Tribes: Vengeance
Moderator: Moderatori
Tribes: Vengeance
Ce părere aveţi de acest nou titlu din seria Tribes? Va avea oare forţa şi calităţile necesare ca să concureze cu UT2004, Battlefield Vietnam sau Joint Operations?
Din preview-urile apărute până acum se pare că, colaborarea dintre Sierra şi Irrational Games este de bun augur ...
@ Bossman: editat by me.
Din preview-urile apărute până acum se pare că, colaborarea dintre Sierra şi Irrational Games este de bun augur ...
@ Bossman: editat by me.
14 noi imagini ...
Obs: nu vă speriaţi datorită faptului că primul post al topic-ului e din oct 2003 ... având în vedere că thread-ul de faţă nu avea nici un reply (era vorba despre Tribes 2), am decis să-l folosesc pentru noul titlu al seriei ...
Obs: nu vă speriaţi datorită faptului că primul post al topic-ului e din oct 2003 ... având în vedere că thread-ul de faţă nu avea nici un reply (era vorba despre Tribes 2), am decis să-l folosesc pentru noul titlu al seriei ...
Truth is relative. Pick one that works
Tribes: Vengeance single-player demo - demoul are 374MB
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Misto demoul. Chiar m-a impresionat mai mult decat am crezut jocul asta. Grafica buna, arme interesante, ideea jocului excelenta. Pacat ca am murit la tancul ala (parca era invincibil).
- unknown_humanoid
:crazyeyes: Nu inteleg dece nu ti-a placut. :crazyeyes:unknown_humanoid wrote:...downloadat, instalat, jucat 5min, dezinstalat, sters demoul. Mare porcarie. Pacat de timpul pierdut....
- unknown_humanoid
Pai in primul rand ca grafica e ca acum 2-3 ani (low poly, personaje nasoale, mimica inexistenta, texturi nasoale la rezolutii modeste, apa cu cube-map>>avem Dx9 ce naiba, nu exista specular, bump..etc.) si se misca mai prost decat UT2004.Lord wrote:mi l-as fi downloadat, dar 374MB.....mai bine astept sa apara intr-o revista.
unknown_humanoid, chiar ce nu ti-a placut, sa stim si noi astia care nu l-am jucat.
De fapt il compar intrutotul cu UT pt. ca nu e altceva decat o clona la care s-a personificat mai mult personajele - adica e si o 'poveste' (egala cu 0). Te trezesti intr-o arena rotunda cu doua constructii mici dupa care sunt bagate doua tunuri si niste trape pe pamantul denivelat din care sar tot felul de inamici. Nu stiu cand se termina pentru ca tot ies inamici si nu am avut rabdare. Coloritul e de tot rahatul.
Zici ca e o arena de circ in care sar clovni din pardoseala. Nu se poate aplica nici o tactica, nici o strategie interesanta. E camp deschis.
Armele zici ca sunt de jucarie. Poti sa si zbori putin cu jetpack-u' ala de rahat. Nu am reusit sa aplic vreo eskiva cu el, chiar daca NU sunt un incepator in jocuri dintr-astea (am terminat Q3 pe nightmare si UT pe godlike).
UT 2004 nota 10 - Tribes nota 4 cu indulgenta.
...parca as juca mai degraba UT....

Last edited by unknown_humanoid on Sun Sep 12, 2004 3:07 pm, edited 1 time in total.
...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL!
- pixelmonster
am jucat shi io azi demo... , dupa ce am jucat cam 10 min... pot sa zic cu mana pe inima ca e maaare porcarie... da mare de tot... grafica expirata, personaje varza, actziune varza... arme varza... fizica varza... totu e varza... nimic nou sa macar interesant...
pacat, ma ashteptam la mai mult de la seria tribes... (numa cate emotzii am avut pana am downloadat demo... ma ashteptam la o harta pt multi ceva... adica multi & stuff in demo...)
pacat, ma ashteptam la mai mult de la seria tribes... (numa cate emotzii am avut pana am downloadat demo... ma ashteptam la o harta pt multi ceva... adica multi & stuff in demo...)
Last edited by pixelmonster on Sun Sep 12, 2004 3:52 pm, edited 1 time in total.
Ma deranjeaza ca atunci cand atingi un cadavru zboara 30m... parca ar fi lansat din tun.
Si o intrebare... tancul ala (cu mitraliera si tun) e invincibil? Am tras in el da parca trag in zid.
Si o intrebare... tancul ala (cu mitraliera si tun) e invincibil? Am tras in el da parca trag in zid.
a inceput beta testing-ul pentru utilizatorii FilePlanet:
http://www.fileplanet.com/betacenter/tribesvengeance/
http://www.fileplanet.com/betacenter/tribesvengeance/
Eu nu sunt fan Tribes. E primul joc pe care il joc din intreaga serie dar totusi imi place. Grafica mi se pare acceptabila si ideea jocului imi place cel mai mult, ma simt ca un gladiator modern
.
Singura chestie pe care io reprosez jocului (pana acum) sunt cadavrele "pe arcuri".

Singura chestie pe care io reprosez jocului (pana acum) sunt cadavrele "pe arcuri".
asta cred si eu....Moose wrote:Lord Cred k ai downloadat primul Tribes ala vechi nu Tribes 2, care are o grafica mult depasita. Oricum eu astept sa apara pe Cd-ul revistei ca 374MB e cam mult). Si eu sunt fan Tribes si astept cu nerabdare jocul.
totusi, ma intreb ce impresie as fi avut daca as fi jucat jocul acum 4-5 ani (parca atunci a aparut)
asa ca sunt optimist in privinta lui Tribes : Vengence
- pixelmonster
Jocu mi se pare bestial !
Grafica mishto + ca ai feelingul ala, mah oare supravetzuesc runda asta !
Ma impresionat in mod placut ! Armele sunt mishto shi arata dement pe 1600x1200 toate la maxim maximorum (chiar daca erau mici taraeli pe 9800 pro Xtreme, oricum pe 6800 PE din semantura imi va zbarnai in aceasta rez !)
Ce ma impresionat pe mine e faptu ca eshti intro cushca shi ca potzi umbla peste tot datorita jetpackui, ai totala libertate ! Adica nu te limiteaza cerul sau faptu ca harta se termina brusc printro prapastie in care eshti scriptat ca nu potzi trece !
Pur shi simplu un motiv bun pt care se termina harta ! Asta ashteptam !
Systemul de fizica Havok ishi face treaba ! + ca vor fi shi vehicule am intzeles + ca este joc DirectX 9c, adika itz trebe 6800 sal vezi la "maxim" !
Grafica mishto + ca ai feelingul ala, mah oare supravetzuesc runda asta !
Ma impresionat in mod placut ! Armele sunt mishto shi arata dement pe 1600x1200 toate la maxim maximorum (chiar daca erau mici taraeli pe 9800 pro Xtreme, oricum pe 6800 PE din semantura imi va zbarnai in aceasta rez !)
Ce ma impresionat pe mine e faptu ca eshti intro cushca shi ca potzi umbla peste tot datorita jetpackui, ai totala libertate ! Adica nu te limiteaza cerul sau faptu ca harta se termina brusc printro prapastie in care eshti scriptat ca nu potzi trece !
Pur shi simplu un motiv bun pt care se termina harta ! Asta ashteptam !
Systemul de fizica Havok ishi face treaba ! + ca vor fi shi vehicule am intzeles + ca este joc DirectX 9c, adika itz trebe 6800 sal vezi la "maxim" !
am jucat si eu putin demo-ul.
nu prea pot sa zic ca mi-a placut. grafica destul de veche (nu se compara cu UT2k4) si parca nici feeling nu prea avut.
totusi nu e decat un demo, si cum "baza" jocului va fi multiplayer-ul, astept varianta finala, si abia dupaia o sa dau un verdict.
(john.....cum vezi pe net kit-ul pt server, downloadeaza-l si instaleaza-l pe un server xpc, sa jucam si noi
)
nu prea pot sa zic ca mi-a placut. grafica destul de veche (nu se compara cu UT2k4) si parca nici feeling nu prea avut.
totusi nu e decat un demo, si cum "baza" jocului va fi multiplayer-ul, astept varianta finala, si abia dupaia o sa dau un verdict.
(john.....cum vezi pe net kit-ul pt server, downloadeaza-l si instaleaza-l pe un server xpc, sa jucam si noi

Nu shtiu voi, da eu dupa ce am terminat de vreo 3 - 4 ori demo, shi dupa ce am mai vazut nishte trailere de pe situl oficial traesc cu senzatzia ca in acest joc gameplayul e mult mai bestial ca in ut2004 !
Shi asta dupa ce am terminat doar demo !
Shtiu ca sar putea sa spunetzi ca aberez, insa ce este mai interesant este ca nici mie numi vine sa cred !
Shtiatzi ca in demo se poate folosi un hai sai zicem vehicol !
E bestial jocu ! Abia ashtept sal incerc !
Shi asta dupa ce am terminat doar demo !
Shtiu ca sar putea sa spunetzi ca aberez, insa ce este mai interesant este ca nici mie numi vine sa cred !
Shtiatzi ca in demo se poate folosi un hai sai zicem vehicol !
E bestial jocu ! Abia ashtept sal incerc !
Fitzi atentzi la Minel:
El nici macar na jucat jocu, ca a vazut doar Chaingun-ul shi a zis cai de kakat !
Ma pus pe mine sa joc sa vada cei cu jocu asta !
Parerea mea e ca nu potzi sa zici cai nasol jocu, daca tu nici macar nu lai jucat, kane ce eshti, ashteaptatzi in continuare Editor's Choice !
Sa va zic eu de ce are parerea asta:Nasol jocul, e facut doar pentru fanii Tribes; noi asteptam in continuare UT2004 Editor's Choice.
El nici macar na jucat jocu, ca a vazut doar Chaingun-ul shi a zis cai de kakat !
Ma pus pe mine sa joc sa vada cei cu jocu asta !
Parerea mea e ca nu potzi sa zici cai nasol jocu, daca tu nici macar nu lai jucat, kane ce eshti, ashteaptatzi in continuare Editor's Choice !
tocmai am jucat primul meu joc de Tribes Vengeance in Multiplayer.
nici nu vreau sa va zic ce au facut aia cu mine.....
nu stiu cum, dar am fost pe la mijlocul clasamentului...alti noobi ca mine probabil.
oricum, gameplay-ul pare intersant. o sa mai joc singur sa ma obisnuiesc cu armele si vehiculele.
nici nu vreau sa va zic ce au facut aia cu mine.....

nu stiu cum, dar am fost pe la mijlocul clasamentului...alti noobi ca mine probabil.
oricum, gameplay-ul pare intersant. o sa mai joc singur sa ma obisnuiesc cu armele si vehiculele.
Şi de asemenea, Looking Glass au lansat şi primul patch pentru joc ...
Truth is relative. Pick one that works