MOUSUL TAU!

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Guest

MOUSUL TAU!

Post by Guest »

Profit de acest topic ca sa va intreb pe voi ce fel de mousi ati trecut prin mana,de la ce firma ,cat de multumiti ati fost si sunteti de el, cat va tine sau v-a tinut. In acest fel vom stii care is mousii de calitate. Ar merge si un poll cu firmele producatoare : Microsoft , A4Tech , Logitech , Genius , Coral ,Point , SOL , VIVANCO , Trust, HG , KME ,SAFEWAY, Altele...
poe

Post by poe »

Pana acuma numai Genius de ăştia banali, cu bilă, în afară de regele mousilor: Razor Boomslang 2000, luat acum 3 ani prin metode neortodoxe. Super precizia, cutia de metal făcea toţi banii, dar, în ciuda review-lor de pe net, cam obositor de ţinut în mână timp îndelungat.
Attachments
razor1.jpg
DjNiki4

Post by DjNiki4 »

Momentan am un A4TECH Optical 3D Mouse SWOP-3 pe care am dat cam 500.000 lei si pot sa zic ca sunt destul de multumit de el. Nu mi-a trecut f multe mouse-uri prin mana, cateva "cu bila" dinalea antice tot A4TECH.Bafta
AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N
korggis

Post by korggis »

Pai sa o luam de la inceput...
Primii mousi au fost Genius, cu doua butoane, pe care ii crapam la Diablo si Starcraft. Astia au fost de mare incredere...Acum am un A4Tech din ala SWOP 4-D, optic (cu vreo 4 butoane si 2 rotite de scroll) care e imprumutat putin si acum stau cu un mouse de 2 lei tot A4Tech care o mai ia razna din cind in cind....
Oricum mouse-ul meu SWOP-4D e bun de felul lui, dar nu in CS sau unde se cere precizie si viteza, ca are un lag de ma doare mintea...
Join us on #xpc ! NEW : #xtrempc
If you are going through hell, keep going. - W Churchill
piff

Post by piff »

DjNiki4 wrote:Momentan am un A4TECH Optical 3D Mouse SWOP-3 pe care am dat cam 500.000 lei si pot sa zic ca sunt destul de multumit de el. Nu mi-a trecut f multe mouse-uri prin mana, cateva "cu bila" dinalea antice tot A4TECH.Bafta
acelashi maus detin actualmente shi eu ,shi pot sa spun ca sunt destul de multumit de el
''ironia dispreţuitoare pentru golanii veritabili''
myx4ever

Post by myx4ever »

eu am un logitech ifeel mouse de vreo 2 ani. e optic, are scroll, 2 but si vibratii in el :) super mouse. nu l-am folosit niciodata cu mouse pad, merge pe orice suprafata. data viitoare am sa imi iau un set cu tast si mouse tot logitech. mouse nu vreau wireless ca is naspa cu incarcatu lor. e mai sanatos firu ....
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
kosmocos

Post by kosmocos »

Dupa lungi perioade de Genius, A4tech si altele, m-am "boierit" si nu mai pot sa tin in mana decat mousuri adevarate :P Pentru moment Logitech MX900 pt desktop si Logitech cordless mini pt laptop.
Guest

Post by Guest »

poe wrote:Pana acuma numai Genius de ăştia banali, cu bilă, în afară de regele mousilor: Razor Boomslang 2000, luat acum 3 ani prin metode neortodoxe. Super precizia, cutia de metal făcea toţi banii, dar, în ciuda review-lor de pe net, cam obositor de ţinut în mână timp îndelungat.
Hahahaha OMG! what a huge mouse. Am ras cu lacrimi cand am vazut cum il ti apucat in poza :)) Thats a mouse for sure :D
shatter

Post by shatter »

Primul a fost un ... Genius Easy-Mouse cu bila, 2 butoane. Am avut vreo 3 exemplare, de fapt. Au cedat rapid (6 luni - max 1 an) si mi-am luat un Genius Net Easy, cu un fel de balansoar in loc de rotita, surprinzator de bun. Dupa ce s-a dezintegrat si asta (aproape 2 ani), mi-am luat un Trust 250S fara fir, cu bila... excelent mouse, de buna calitate, desi la miscari rapide ... ramanea in urma pointerul. Rotita buna, papa 2 baterii de marca la 2 luni, destul de acceptabil, as zice eu. M-a tinut 3 ani, si l-am schimbat doar ptr. ca m-am plictisit de el :)

Acum am un A4-Tech SWOP80, optic, cu fir. N-am observat lag in jocuri, presupun ca senzorul e mai nou decat la 4D. Forma e identica cu a lui Logitech MX700.
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Trec peste droaia de mauşi cu bila si ma opresc la Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 tilt version pe care il am de ~1 an. Mouse-ul e super, se potriveste la fix in mana mea, consuma putin, are precizie foarte mare, in jocuri lag-ul este inexistent. Nu am de gand sa-l schimb, daca va fi nevoie tot modelul asta va fi (sau imediat urmatorul).
Attachments
intellimouse.jpg
BerK

Post by BerK »

la fel ca dr. LED
e tare rau mousul
the sniper

Post by the sniper »

Yo 1 nu sunt multumit de mousul meu :(
Am un A4Tech si nu stiu dacă vi s-a intamplat vreodata sa va uitati la un film si sa va treziti ca incepe cursorul sa se plimbe pe ecran; deci nu glumesc: prima oara cand l-am luat, cursorul nu facea decat sa "vibreze" pe ecran (nu gasesc cuv potrivit pt a descrie); am zis ca poate isi revine, da de unde, acuma incepe cursorul sa faca turul ecranului :crazyeyes:; e posedat :0X: :evilbat: :( :( :(
.dia

Post by .dia »

Primul meu mouse a fost un Olivetti gri cu 2 butoane şi o bilă foarte uşoară. Îl mai am şi acum. Cred că poate trece ca piesă de muzeu. Mi-au mai trecut prin mână vreo 4-5 A4Tech cu bilă şi wheel. Proaste tare. Eu nu m-am împăcat deloc bine cu ele. Crăpau repede în Diablo Hellfire. Genius am mai avut vreo 2 şi microsoft tot vreo 2. Acum folosesc un Logitech optical, dar e cam mic pt mâna mea. Trebe să-mi iau şi eu un mouse adevărat.
...neinteresant...
ice01

Post by ice01 »

A4TECH on the way ! Am unul optical acum 5 butoane, 2 scroll-uri, cu care de un an de zile nu am avut nici cea mai mica problema , si m-a multumit foarte tare din toate punctele de vedere ale unui mouse . Ce am sa ii reprosez este doar ledul din interior care il ilumineaza :D urasc chestiile astea care aduc a pom de craciun , insa trec cu vederea ...:)
paradox

Post by paradox »

Nu folosesc mouse-uri scumpe pentru ca pe mine nu ma tin prea mult. Cel mai scump mouse pe care mi l-am luat a fost 150.000 (ceva a4tech)
Totusi vreau sa-mi cumpar unul optic pentru ca nu imi place sa curat in fiecare zi partea interioara de la mouse.
Image
V0rt3x

Post by V0rt3x »

cred ca am avut aproape 10 mousi pana acum.
mi-a placut un microsoft cu 2 butoane (fara scroll) cand aveam 486 :).. mergea super..
apoi am avut toate porcariile, ,ultimii 2 fiind un logitech wireless pe care l-am dat ca ma enerva sa ii schimb bateriile, si acum am clotzanul din imagine..
unn simplu logitech optic
Attachments
mouse.jpg
Socket A - Superpi 1M

If it ain't broke - V-MOD IT!
Racer

Post by Racer »

Am avut pana astazi un mouse A4Tech wireless, iar acum am revenit la vechea mea dragoste, Compaq - Microsoft IntelliMouse.
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
dexter

Post by dexter »

Am avut un Genius banal 2but+scrool iar acu am optic A4tech SWOP-35. Sunt multumit de el.
Intel Core2Duo E8400 (stock) | Gigabyte P35-DS3L | 2x1024 Kingmax + 2x2048 Kingmax | BFG 285gtx OCX | 1xSeagate 200GB ATA + 1xSeagate 320GB SATA | Carcasa No-Name | Spire HighPower 500W |
rav2000ro

Mouse

Post by rav2000ro »

Genius dedicated :D

1. Bila, 3 butoane + Net Scrool

2. Optic, 3 butoane + Net scrool

Simpatice, ieftine, comode !
No Pain, No Gain
Corrosion

Post by Corrosion »

Microsoft Wheel Mouse Optical, 1 scroll, 2 buttons... Bun, eficient, si fara probleme!
Olaf

Post by Olaf »

Salut,
momentan folosesc un Logitech MX900 si sunt multumit (sau mai mult de cat multumit) de el, inainte tot Logitech-uri am avut!

Bafta maxima si numai bine!
AMD Athlon64 3500+(@ 2410 Mhz), MSI K8N Neo2 Platinum, 2x 512 MB DDR400 Corsair 3200LLPT, Sapphire X800XT PE, OCZ 600W SLI Ready, Cooler Master Stacker, WD Raptor SATA 74GB 8mb, 2x Seagate SATA2 500GB RAID 0, Asus DRW0804P, Creative Audigy2 ZS / Creative GigaWorks S750, LG Flatron F900P
Comosicus

Post by Comosicus »

Un Logithech (model necunoscut, ca s-a ros eticheta de dedesupt :D) luat second de la un amic.

Inainte de asta, un mouse cu 3 butoane, retrogradat la 2 (canibalism de componente) ... cica Qutronix se chema .... il am din '98.
Nu toti dacii au murit la Sarmizegetusa
dark_one

Post by dark_one »

in ordine crescatoare

BILA: logitech( made for Tulip ) - genius ( 2 butoane ) perioada Q2 - genius ( 2 but + scroll Netscroll toate versiunile Serial, USB si apoi PS2 ) - microsoft explorer - logitech first wheel mouse

Optici: microsoft optical ( ver 1.1 ) - microsoft blue - logitech mx 310 (folosit in prezent - nota 10/10 )
draqushor

Post by draqushor »

Acum am in casa 3 mousi: unul Microsoft, unul A4Tech si unul Logitec - toti 3 au scroll si sunt cu bila. Aia optici nu-mi plac.:D Momentan il folosesc pe cel A4Tech, ca la celelalte 2 face zgomot scroll-ul si ma enerveaza :).
Am mai gasit un mouse serial cu 2 butoane din 1995!!!!
Learn things the hard way and you'll never forget 'em, learn things the easy way and you'll forget 'em in a minute!
Coke

Post by Coke »

piff wrote:
DjNiki4 wrote:Momentan am un A4TECH Optical 3D Mouse SWOP-3 pe care am dat cam 500.000 lei si pot sa zic ca sunt destul de multumit de el. Nu mi-a trecut f multe mouse-uri prin mana, cateva "cu bila" dinalea antice tot A4TECH.Bafta
acelashi maus detin actualmente shi eu ,shi pot sa spun ca sunt destul de multumit de el
Da,da si eu am tot de asta (varianta pe albastru) :P
myx4ever

Post by myx4ever »

daca ma intrebi pe mine am sa spun simplu si poate sunt cam rau sau fixist dar asta e . exista 2 categ de perifercie si in special mousii pe lumea asta. LOGITECH si restul . am fost destul de clar. :P
Seth965
Moderator

Post by Seth965 »

A4Tech WOP-35( varza ) , Logitech MouseMan optical wireless ( slabut si imprecis ) , Microsoft IntelliMouse Optical 1.1 si in final m-am oprit la Logitech MX310 . Ultimele 2 extrem de precise , insa ultimul si cu atuul de "best feeling" in utilizare.
"... I can only show you the door . You have to walk through it ."
Coke

Post by Coke »

myx4ever wrote:daca ma intrebi pe mine am sa spun simplu si poate sunt cam rau sau fixist dar asta e . exista 2 categ de perifercie si in special mousii pe lumea asta. LOGITECH si restul . am fost destul de clar. :P
Aici cam ai dreptate (bine mai e si IntelliMouse) dar nu cred ca isi permit multi sa dea 1 mil. si ceva pe un mouse.
Mai bine mai baga ceva in sistem cu banii aia.

Merita doar daca esti jucator inrait de Cstrike.
myx4ever

Post by myx4ever »

nu sunt jucator inrait de nimic. dar pur si simplu mor de placere cand vad mousu cu cata precizie si usurinta merge. cand imi aduc aminte de vechea bila pe care o curatam 1 data pe sapt ...ufff ! nu stiu cum sunt modelele actuale din seria mx sau cele cu laser dar ce pot sa spun este ca ifeelu meu este senzational.
Guest

Post by Guest »

Am testat si un mouse Logitech(este perfect - un Rolls Royce al mousurilor) ... insa de banii aia mai bine cumpar 3-4 mousi Genius de foarte buna calitate. Am avut un mouse Genius NetScroll+ ce a mers fara probleme 3 ani. Acum am un Cheetah (Intelis) care nu a rezistat decat 2-3 luni si in curand o sa fie inlocuit de un Genius PowerScroll Optic
Br1ck.70p

Post by Br1ck.70p »

Mda, am avut mai multi mousi (suna urat), dar cel mai mult am fost impresionat de un Logitech (scrie pe el made for ibm), 3 butoane, cu bila, dar super smecher. Acum am un optic no name, care se tine bine... (il am de vro o luna) :D.
"Daca regele vrea, atunci si legea vrea"

--vechiul nickname: D00d --
cezar grig

Post by cezar grig »

HA! mouse Cherry scroll si 4 butoane puse in cerc in jurul scroll-ului de acum 4 ani de zile de la Cerf (am lucrat la Cherry aveam tastaturi si mousi...si era moda ca toata lumea sa ceara tastatura numai cu C+A+D ..ce aiurea era ca treabuia sa rad la 1000 glume pe zi la fel..mda...si am primit de la ei acest mouse si o tastatura tot Cherry superbuna si aia)..si sa revin...modelul este parca MX400 sau asa ceva ca nu mai am cutia de la el si nu sunt acas acum..e pe USB...si rotita fina ca la ala nu am simtit nicaieri nici la Log,Microsoft...etc.La nici un mouse..il am si acum...merge perfect..are o forma f. frumoasa....dar nu nu imi vine sa il dau pe nimic.AA....era sa uit...e facut in Germania nu pe vas.
P4 540 3.2GHz/MB MSI 915G Combo FR/2x512ddr400 Kingston/HDD 160gb WD JD/Video MSI NX-6600 256E/DVD-RW Teac DL/ Monitor 17 LG Flatron F700P 1600x1200@77 / Tower xxx
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

Momentan am un Mercury Optical Scroll. Vorba vine Scroll. Nu recomand acest mouse nimanui. L-am luat pentru ca e de culoare inchisa(se asorteaza cu restul calculatorului), insa am numai probleme cu el. Si pretul a fost pe masura, vreo 350k-imi luasem calculatorul si asta e tot ce imi ramasese. La inceput, mi s-a distrus scroll-ul(s-a rupt unul din cele doua picioruse cu care e fixat- am luat alt mouse defect, am taiat piciorusul, l-am lipit prin topire si superglue, si m-a tinut luni bune, pana acum doua zile cand s-a busit iar. In rest am mai avut probleme si cu leftclick-ul, ceea ce e fatal in CS de exemplu(functiona un click la 3). Acea problema e momentan rezolvata. Deci urmatorul mouse va fi unul de calitate, tot optic bineinteles.
Only the mediocre work at their best...
myx4ever

Post by myx4ever »

azi am luat un mouse pt notebook. am vrut sa fie ceva mai ieftin, optic, si cu feeling fain. am gasit la 450 000 un mouse genius optical . modelul are si 2 but rosii pe lateral usor sa le accesezi cu degetu mare de la mana dreapta. scroll silent . conectare USB.
nu se compara cu logitechu meu dar si pretu e mai mic de jumatate.
Alex_230

Post by Alex_230 »

am un Logitech BJ58 (Pilot Optical) care merge foarte foarte bine si nu are nevoie de upgrade(momentan). il am de vreu 11 luni si e impecabil!
inainte am avut A4Tech SWOP 33 si SWOP 35 care mergeau ca draq (sarea cursorul pe ecran) apoi un Genius Web Scrol Optical.
razvanescu

Post by razvanescu »

Dr.LED wrote:Trec peste droaia de mauşi cu bila si ma opresc la Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 tilt version pe care il am de ~1 an. Mouse-ul e super, se potriveste la fix in mana mea, consuma putin, are precizie foarte mare, in jocuri lag-ul este inexistent. Nu am de gand sa-l schimb, daca va fi nevoie tot modelul asta va fi (sau imediat urmatorul).
La fel ca tine. Mouse-ul este superb, lag inexistent, in concluzie merge excelent. Si in plus consuma foarte lent bateriile, de fapt se poate scoate una din cele doua baterii tip R6 si sa functioneze doar cu una.
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

Se pare că Logitech şi Microsoft tronează... al meu este un Logitech Click! pe care am să-l schimb când expiră garanţia adică peste 4 ani şi 6 luni! :wink:
Attachments
3848.jpg
3851.jpg
Keeper_G

Post by Keeper_G »

De 3 ani am A4Tech SWOP-35 si cred ca trebuie sa-l schimb pentru ca nu mai merge ca la inceput, cred ca l-am fortat prea mult si ma mir ca a rezistat pana acum. Ma gandesc la http://shop.elsaco.ro/ais2002/shop/page ... 028&zone=3
PSS 214

Post by PSS 214 »

UTT M-318 mouse are 1 an garantie si super precizie in jocuri si super design... doar cu 350k :P mancal-ar tata de soricel :black:
Attachments
i600.jpg
i_5540dfb2.jpg
i_740c2b7d.jpg
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Racer

Post by Racer »

E a treia oara intr-o saptamana cand imi schimb mouseul.Iar am revenit la A4 Tech.
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Post Reply