Sistem nou cu A64

Subiecte referitoare la procesoare. Despre coolere se discuta mai jos.

Moderator: Moderatori

Locked
Guest

Post by Guest »

Athlon XP 3700+ cam cat costa? Ca l-am vazut la sistemul pe care s-a testat Radeon X800 XT 256, de la ATI. Si vreau si eu unu :P Face parte din categoria FX? Am auzit ca apar CPU FX cam acum 4-5 luni de la cel care imi facea Calculatorul care tre sa soseasca in 1 luna maxim, ca a platit avansul, dar i-am zis sa imi puna AMD 3200 sau 3700 daca gaseste. Deci ca sa nu fiu tras in teapa cat costa? Fara BOX!
Corbu'

Post by Corbu' »

AthlonFX se poate monta numai pe socket 939 sau 940. Athlon 3700+ se poate monta pe socket 754 si costa aproximativ 500 Euro. Tot pe socket 754 se mai poate monta A64 2800+, 3000+, 3200+, 3400+.
Daca vrei sa iti faci upgrade la AthlonFX trebuie sa iti cumperi o placa de baza socket 939 si pentru inceput un Athlon 3500+ sau 3800+.
AthlonFX 53 costa aprox 800 Euro, deci ma indoiesc ca o sa iti cumperi asa ceva. Dar cine stie....
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
Guest

Post by Guest »

Nu ma dau mare, dar tata a zis ca plateste cat e necesar ca sa imi ia calcul sa ramana intreg pt 3-4 ani. Pt ca asa imi ia mie calculatarele. De la 6 ani, am inceput pe 286 si am trecut la 486 dupaia p1 p2 si p3 de acuma si urmeaza sa imi iau AMD ! Deabia astept! Amd rules! Vreti sa va zic configuratia?
myx4ever

Post by myx4ever »

baga mare ..... si eu vreau ca in max 1 luna sa am un powerstation baza pt athlon 64 3200... is curios pe ce te-ai orientat tu
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
Guest

Post by Guest »

Placa de baza: ABIT KV8
Procesor: Amd Athlon 64 3200/3800 (trebuie sa ma decid)
Hard Disk: 2 x Western Digital 250 Gb SATA 7200 Rpm 8 Mb
Memorie: 3 x Kingston 1Gb KVR400X64C3AK2/1G
Placa Video: X800 XT 256
Placa Sunet: Audigy 2 SB
Retea: Acorp 10/100/1000
Carcasa: Chenebro cu display digital albastu pt temperatura CPU si VGU

Si cam atata. :multi: Deabia astept. Oferta asta am zis-o din minte ca nu o tin minte exact la CPU / CARCASA . Nu am instalat office ul si nu ma pot uita la .XLS ca sa vad oferta clara o sa il instalez acuma. Office 2003.
savantu

Post by savantu »

Warlord wrote:Placa de baza: ABIT KV8
Procesor: Amd Athlon 64 3200/3800 (trebuie sa ma decid)
Hard Disk: 2 x Western Digital 250 Gb SATA 7200 Rpm 8 Mb
Memorie: 3 x Kingston 1Gb KVR400X64C3AK2/1G
Placa Video: X800 XT 256
Placa Sunet: Audigy 2 SB
Retea: Acorp 10/100/1000
Carcasa: Chenebro cu display digital albastu pt temperatura CPU si VGU

Si cam atata. :multi: Deabia astept. Oferta asta am zis-o din minte ca nu o tin minte exact la CPU / CARCASA . Nu am instalat office ul si nu ma pot uita la .XLS ca sa vad oferta clara o sa il instalez acuma. Office 2003.
Ma indoiesc ca placa de baza va suporta 3GB de RAM si chiar daca ar putea RAMul va rula la DDR200 sau 266 nu mai retin exact.

*Am verificat : Placa suporta doar 2GB si poate rula DDR400 doar cu 2 Dimmuri ocupate(si asta ii dubios , unii se plang ca nu merge , depinde de memorie).Daca le ocupi pe toate memoria va rula la DDR266.

Astea sunt limitarile controllerului de memorie de pe A64.
Intel = abbreviation for Intelligence

Oxford Dictionary of English
Guest

Post by Guest »

Eu am vazut 3 loturi pt ram. Inca ceva, dupa ce vin de la plimbare o sa scriu oferta calumea, ca tre sa instalex excel. Ti-am zis ca am scris-o din memorie.
myx4ever

Post by myx4ever »

si cat te duce ? 2000 EUR?
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
savantu

Post by savantu »

Warlord wrote:Eu am vazut 3 loturi pt ram. Inca ceva, dupa ce vin de la plimbare o sa scriu oferta calumea, ca tre sa instalex excel. Ti-am zis ca am scris-o din memorie.
N-ai inteles.Placa are 3 sloturi de RAM dar suporta doar 2GB (2x1GB sau 1x1GB+2x512MB Dimms).In rest poti sa populezi toate sloturile cu dimmuri de ce dimensiune vrei tu.

Un singur canal nu poate duce mai mult de 2 sloturi DDR400 fara sa intri in probleme majore legate de integritatea semnalului.
Asa ca daca o sa populezi toate sloturile controllerul de memorie seteaza frecventa default la 266Mhz.

Daca vrei RAM in prostie , poti sa alegi platforma 939 sau Intel 865/875/915/925.Orice placa cu chipseturile Intel mentionate suporta 4GB de RAM DDR400.Cu 939 nu stiu cat suporta , dar teoretic ar trebui sa suporte tot atat.

Am fost la o firma care avea un Celeron 2,4/533 si o placa 865PE cu 4 GB de RAM ca file/print/web server.Ieftin si se descurca excelent pt. rolul sau.

2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

Savantule, las-o balta! Doar nu ai vrea sa ii sugerezi un Celeron peste un Athlon64! Ar fi culmea! Oricum, 2gb ram sunt si asa enorm, mai mult decat avem noi nevoie la ora actuala(nu vad ce joc cere 4 gb ram). Chiar si aplicatii complexe nu cer atat de mult ram. E ca si cum ti-ai cumpara pentru o familie de 3 persoane o casa cu 15 camere. Unele vor ramane pustii.

By the way, pe 11 Octombrie apar A64 4000+ si AFX55.
Sursa:
http://www.theinquirer.net/?article=18540
Only the mediocre work at their best...
Guest

Post by Guest »

Aaaahhhh. Da am inteles. Pai pretul este de 3000 $ in total cu TVA cu tot. Cred ca e cu TVA cu tot.
savantu

Post by savantu »

2hacku wrote:Savantule, las-o balta! Doar nu ai vrea sa ii sugerezi un Celeron peste un Athlon64! Ar fi culmea! Oricum, 2gb ram sunt si asa enorm, mai mult decat avem noi nevoie la ora actuala(nu vad ce joc cere 4 gb ram). Chiar si aplicatii complexe nu cer atat de mult ram. E ca si cum ti-ai cumpara pentru o familie de 3 persoane o casa cu 15 camere. Unele vor ramane pustii.

Sursa:
Esti imposibil.Cine a zis de Celeron>A64 ??

Pur si simplu am dat un exemplu de situatie in care ai nevoie de RAM in prostie si putere de calcul mai modesta.

Warlord a zis ca sistemul sau va contine 3x1Gb Dimms deci 3GB.Ca sa dai 20 de milioane doar pe memorie te astepti ca o va folosi in cadrul unui workstation sau file sharing&print server(la ultimul ai nevoie de RAM in prostie si HDD rapid , procesorul nu conteaza).

Daca isi cumpara 3GB doar pt Winamp&Net&Jocuri ii o risipa crunta.

Si chiar daca tot ne-am pus la taclale sfatul meu este sa isi ia Intel cu 925 (preferabil 925XE care apare in octombrie cu FSB 1066) , care ii mult mai de viitor decat A64.

Avantaje Intel :
-DDR2 533/667/800Mhz
-PCI Express ready
-SATA AHCI
-Prescott 1066FSB(octombrie),2MB L2 ( ianuarie 2005),NX,64bit

Avantaje A64 :
-va iesi un pic mai ieftin

Constantin

Ce ma enerveaza copiii astia!!!

Post by Constantin »

Ce ma enerveaza copiii astia care n-au altceva in cap decat "Tata o sa-mi ia ..... " !!!

Numai figuri au in cap, nu-si vad de scoala si unii mai zic ca-i cool sa fumezi si/sau sa te droghezi, plus ca aproape toti zic ca stiu sa foloseasca calculatoarele daca cunosc cateva din comenzile de MIRC!

SFAT: Du-te mai Warlord si munceste ~1 an pentru cele 100milioane cat trebuie sa dea tatal tau pentru un PC pe care nu stiu la ce Dzeu il vei folosi...
Doar ca sa-l ai in functionare si peste 3-4 ani ? Crede-ma ca nu merita!

P.S. Daca ti-l cumparai din banii tai zau ca nu te luam la rost!
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

savantu wrote:
2hacku wrote:Savantule, las-o balta! Doar nu ai vrea sa ii sugerezi un Celeron peste un Athlon64! Ar fi culmea! Oricum, 2gb ram sunt si asa enorm, mai mult decat avem noi nevoie la ora actuala(nu vad ce joc cere 4 gb ram). Chiar si aplicatii complexe nu cer atat de mult ram. E ca si cum ti-ai cumpara pentru o familie de 3 persoane o casa cu 15 camere. Unele vor ramane pustii.

Sursa:
Esti imposibil.Cine a zis de Celeron>A64 ??

Pur si simplu am dat un exemplu de situatie in care ai nevoie de RAM in prostie si putere de calcul mai modesta.

Warlord a zis ca sistemul sau va contine 3x1Gb Dimms deci 3GB.Ca sa dai 20 de milioane doar pe memorie te astepti ca o va folosi in cadrul unui workstation sau file sharing&print server(la ultimul ai nevoie de RAM in prostie si HDD rapid , procesorul nu conteaza).

Daca isi cumpara 3GB doar pt Winamp&Net&Jocuri ii o risipa crunta.

Si chiar daca tot ne-am pus la taclale sfatul meu este sa isi ia Intel cu 925 (preferabil 925XE care apare in octombrie cu FSB 1066) , care ii mult mai de viitor decat A64.

Avantaje Intel :
-DDR2 533/667/800Mhz
-PCI Express ready
-SATA AHCI
-Prescott 1066FSB(octombrie),2MB L2 ( ianuarie 2005),NX,64bit

Avantaje A64 :
-va iesi un pic mai ieftin
Tot A64 mi se pare mai de viitor.
Sa analizam pe rand:
Avantajele intel mentionete de tine:
1.DDR2 - in orice varianta, are latente mari, e mai scumpa si chiar nu merita din punct de vedere al sporului de performanta. La capitolul acesta, eu zic ca A64+DDR400(sau 433/466/500...)(latente mici)>Prescott+DDR2(533/667/800).
2.PCI Express ready - Nforce4 va fi de asemenea PCI-E ready(apare la mijlocul lui Octombrie).
3.SATA Advanced Host Controller Interface(AHCI) - Nforce4 va beneficia si de aceasta inovatie
4.Prescott 1066FSB(octombrie),2MB L2 ( ianuarie 2005),NX,64bit - degeaba; variantele noi vor costa si mai mult(mai ales varianta cu 2mb L2 cache), si tot in urma lui A64 vor ramane in domeniile in care procesorul de la AMD detine suprematie(in plus, noile AMD pe 90nm S939 de care vorbeam, vor aduce imbunatatiri(SSE3,improved hardware data prefetch mechanism,improved on-die memory controller,etc) si s-ar putea sa vedem progrese si in domeniul Editare video, encoding, etc).

Avantajele AMD sunt mult mai multe decat pretul:
1.Arhitectura mult mai inovatoare si care se imbunatateste continuu(vezi noile imbunatatiri ale core-ului Winchester de care vorbeam mai sus)
2.Tandemul A64+instructiuni 64 bit se descurca mult mai bine decat se va descurca tandemul Intel+64bit pentru simplul fapt ca A64 a fost de la inceput gandit ca un procesor care sa suporte instructiuni 64 bit, deci cred ca a fost gandit mai bine pentru acest lucru si din punct de vedere arhitectural.
3. Procesoarele de la AMD stau foarte bine cu temperaturile, spre deosebire de Prescott.

Ar mai fi si alte avantaje, iar asa cum am mai spus, pretul va fi cel mai mare dusman pentru Intel in continuare, mai ales dupa lansarea variantei cu 2Mb L2 cache care va avea un pret prohibitiv zic eu pentru fanii Intel "de rand".
Last edited by 2hacku on Sun Sep 19, 2004 6:19 pm, edited 1 time in total.
Corbu'

Post by Corbu' »

Savantu eu iti inteleg pozitia de fan Intel si chiar ti-o respect. Eu sunt undeva la mijloc desi admir pe moment AMD, asa ca nu vreau flameuri.
Dar tu ii propui omului sa astepte pana in octombrie, ianuarie 2005 ? :crazyeyes: . Omul a zis ca vrea un sistem nou ACUM!
Plus ca.....
1. seria 600 (cea cu 2 mb cache) de la Intel nu este sigur ca va avea 64 bit.
2. Chiar daca ar avea 64 bit se stie si demonstrat peste tot pe net ca Intel a copiat AMD 64 bit. Nu vreau flame, dar uitata-te pe benchmarkurile de pe net in 64 bit. O sa iti faci si tu o parere. Despre performanta in 32 bit nu vreau sa comentam.
3. Procesoarle cu FSB 1066 vor fi pentru inceput numai P4 Extreme Edition. Poporul care nu are bani de asa ceva va trebui sa se multumeasca tot cu 800 FSB.
4. DDR2 costa o avere. Justificat ar fi pretul la un DDR2 667 OC-at peste 700 si ceva (vezi articolul de pe Tom's Hardware). Dar daca iti iei un DDR1 500 MHZ si lucrezi sincron cu procesorul o sa obtii rezultate mai bune deocamdata decat orice DDR2.

Deocamdata judecat la rece AMD este in fata din punct de vedere al tehnologiilor si este o investitie mai de viitor (acum lanseaza 4000+ si FX55 iar Intel tot la stadiu de 3,6 este). Crede-ma ca sper ca Intel sa isi revina un pic si sa inceapa un nou CPU Wars>>>noi vom beneficia de preturile scazute. Banuiesc ca orgoliul tau de Intelist nu o sa accepte niciodata ce am scris eu, dar in sinea ta o sa imi dai dreptate (mai mult sau mai putin).

RESPECT !
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
Guest

Post by Guest »

Da dar la varsta mea nu prea am bani sa imi iau eu calc singur am 17 ani, si situ cum se munceste, am muncit la tata la firma vara asta la birou. Deci ca rasplata ca nu am primit salariu, tata imi ia calcul ista. Intelegi?
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

Warlord wrote:Da dar la varsta mea nu prea am bani sa imi iau eu calc singur am 17 ani, si situ cum se munceste, am muncit la tata la firma vara asta la birou. Deci ca rasplata ca nu am primit salariu, tata imi ia calcul ista. Intelegi?
Stai linistit Warlord, aici nu se pune problema cine iti da banii, lucrul acesta nu conteaza. Vorbim strict de calculatorul pe care vrei sa ti-l achizitionezi. Din partea mea poti sa ai banii de la mafia ruseasca :drinking: . Ne-ai cerut indrumari cu privire la sistem si ti le dam. Ne rezumam strict la hardware.
Guest

Post by Guest »

Multam! Mane u be a real friend!
MustangSVT

Post by MustangSVT »

Eu cred ca faci o greseala. Sistemul ala nu o sa te tine "3-4 ani". Poate 2.5 ani in cel mai bun caz. Daca esti destept, iti iei un sistem de $1000-$1500 acuma, cu ceva genul A64 3000+, NF3-250, 2x512MB, 6800 GT poate, si pe urma in 1.5-2 ani, il vinzi, iti iei PCI-Express, A64 S939 (sau ceo o fi la moda) cu inca $1000-$1500. Calculatorul ala nu o sa merita $3000 in viata lui. Cu jumate din pret, iti faci unu care este doar 10% mai incet. Daca ti-ai lua progresiv cum sugerez eu, cu aceiasi banii, calculator-ul tau ar fi 10%-15% mai incet decat acel "$3000", acuma, si de 2-3 ori mai rapid in 2 ani, in timp ce cheltuiesti aceiasi bani.
Guest

Post by Guest »

Vrei sa stii motivul care dau atata cat vreau eu pt calc? Nu suport sa astept 20 de ore sa randez un filmulet din 3ds max la rezolutie 800x600, cam de 20-25 minute!
Lord Executron

Post by Lord Executron »

Bah deci yo te intzeleg 100% Warlord. Chiar daca eu sunt adeptul upgradurilor constante *cam o noua placa de baza pe an sau in cazu anului asta 2 + proc*...

Totushi... cred ca investitzia asta e pur shi simplu ... nejustificata. Sunt total de acord cu ce a zis MustangSVT.

I-atzi un calc de 1000 de para shi îţi tragi shi un laptop *yo aja am fakut :evilbat: *
1.Tagan 580W|DFI SLI-DR Expert|Opteron 146 CABYE @ 2,7 Ghz|2 x 1 Gb Corsair UCCC @ DDR550 @3-4-3-7|BFG 7900 GT 512 DDR|WD Raptor 36Gb, Samsung 160GB & 200 GB, WD 3x250GB, Seagate 1 TB.
Colectionar de calculatoare, fan VW&Dacia Frantuzoaica
Ares

Post by Ares »

Nu stiu de ce va zbateti aici ca doar omu si-a ales sistemul, a vrut doar sa ne aduca la cunostinta ca taticu ii va cumpara un calculator de 3000$ si ca nu are chef sa astepte ore sa randeze un film in 3dsmax sau ce o fi ala :drinking: . Iar treaba cu 3giga Ram este ridicola chiar hilara, iar 500 giga pentru date iara mi se pare deplasat.
Cat despre AMD vs Intel, unii de abia asteapta ocazia sa arate cat de bine informati sunt, bravo.

Sfatul meu este sa mergi sa iti iei sistemul si sa te bucuri de el, si mai lasati avanpremierele astea cu ce hardware o sa va luati pentru ca nu stiu pe cati ii intereseaza.

Best of luck.
sorin

Post by sorin »

Warlord, cel mai bun raport preţ/calitate îl găseşti în această ofertă. Eventual, îl poţi ruga pe tati să o citiţi împreună.

lectura suplimentară rulz
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Lord Executron

Post by Lord Executron »

LOL!!!! CE ARTICOL!! :drinking:

Tare faza...

Oricum nu-l mai speriatzi pe om ca nu o sa mai posteze :morning:
1.Tagan 580W|DFI SLI-DR Expert|Opteron 146 CABYE @ 2,7 Ghz|2 x 1 Gb Corsair UCCC @ DDR550 @3-4-3-7|BFG 7900 GT 512 DDR|WD Raptor 36Gb, Samsung 160GB & 200 GB, WD 3x250GB, Seagate 1 TB.
Colectionar de calculatoare, fan VW&Dacia Frantuzoaica
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

Ce aveti cu omul? Daca nu il conoasteti nu aveti de unde sa stiti daca minte sau nu. Eu unul il cred. Am destui prieteni care isi permit calculatoare scumpe; nu e o minune. Oricum, cred ca ar trebui sa ne rezumam strict la problemele hardware, pentru ca deviem de la subiect.
DumiClio

Post by DumiClio »

am citit ...si nu am mai suportat sa nu zic nimic :)
pai warlord ...decat 3 gb de ram ia frate o placa video profesionala
adica eu nu te cred ca randezi un film calumea de 25 de minute in 20 de ore in max , eu de ex am randat in 45 de ore un film de 46 de secunde :))( in 640 si slava domnului ca nu am ultima rabla) dar serios daca vrei sa randeze repede da banii pe o placa (quadro, fire gl,etc)nu pe pe x800 si pe 3 gb de ram si 3700+ :0X: Io sa am atatia bani pt pc ....ptiuu pai placa video mi-as lua prima ( fac pariu ca io cu sitemul meu si cu quadro fx 1000 de exemplu as randa de 10 ori mai repede orice film decat pe un 3700+ cu 3 GB de ram)
:0X:

P.S. poate ca chestia cu maxul e o scuza pt un sistem exagerat de scump care inciudat pretului fabulos ar fi ineficient in acest program :multi:
1)2xDualCore Xeon 3 Ghz,MB Intel S5000 XVNSAS, 2 GB DDR2,PNY NVIDIA Quadro Fx1500, HDD 74 GB Cheetah SCSI 15k rpm, sursa 670 W,Samsung 740BF
2)HP COMPAQ NW8240, Pentium M 2.0 , 1,5 GB DDR2, 60 GB @7200rpm, ATI MOBILITY FireGL V5000, 15,4 inch@1680x1050
3)INTEL P4 2.8 GHz HT,INTEL D865PERL, 1,5GB DDR PC 3200,PNY NVIDIA QUADRO FX 1100/ SAMSUNG710T + Marantz 1072, Pioneer SG-9500, Marantz 6MkII.
VDtot

Post by VDtot »

DumiClio wrote:am citit ...si nu am mai suportat sa nu zic nimic :)
pai warlord ...decat 3 gb de ram ia frate o placa video profesionala
adica eu nu te cred ca randezi un film calumea de 25 de minute in 20 de ore in max , eu de ex am randat in 45 de ore un film de 46 de secunde :))( in 640 si slava domnului ca nu am ultima rabla) dar serios daca vrei sa randeze repede da banii pe o placa (quadro, fire gl,etc)nu pe pe x800 si pe 3 gb de ram si 3700+ :0X: Io sa am atatia bani pt pc ....ptiuu pai placa video mi-as lua prima ( fac pariu ca io cu sitemul meu si cu quadro fx 1000 de exemplu as randa de 10 ori mai repede orice film decat pe un 3700+ cu 3 GB de ram)
:0X:

P.S. poate ca chestia cu maxul e o scuza pt un sistem exagerat de scump care inciudat pretului fabulos ar fi ineficient in acest program :multi:
Din pacate placile video profesionale nu au nici un avantaj la randare. Numai in viewport sunt necesare pentru ca aplica efecte live. Oricum o placa video profesionala nu isi justifica pretul urias de achizitie dar ma rog. La randare cel mai important e procesorul ( iar cel pe 64 de biti e o mana cereasca deoarece se descurca fooooooarte bine cu numerele mari si/sau multe) si apoi memoria ram, desi 3 Gb chiar ca e exagerat. Cu 2 Gb nu o sa ai probleme 2 ani de zile cel putin.
savantu

Post by savantu »

Warlord wrote:Vrei sa stii motivul care dau atata cat vreau eu pt calc? Nu suport sa astept 20 de ore sa randez un filmulet din 3ds max la rezolutie 800x600, cam de 20-25 minute!
Aha....scuze ca iti spun dar aici gresesti luand AMD.Intel se descurca mult mai bine in 3DSMax sau lightwawe.

Guest

Post by Guest »

Don't make fun of me ! Pls!
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

savantu wrote:
Warlord wrote:Vrei sa stii motivul care dau atata cat vreau eu pt calc? Nu suport sa astept 20 de ore sa randez un filmulet din 3ds max la rezolutie 800x600, cam de 20-25 minute!
Aha....scuze ca iti spun dar aici gresesti luand AMD.Intel se descurca mult mai bine in 3DSMax sau lightwawe.
Diferenta nu e chiar atat de mare, mai ales in cazul lightwave. Iar in 3dSmax, sunt cateva domenii in care AMD iese in fata(oricum Intel are castig de cauza, dar diferenta nu e chiar atat de mare, iar odata cu aparitia windows 64 bit si cu noile procesoare pe 90nm, lucrurile se vor schimba).
In concluzie, ca sa nu bagam omul in ceata, daca folosesti 3dSmax la greu si conteaza fiecare secunda pentru tine, mergi pe Intel; deocamdata se afla in avantaj la acest capitol datorita optimizarilor, HT-ului si a frecventei crescute. Dar daca mai si joci sau mai faci si alte chestii, eu zic sa mergi pe AMD. Per ansamblu, A64 este un procesor mai bun.
savantu

Post by savantu »

Warlord wrote:Don't make fun of me ! Pls!
Nici un fun , doar o mica observatie.

Daca as fi in locul tau as fi luat :

P4 3.4Ghz
Abit AA8 925X
2x512/1GB DDR2 533
X800/6800 PCI-E
si restul iti apartine...

Varianta intel s-ar misca mai bine pt. 3dsmax si in Doom3 :P

Guest

Post by Guest »

Eu joc numai: RTS/RTT/TBS/RPG si mai fac ocazional programare si multa multa grafica 2d si 3d. Deci sa se inteleaga! Is fan AMD si RADEON, si avatarul lui OVERMIND are dreptate!

http://www.xtrempc.ro/forum/profile.php ... ile&u=7104
Locked