Black & White help....
Moderator: Moderatori
"Maaaaaaama ce joc mishto" mi-a zis gagiu care mi-a imprumutat cd-ul cu B&W. M-am dus acas', l-am instalat, l-am rulat, am urmat tutorialul, am inceput sa joc, mi-am ales creatura, im "inaintat" putin in joc si... l-am lasat pt. a doua zi.
A DOUA ZI am deschis jocul, a aparut intro cu cei de pe plaja, a inceput DIN NOU tutorialul si... am luat-o de la capat. Nici un contiune game, nici un load, nimic !! am pierdut tot ce-am realizat pana atunci.
CUM SE CONTINUA UN JOC ??? doar n-o sa stau 20 de ore sa termin joku'... am inteles ca peste tutorial nu se poate trece. Dar totusi, tre' s-o iau de unde am ramas cumva, nu ?!
A DOUA ZI am deschis jocul, a aparut intro cu cei de pe plaja, a inceput DIN NOU tutorialul si... am luat-o de la capat. Nici un contiune game, nici un load, nimic !! am pierdut tot ce-am realizat pana atunci.
CUM SE CONTINUA UN JOC ??? doar n-o sa stau 20 de ore sa termin joku'... am inteles ca peste tutorial nu se poate trece. Dar totusi, tre' s-o iau de unde am ramas cumva, nu ?!
Se poate incarca.Cauta mai bine.
Oricum peste tutorial se poate (au aparut pachuri) dar cine are o versiune full care se poate pechui este rugat sa imi dea si mie un mesaj/mail la alu.chis@xnet.ro.
Oricum peste tutorial se poate (au aparut pachuri) dar cine are o versiune full care se poate pechui este rugat sa imi dea si mie un mesaj/mail la alu.chis@xnet.ro.
Minele... Pe cuvant daca nu m-am prins de unde ti-ai luat nick-ul.. Ai calcat de prea multe ori pe ele... Si ti sau cam zdruncinat creierii... Doar pentru IQ-ul tau nu e cu nimic mai presus decat al unui.. dar ma rog.. sa nu jignesc regnul animal... B&W are cel mai avansat AI creat pana acum pe un PC (daca termenul de TAMAGOCI iti spune ceva atunci o sa intelegi ce vorbesc) si tu susti in fata mea ca e un joc de *****? Basti de aici la grupa mica cu tine... Hai... Ca pana si maimuta din B&W e mai desteapta decat tine.