MOUSUL TAU!
Moderator: Moderatori
MOUSUL TAU!
Profit de acest topic ca sa va intreb pe voi ce fel de mousi ati trecut prin mana,de la ce firma ,cat de multumiti ati fost si sunteti de el, cat va tine sau v-a tinut. In acest fel vom stii care is mousii de calitate. Ar merge si un poll cu firmele producatoare : Microsoft , A4Tech , Logitech , Genius , Coral ,Point , SOL , VIVANCO , Trust, HG , KME ,SAFEWAY, Altele...
Momentan am un A4TECH Optical 3D Mouse SWOP-3 pe care am dat cam 500.000 lei si pot sa zic ca sunt destul de multumit de el. Nu mi-a trecut f multe mouse-uri prin mana, cateva "cu bila" dinalea antice tot A4TECH.Bafta
AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N
Pai sa o luam de la inceput...
Primii mousi au fost Genius, cu doua butoane, pe care ii crapam la Diablo si Starcraft. Astia au fost de mare incredere...Acum am un A4Tech din ala SWOP 4-D, optic (cu vreo 4 butoane si 2 rotite de scroll) care e imprumutat putin si acum stau cu un mouse de 2 lei tot A4Tech care o mai ia razna din cind in cind....
Oricum mouse-ul meu SWOP-4D e bun de felul lui, dar nu in CS sau unde se cere precizie si viteza, ca are un lag de ma doare mintea...
Primii mousi au fost Genius, cu doua butoane, pe care ii crapam la Diablo si Starcraft. Astia au fost de mare incredere...Acum am un A4Tech din ala SWOP 4-D, optic (cu vreo 4 butoane si 2 rotite de scroll) care e imprumutat putin si acum stau cu un mouse de 2 lei tot A4Tech care o mai ia razna din cind in cind....
Oricum mouse-ul meu SWOP-4D e bun de felul lui, dar nu in CS sau unde se cere precizie si viteza, ca are un lag de ma doare mintea...
Join us on #xpc ! NEW : #xtrempc
If you are going through hell, keep going. - W Churchill
If you are going through hell, keep going. - W Churchill
acelashi maus detin actualmente shi eu ,shi pot sa spun ca sunt destul de multumit de elDjNiki4 wrote:Momentan am un A4TECH Optical 3D Mouse SWOP-3 pe care am dat cam 500.000 lei si pot sa zic ca sunt destul de multumit de el. Nu mi-a trecut f multe mouse-uri prin mana, cateva "cu bila" dinalea antice tot A4TECH.Bafta
''ironia dispreţuitoare pentru golanii veritabili''
eu am un logitech ifeel mouse de vreo 2 ani. e optic, are scroll, 2 but si vibratii in el
super mouse. nu l-am folosit niciodata cu mouse pad, merge pe orice suprafata. data viitoare am sa imi iau un set cu tast si mouse tot logitech. mouse nu vreau wireless ca is naspa cu incarcatu lor. e mai sanatos firu ....

Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
Hahahaha OMG! what a huge mouse. Am ras cu lacrimi cand am vazut cum il ti apucat in pozapoe wrote:Pana acuma numai Genius de ăştia banali, cu bilă, în afară de regele mousilor: Razor Boomslang 2000, luat acum 3 ani prin metode neortodoxe. Super precizia, cutia de metal făcea toţi banii, dar, în ciuda review-lor de pe net, cam obositor de ţinut în mână timp îndelungat.

Primul a fost un ... Genius Easy-Mouse cu bila, 2 butoane. Am avut vreo 3 exemplare, de fapt. Au cedat rapid (6 luni - max 1 an) si mi-am luat un Genius Net Easy, cu un fel de balansoar in loc de rotita, surprinzator de bun. Dupa ce s-a dezintegrat si asta (aproape 2 ani), mi-am luat un Trust 250S fara fir, cu bila... excelent mouse, de buna calitate, desi la miscari rapide ... ramanea in urma pointerul. Rotita buna, papa 2 baterii de marca la 2 luni, destul de acceptabil, as zice eu. M-a tinut 3 ani, si l-am schimbat doar ptr. ca m-am plictisit de el 
Acum am un A4-Tech SWOP80, optic, cu fir. N-am observat lag in jocuri, presupun ca senzorul e mai nou decat la 4D. Forma e identica cu a lui Logitech MX700.

Acum am un A4-Tech SWOP80, optic, cu fir. N-am observat lag in jocuri, presupun ca senzorul e mai nou decat la 4D. Forma e identica cu a lui Logitech MX700.
Trec peste droaia de mauşi cu bila si ma opresc la Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 tilt version pe care il am de ~1 an. Mouse-ul e super, se potriveste la fix in mana mea, consuma putin, are precizie foarte mare, in jocuri lag-ul este inexistent. Nu am de gand sa-l schimb, daca va fi nevoie tot modelul asta va fi (sau imediat urmatorul).
-
Yo 1 nu sunt multumit de mousul meu
Am un A4Tech si nu stiu dacă vi s-a intamplat vreodata sa va uitati la un film si sa va treziti ca incepe cursorul sa se plimbe pe ecran; deci nu glumesc: prima oara cand l-am luat, cursorul nu facea decat sa "vibreze" pe ecran (nu gasesc cuv potrivit pt a descrie); am zis ca poate isi revine, da de unde, acuma incepe cursorul sa faca turul ecranului :crazyeyes:; e posedat :0X: :evilbat:

Am un A4Tech si nu stiu dacă vi s-a intamplat vreodata sa va uitati la un film si sa va treziti ca incepe cursorul sa se plimbe pe ecran; deci nu glumesc: prima oara cand l-am luat, cursorul nu facea decat sa "vibreze" pe ecran (nu gasesc cuv potrivit pt a descrie); am zis ca poate isi revine, da de unde, acuma incepe cursorul sa faca turul ecranului :crazyeyes:; e posedat :0X: :evilbat:

Primul meu mouse a fost un Olivetti gri cu 2 butoane şi o bilă foarte uşoară. Îl mai am şi acum. Cred că poate trece ca piesă de muzeu. Mi-au mai trecut prin mână vreo 4-5 A4Tech cu bilă şi wheel. Proaste tare. Eu nu m-am împăcat deloc bine cu ele. Crăpau repede în Diablo Hellfire. Genius am mai avut vreo 2 şi microsoft tot vreo 2. Acum folosesc un Logitech optical, dar e cam mic pt mâna mea. Trebe să-mi iau şi eu un mouse adevărat.
...neinteresant...
A4TECH on the way ! Am unul optical acum 5 butoane, 2 scroll-uri, cu care de un an de zile nu am avut nici cea mai mica problema , si m-a multumit foarte tare din toate punctele de vedere ale unui mouse . Ce am sa ii reprosez este doar ledul din interior care il ilumineaza
urasc chestiile astea care aduc a pom de craciun , insa trec cu vederea ...

cred ca am avut aproape 10 mousi pana acum.
mi-a placut un microsoft cu 2 butoane (fara scroll) cand aveam 486
.. mergea super..
apoi am avut toate porcariile, ,ultimii 2 fiind un logitech wireless pe care l-am dat ca ma enerva sa ii schimb bateriile, si acum am clotzanul din imagine..
unn simplu logitech optic
mi-a placut un microsoft cu 2 butoane (fara scroll) cand aveam 486

apoi am avut toate porcariile, ,ultimii 2 fiind un logitech wireless pe care l-am dat ca ma enerva sa ii schimb bateriile, si acum am clotzanul din imagine..
unn simplu logitech optic
Salut,
momentan folosesc un Logitech MX900 si sunt multumit (sau mai mult de cat multumit) de el, inainte tot Logitech-uri am avut!
Bafta maxima si numai bine!
momentan folosesc un Logitech MX900 si sunt multumit (sau mai mult de cat multumit) de el, inainte tot Logitech-uri am avut!
Bafta maxima si numai bine!
AMD Athlon64 3500+(@ 2410 Mhz), MSI K8N Neo2 Platinum, 2x 512 MB DDR400 Corsair 3200LLPT, Sapphire X800XT PE, OCZ 600W SLI Ready, Cooler Master Stacker, WD Raptor SATA 74GB 8mb, 2x Seagate SATA2 500GB RAID 0, Asus DRW0804P, Creative Audigy2 ZS / Creative GigaWorks S750, LG Flatron F900P
in ordine crescatoare
BILA: logitech( made for Tulip ) - genius ( 2 butoane ) perioada Q2 - genius ( 2 but + scroll Netscroll toate versiunile Serial, USB si apoi PS2 ) - microsoft explorer - logitech first wheel mouse
Optici: microsoft optical ( ver 1.1 ) - microsoft blue - logitech mx 310 (folosit in prezent - nota 10/10 )
BILA: logitech( made for Tulip ) - genius ( 2 butoane ) perioada Q2 - genius ( 2 but + scroll Netscroll toate versiunile Serial, USB si apoi PS2 ) - microsoft explorer - logitech first wheel mouse
Optici: microsoft optical ( ver 1.1 ) - microsoft blue - logitech mx 310 (folosit in prezent - nota 10/10 )
Acum am in casa 3 mousi: unul Microsoft, unul A4Tech si unul Logitec - toti 3 au scroll si sunt cu bila. Aia optici nu-mi plac.
Momentan il folosesc pe cel A4Tech, ca la celelalte 2 face zgomot scroll-ul si ma enerveaza
.
Am mai gasit un mouse serial cu 2 butoane din 1995!!!!

Am mai gasit un mouse serial cu 2 butoane din 1995!!!!
Learn things the hard way and you'll never forget 'em, learn things the easy way and you'll forget 'em in a minute!
Da,da si eu am tot de asta (varianta pe albastru)piff wrote:acelashi maus detin actualmente shi eu ,shi pot sa spun ca sunt destul de multumit de elDjNiki4 wrote:Momentan am un A4TECH Optical 3D Mouse SWOP-3 pe care am dat cam 500.000 lei si pot sa zic ca sunt destul de multumit de el. Nu mi-a trecut f multe mouse-uri prin mana, cateva "cu bila" dinalea antice tot A4TECH.Bafta

A4Tech WOP-35( varza ) , Logitech MouseMan optical wireless ( slabut si imprecis ) , Microsoft IntelliMouse Optical 1.1 si in final m-am oprit la Logitech MX310 . Ultimele 2 extrem de precise , insa ultimul si cu atuul de "best feeling" in utilizare.
"... I can only show you the door . You have to walk through it ."
Aici cam ai dreptate (bine mai e si IntelliMouse) dar nu cred ca isi permit multi sa dea 1 mil. si ceva pe un mouse.myx4ever wrote:daca ma intrebi pe mine am sa spun simplu si poate sunt cam rau sau fixist dar asta e . exista 2 categ de perifercie si in special mousii pe lumea asta. LOGITECH si restul . am fost destul de clar.
Mai bine mai baga ceva in sistem cu banii aia.
Merita doar daca esti jucator inrait de Cstrike.
nu sunt jucator inrait de nimic. dar pur si simplu mor de placere cand vad mousu cu cata precizie si usurinta merge. cand imi aduc aminte de vechea bila pe care o curatam 1 data pe sapt ...ufff ! nu stiu cum sunt modelele actuale din seria mx sau cele cu laser dar ce pot sa spun este ca ifeelu meu este senzational.
Am testat si un mouse Logitech(este perfect - un Rolls Royce al mousurilor) ... insa de banii aia mai bine cumpar 3-4 mousi Genius de foarte buna calitate. Am avut un mouse Genius NetScroll+ ce a mers fara probleme 3 ani. Acum am un Cheetah (Intelis) care nu a rezistat decat 2-3 luni si in curand o sa fie inlocuit de un Genius PowerScroll Optic
Mda, am avut mai multi mousi (suna urat), dar cel mai mult am fost impresionat de un Logitech (scrie pe el made for ibm), 3 butoane, cu bila, dar super smecher. Acum am un optic no name, care se tine bine... (il am de vro o luna)
.

"Daca regele vrea, atunci si legea vrea"
--vechiul nickname: D00d --
--vechiul nickname: D00d --
-
HA! mouse Cherry scroll si 4 butoane puse in cerc in jurul scroll-ului de acum 4 ani de zile de la Cerf (am lucrat la Cherry aveam tastaturi si mousi...si era moda ca toata lumea sa ceara tastatura numai cu C+A+D ..ce aiurea era ca treabuia sa rad la 1000 glume pe zi la fel..mda...si am primit de la ei acest mouse si o tastatura tot Cherry superbuna si aia)..si sa revin...modelul este parca MX400 sau asa ceva ca nu mai am cutia de la el si nu sunt acas acum..e pe USB...si rotita fina ca la ala nu am simtit nicaieri nici la Log,Microsoft...etc.La nici un mouse..il am si acum...merge perfect..are o forma f. frumoasa....dar nu nu imi vine sa il dau pe nimic.AA....era sa uit...e facut in Germania nu pe vas.
P4 540 3.2GHz/MB MSI 915G Combo FR/2x512ddr400 Kingston/HDD 160gb WD JD/Video MSI NX-6600 256E/DVD-RW Teac DL/ Monitor 17 LG Flatron F700P 1600x1200@77 / Tower xxx
Momentan am un Mercury Optical Scroll. Vorba vine Scroll. Nu recomand acest mouse nimanui. L-am luat pentru ca e de culoare inchisa(se asorteaza cu restul calculatorului), insa am numai probleme cu el. Si pretul a fost pe masura, vreo 350k-imi luasem calculatorul si asta e tot ce imi ramasese. La inceput, mi s-a distrus scroll-ul(s-a rupt unul din cele doua picioruse cu care e fixat- am luat alt mouse defect, am taiat piciorusul, l-am lipit prin topire si superglue, si m-a tinut luni bune, pana acum doua zile cand s-a busit iar. In rest am mai avut probleme si cu leftclick-ul, ceea ce e fatal in CS de exemplu(functiona un click la 3). Acea problema e momentan rezolvata. Deci urmatorul mouse va fi unul de calitate, tot optic bineinteles.
Only the mediocre work at their best...
azi am luat un mouse pt notebook. am vrut sa fie ceva mai ieftin, optic, si cu feeling fain. am gasit la 450 000 un mouse genius optical . modelul are si 2 but rosii pe lateral usor sa le accesezi cu degetu mare de la mana dreapta. scroll silent . conectare USB.
nu se compara cu logitechu meu dar si pretu e mai mic de jumatate.
nu se compara cu logitechu meu dar si pretu e mai mic de jumatate.
-
La fel ca tine. Mouse-ul este superb, lag inexistent, in concluzie merge excelent. Si in plus consuma foarte lent bateriile, de fapt se poate scoate una din cele doua baterii tip R6 si sa functioneze doar cu una.Dr.LED wrote:Trec peste droaia de mauşi cu bila si ma opresc la Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 tilt version pe care il am de ~1 an. Mouse-ul e super, se potriveste la fix in mana mea, consuma putin, are precizie foarte mare, in jocuri lag-ul este inexistent. Nu am de gand sa-l schimb, daca va fi nevoie tot modelul asta va fi (sau imediat urmatorul).
- zeus_anoxia
De 3 ani am A4Tech SWOP-35 si cred ca trebuie sa-l schimb pentru ca nu mai merge ca la inceput, cred ca l-am fortat prea mult si ma mir ca a rezistat pana acum. Ma gandesc la http://shop.elsaco.ro/ais2002/shop/page ... 028&zone=3