Ipoteza:
bani putini (cam 8.000.000)
asteptari: monitor de 19" cat mai fiabil, ceva care sa tina xy ani
candidati:
-philips 109E50 - flamingo
-iiyama LS902UT - best comp
liteon, aoc, ktc, proview cam ies din calcul, ma indoiesc de calitatea lor in timp
Concluzia care credeti ca este?
daca intradevar conteaza parerea noastra:
eu iti zic un singur lucru Philips sunt varzaaaaa
mai ales pe langa Iiyama
nu am vaz la niciun monitor asa culori si luminozitate ca la Iiyama
pe cuvant
acum....faza cu durabilitatea nu o mai cunosc.....
pentru toţi cei care au optat pentru philips din cauza ca nu au auzit de iiyama, sa le aducm la cunoshtiintza ca iiyama produce monitoare profesionale, care bat la cur cam tot ce ie pe piatza, inclusiv sony...
cobrax2 wrote:pentru toţi cei care au optat pentru philips din cauza ca nu au auzit de iiyama, sa le aducm la cunoshtiintza ca iiyama produce monitoare profesionale, care bat la cur cam tot ce ie pe piatza, inclusiv sony...
De ce oare crezi ca nu am auzit de IYAMA ?? Man sa iti iei un IYAMA care sa bata la ass si SONY iti tre' destul de multi bani , so incearca sa revii cu picioarele pe pamant :0X:
cobrax2 wrote:pentru toţi cei care au optat pentru philips din cauza ca nu au auzit de iiyama, sa le aducm la cunoshtiintza ca iiyama produce monitoare profesionale, care bat la cur cam tot ce ie pe piatza, inclusiv sony...
Poate că bat ele la cur monitoarele Sony de pe piaţă (da sigur), dar şi pe cele profesionale Sony ? Sony nu are rival la capitolul monitoare; au cea mai bunăcalitate a imaginii, cel mai mic DotPitch, cele mai ergonomice frecvenţe etc. ... ca să nu mai zic că un monitor Sony te ţine o viaţă.
Bun, până acum v-aţi spus părerile personale, dar vreau şi eu argumente, eventual nişte link-uri ceva, că mă interesează şi pe mine acest subiect.
When ATi is going to beat nVidia in OpenGL applications, make peace with whatever your god is... the end of the world will be comming soon.
De ce oare crezi ca nu am auzit de IYAMA ?? Man sa iti iei un IYAMA care sa bata la ass si SONY iti tre' destul de multi bani , so incearca sa revii cu picioarele pe pamant :0X:
pe ce te bazezi cand zici asta? uita-te in orice oferta, si o sa vezi ca monitoarele iiyama sunt la aceleasi preturi cu cele sony. si in ceea ce priveste calitatea lor, poate este o parere personala, poate nu. eu fac grafica de 8 ani si am in birou chiar acum langa mine un sony de 19 si un iiyama de 19. de ce prefer iiyama? pentru ca reda culorile cum ar trebui sa arate ele, si nu cu niste nuante supertari dar nerealiste...
Poate că bat ele la cur monitoarele Sony de pe piaţă (da sigur), dar şi pe cele profesionale Sony ? Sony nu are rival la capitolul monitoare; au cea mai bunăcalitate a imaginii, cel mai mic DotPitch, cele mai ergonomice frecvenţe etc. ... ca să nu mai zic că un monitor Sony te ţine o viaţă.
Bun, până acum v-aţi spus părerile personale, dar vreau şi eu argumente, eventual nişte link-uri ceva, că mă interesează şi pe mine acest subiect.
dupa cum am spus in post-ul de mai sus, la calitatea imaginii tot iiyama sunt mai bune... dot-pitch-ul deja este comun sa fie 0.2... iar in ceea ce priveste frecventele, iar sunt la fel. oricum, ai folosit vreodata un refresh de 160Hz? si daca intamplator, da, de ce?????
daca vrei monitor de 17" iti recomand 757 NF. Il are un prieten de ceva timp si e foarte multumit. A fost monitorul anului la mai multe reviste decat ai tu degete
in fine, alegerea e a fiecaruia.
.. eu iti sugerez sa iti iei iiama, desi numele suna a chinezism , mai ales k astea iau tuburi de la sony (aperture grill) care sa recunoastem sunt cele mai bune
It's not that I don't like you/ I just don't wanna speak ....
The Prophet wrote:.. eu iti sugerez sa iti iei iiama, desi numele suna a chinezism , mai ales k astea iau tuburi de la sony (aperture grill) care sa recunoastem sunt cele mai bune
1.iyama
2.lasa fonetica in seama cumparatorului
3. sony a patentat tubul Trinitron, ce FOLOSESTE tehnologia de manufacturare aperture grill (AG)
4.si Samsung foloseste acelasi tub. (dovada sunt cele doua fire orizontale de sustinere).
.. mah .. ce incercam sa spun e ca .. parerea mea e ca iiyama e mai bun decat philps avand in vedere ca foloseste tub de la sony .. da daca e aperture grill nu inseamna ca e trinitron .. pentru ca am si io un HP care are aperture grill si nu e trinitron .. intr adevar sony a patentat chestia asta da sunt firme precum iiyama, samsung si solar care au cumparat tehnologia ..
It's not that I don't like you/ I just don't wanna speak ....
Baietzi maturizati-va! cei de la philips sunt"Pistol cu apa" pe langa cei de la iyama luati si voi reviste cititi teste sa vedeti cine sunt "regii" apoi comparati-le!
Pai si preferi o balarie de la Iyama sau varfu de lance de la Philips?
Sunt modele si modele, si monitoarele Iyama sunt laudate pt modelele de varf care rivalizeaza la pret cu Sony. I rest my case.
WarlordBA wrote:Sunt modele si modele, si monitoarele Iyama sunt laudate pt modelele de varf care rivalizeaza la pret cu Sony.
Perfect adevarat....un Iyama bun costa apx. 20.000.000 si cu banii astia poti sa iti iei un Philips LCD de 17. Oricum nu cred ca renteaza in situatia in care un Samsung cu acelasi tub si aceleasi dotari costa 8.000.000.
Nici unul din modelele alese de tine nu are tub plat!
Asa ca te sfatuiesc sa iei IIyama.
De mentionat ca Sony are Trinitron,LG are flatron, Samsung are NF (Natural Flat ), IIyama are Diamondtron, Philips are Aperture Grille asta la cele cu tub plat, tehnologia la toate fiind cea care sta la baza trinitronului