Black & White help....

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

"Maaaaaaama ce joc mishto" mi-a zis gagiu care mi-a imprumutat cd-ul cu B&W. M-am dus acas', l-am instalat, l-am rulat, am urmat tutorialul, am inceput sa joc, mi-am ales creatura, im "inaintat" putin in joc si... l-am lasat pt. a doua zi.
A DOUA ZI am deschis jocul, a aparut intro cu cei de pe plaja, a inceput DIN NOU tutorialul si... am luat-o de la capat. Nici un contiune game, nici un load, nimic !! am pierdut tot ce-am realizat pana atunci.
CUM SE CONTINUA UN JOC ??? doar n-o sa stau 20 de ore sa termin joku'... am inteles ca peste tutorial nu se poate trece. Dar totusi, tre' s-o iau de unde am ramas cumva, nu ?!
black ice

Post by black ice »

pai ca mai in toate jocurile exista minunatul meniu cu save/load, oricum din cate shtiu eu in momentul in care ieshi din joc tzi-l salveaza automat, asta daca ai optziunea aia activata
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Nu poti sa-l salvezi ma, tre sa stai toate orele la el pana-l gatzi, asa am facut si eu *twitch*
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

!0x black ice dar... vezi tu, NU EXISTA MENIU CU SAVE/LOAD. Altfel nu mai colindam forumurile sa dau raspunsul. Intra-adevar, salveaza automat cand ies (doar imi apare MAAARE "Saving..." dar de incarcat ? Asa ca... astept in contiunare sugestii.
burner
Radioactiv

Post by burner »

mai oameni buni, voi nu sunteti in stare sa salvati un joc? de ce credeti ca exista in templu o camera pentru salvat jocul?
black ice

Post by black ice »

exista doar ce-i mai ciudat in sensul ca e in templu cum zicea...aaaa...cel de deasupra mea...
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Se poate incarca.Cauta mai bine.
Oricum peste tutorial se poate (au aparut pachuri) dar cine are o versiune full care se poate pechui este rugat sa imi dea si mie un mesaj/mail la alu.chis@xnet.ro.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

:smile: :smile: :smile: 10x everyone... o sa incerc
Tassadar

Post by Tassadar »

Fishbone=lamer.
Bai omule tu shtii sa joci un joc?
Scuze pt off-topic. :smile:
burner
Radioactiv

Post by burner »

vad ca apari si aici minele, ce, ai declarat razboi jocurilor, nu mai ai chef de viata si ai decis sa urasti totul, sau ai fost muscat de o musculita radioactiva in copilarie si acum au iesit la iveala traumatismele?
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Minele... Pe cuvant daca nu m-am prins de unde ti-ai luat nick-ul.. Ai calcat de prea multe ori pe ele... Si ti sau cam zdruncinat creierii... Doar pentru IQ-ul tau nu e cu nimic mai presus decat al unui.. dar ma rog.. sa nu jignesc regnul animal... B&W are cel mai avansat AI creat pana acum pe un PC (daca termenul de TAMAGOCI iti spune ceva atunci o sa intelegi ce vorbesc) si tu susti in fata mea ca e un joc de *****? Basti de aici la grupa mica cu tine... Hai... Ca pana si maimuta din B&W e mai desteapta decat tine.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

M-am lasat de B&W de multa vreme....
M-am plictisit de el!
danez

Post by danez »

Alexandru, ai renuntat la joc probabil pt. ca nu l-ai jucat cum trebuie.Daca il joci "ca la carte" si cu patch-ul oficial
jocul devine fascinant.
danez

Post by danez »

Minele, eu cred ca te simti foarte singur de sarbatori si incerc sa te inteleg.Unii nu au mai rezistat si s-au sinucis.Ai grija de tine!
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

GO F*** YOURSELF!!!!!!!!!
Normal ca pt tine B&W e de cacao; esti prea PROST sa-l intelegi.
Cat despre savegame , nu stiu ce sa-ti zic. La mine merge. Nu cumva ai dezinstalat jocul si dupa aia l-ai instalat din nou??? Ca altfel nu-mi explic de ce nu-ti merge.
Locked