKOOL999 wrote:De vină este pasiunea noastră pentru "gameriţe", de câte ori vedem o fată care are veleităţi în domeniul calculatoarelor şi mai ales al jocurilor pe calculator ne transformăm în sateliţi în jurul acelei "rarităţi".

I'm going to name my kids Control, Alt, and Delete.
Problem solved.
Problem solved.
Stii cum mai e cu blind dates si cu intalnirile in general? cu fiecare esec te apropii mai mult de reusita
Asa ca..baga mare ca mult nu ai de pierdut...poate vreun neuron cand vezi ce namila o fi mwahah...glumeam 

Intel Core2Duo E8400 (stock) | Gigabyte P35-DS3L | 2x1024 Kingmax + 2x2048 Kingmax | BFG 285gtx OCX | 1xSeagate 200GB ATA + 1xSeagate 320GB SATA | Carcasa No-Name | Spire HighPower 500W |
Eu am intalnit una pe yahoo messenger, tipa tare, rockeritza, cu un 9800PRO jucauasa(UT2k4), tocilara. Care arata destul de bine. Pe IRC era destul de treaba(am inceput sa vb cu ea de prin aprilie) si cand am ajuns in RO si am intalnit-o, aea nu a fost atat de treaba, a fost mai cu fitze, dalea de mare sex symbol, si chiar nu era. Asa ca socoteala de pe IRC nu se potriveste cu cea din targ
follow instinct not a trend, go against the grain until the end
lordofthesewers.blogspot.com
BAIETI ... AM UN SFAT PT VOI ...
trebuie sa cunoaste'ti cat mai multe fete ... its very wrong daca la 23 de ani te casatoresti .. si ea e a 3a fata pe care ai cunoscut'o vreodata
ce vreau sa zic ... nu zic sa nu aveti si voi standarde de calitate ... ca stiu ca am si eu .. dar sa nu fie prea mari .. ceva de genul:
-draguta, si sa nu fie grasa sau pitica
eu am ales odata dintre una frumoasa/proasta/manechin si una draguta/funny ... pe cea din urma ... si nu imi pare deloc rau ... a fost f. fain cu ea
trebuie sa cunoaste'ti cat mai multe fete ... its very wrong daca la 23 de ani te casatoresti .. si ea e a 3a fata pe care ai cunoscut'o vreodata
ce vreau sa zic ... nu zic sa nu aveti si voi standarde de calitate ... ca stiu ca am si eu .. dar sa nu fie prea mari .. ceva de genul:
-draguta, si sa nu fie grasa sau pitica
eu am ales odata dintre una frumoasa/proasta/manechin si una draguta/funny ... pe cea din urma ... si nu imi pare deloc rau ... a fost f. fain cu ea
====>
====>
====>
Fishbone, ziceai ca fetele misto nu sunt gameritze
da e adevarat, dar eu in SUA am intalnit o asiatica care arata bine la sala de calculatoare si curand i-am devenit prieten dupa ce am primit o lectie buna de CS. Aea era buna la jocuri, rockeritza, gameritza, asiatica si sa arate bine(combinatia perfecta pentru mine)
da e adevarat, dar eu in SUA am intalnit o asiatica care arata bine la sala de calculatoare si curand i-am devenit prieten dupa ce am primit o lectie buna de CS. Aea era buna la jocuri, rockeritza, gameritza, asiatica si sa arate bine(combinatia perfecta pentru mine)
follow instinct not a trend, go against the grain until the end