connex is going wacko ??
Moderator: Moderatori
connex is going wacko ??
sa va povestesc o mica intamplare de am avut-o azi. ipoteza. interloctorul nr 1 il cheama A si pe cel de-al doilea B .
sa vedeti. A il suna pe B, B raspunde dar A nu il aude.contorul merge pe banii lu A.simultan A primeste apel de la B cat timp convorbirea 1 era activa, A raspunde si convorbirea 2 are loc in regula. Simutan erau doua apeluri , 1 de la A catre B pe banii lu A care nu mergea dar contoru da si de la B la A pe banii lu B care mergea perfect !! a trebuyi ca A sa opreasca din telefon apelul catre A ( noroc ca are telefon bun cu conferinta si alea alea ) . Ce se intampla? iarasi un fenomen ciudat..... A primeste un apel de la un C care il intreaba pe A de ce l-a sunat desi in lista de apeluri efectuata de A nu era acel numar ( al lui C ) !!! CE SE INTAMPLA ????? connex is going bye bye ??
sa vedeti. A il suna pe B, B raspunde dar A nu il aude.contorul merge pe banii lu A.simultan A primeste apel de la B cat timp convorbirea 1 era activa, A raspunde si convorbirea 2 are loc in regula. Simutan erau doua apeluri , 1 de la A catre B pe banii lu A care nu mergea dar contoru da si de la B la A pe banii lu B care mergea perfect !! a trebuyi ca A sa opreasca din telefon apelul catre A ( noroc ca are telefon bun cu conferinta si alea alea ) . Ce se intampla? iarasi un fenomen ciudat..... A primeste un apel de la un C care il intreaba pe A de ce l-a sunat desi in lista de apeluri efectuata de A nu era acel numar ( al lui C ) !!! CE SE INTAMPLA ????? connex is going bye bye ??
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
Desi nu tin deloc cu Connex ... te`ai intrebat dc telefonul lu`i A e in toate facultatzile mintale ? adica daca mai functzioneaza cum trebuie ?
AMD Barton 2500+ / GigaByte VT600L / 1,25 GB DDR 400 Kingmax / GeForce 4 Ti4200 128 MB / 80 GB Seagate / IIyama 19" Vision Master PRO 450 / Logitech MX310 / Genius Home Theater 5.1 / CDROM + CDWriter TEAC / Firewire Pinnacle DC10 / WinXP SP2
Da stau si ma intreb dc si`a luat cu Connex atunci ? eu sunt fericit la orange am 210 minute moka dupa 8 seara in fiecare zi si in 2 luni fac 240
si dau doar 290000 pe abonament 

AMD Barton 2500+ / GigaByte VT600L / 1,25 GB DDR 400 Kingmax / GeForce 4 Ti4200 128 MB / 80 GB Seagate / IIyama 19" Vision Master PRO 450 / Logitech MX310 / Genius Home Theater 5.1 / CDROM + CDWriter TEAC / Firewire Pinnacle DC10 / WinXP SP2
daca se va trans intr-o dscutie cnx vs org ..... stai frate la org iti spusai eu sa te schimbi ??? topicu e pt aia de la connex la care li s-a mai intamplat asa ceva sau care au macar vreo idee despre ce se intampla. si mai stii ceva? am si org si mi se pare varza.... alea de la rel cu clientii raspund cand li se scoala si cand raspund habar nu au pe ce lume sunt. nu zic ca e un fen generala dar mi asa mi s-a intamplat.
- x3m_dimension
![I-Agree [smilie=I-Agree.gif]](./images/smilies/I-Agree.gif)
![Good-Post [smilie=Good-Post.gif]](./images/smilies/Good-Post.gif)
Ar trebui sa facem un "klan" de "orange free iuzari"

Oricum, "Orange iuzari din toate tzarile, uniti-va!!!"

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
Oki ! Situatie intilnita si la Orange ! Same thing !
Eu sun pe sora mea, ea nu ma aude, eu nu o aud, fiecare ne auzim pe noi.O mai sun o data si merge cum trebuie...
Acum situatia a doua:
De citeva ori imi suna telefonul dimineata de nebun...Ma uit sa vad cine indrazneste sa ma sune si imi vad ca e un prieten de al meu...Oki ! ...Raspund si nada..Il sun inapoi si il intreb care era problema si el imi spune ca nu m-a sunat ...Ii spun sa verifice lista de apeluri si are imi spune ca nu apare nr meu in lista de apeluri efectuate..Aceeasi situatie cu inca 2 alte persoane...
Eu sun pe sora mea, ea nu ma aude, eu nu o aud, fiecare ne auzim pe noi.O mai sun o data si merge cum trebuie...
Acum situatia a doua:
De citeva ori imi suna telefonul dimineata de nebun...Ma uit sa vad cine indrazneste sa ma sune si imi vad ca e un prieten de al meu...Oki ! ...Raspund si nada..Il sun inapoi si il intreb care era problema si el imi spune ca nu m-a sunat ...Ii spun sa verifice lista de apeluri si are imi spune ca nu apare nr meu in lista de apeluri efectuate..Aceeasi situatie cu inca 2 alte persoane...
Join us on #xpc ! NEW : #xtrempc
If you are going through hell, keep going. - W Churchill
If you are going through hell, keep going. - W Churchill
un prieten si-a activat promotia CONNEX MMS prin ianuarie parca( imediat ce s-a lansat connex mms ) . trebuia ca 3 luni sa primeasca cate 50 MMS gratuit. si luna asta a primit acele 50 mms.... deci
) de atunci incontinuu .. is curios cat o sa le mai tot primeasca
cred ca ceva eroare in sistem
)

Connex o ia razna rau. Numai probleme am de cand cu dialerul lor MyX (din nefericire am revenit la dial-up). Si am zis ca nu sunt de acord sa fac pe testerul la dialerul lor (e inca beta) si culmea pe banii mei (imi da disconect la 3-5 minute, sau imi pierde legatura cu serverul myx). Asa ca le fac frumos o reclamatie sa imi faca discount la suma platita peste cele 10 ore de net free (le-am consumat). Daca ma inteleg cu ei e bine, daca nu adio connex, ma mut pe Orange. Bashca ca iau un pret frumusel daca vand abonamentul (Cent 500+30 minute fidelitate).
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
Inca nu e de vanzare si nu m-am gandit inca la un pret. Sper sa rezolv amical micul conflict cu ei. Doar daca sunt batuti in cap si neintelegatori ma mut la Orange.
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
la mine e mai smekera situatia.... ca din 200 de contacte cate am in agenda numai vreo 20 de numere sunt ORG . dintre care numai pe vreo 3 ii sun si ma intereseaza.Deci o schimbare pe ORG ar fi cam nepotrivita. oricum pe org am o cartela si mi-am activat 5 nr fav
... ma gandesc sa il fac abonam cu 180 min