2600+ recunoscut ca 1186 (in POST)Mhz Amd !!
Moderator: Moderatori
2600+ recunoscut ca 1186 (in POST)Mhz Amd !!
Ce mama naibi
Imi pun si eu noul proc si imi arata asa ceva
Ok zic eu ; ii dau fail-safe -> ciu-ciu
Ma gandeam la un reset din baterie (o sa incerc)
Sa schimb BIOS-ul ?
Am un GA 7n400-l
Biosul cu care a venit din fabrica e F8 !(stiu ca are unele probl)
Imi pun si eu noul proc si imi arata asa ceva
Ok zic eu ; ii dau fail-safe -> ciu-ciu
Ma gandeam la un reset din baterie (o sa incerc)
Sa schimb BIOS-ul ?
Am un GA 7n400-l
Biosul cu care a venit din fabrica e F8 !(stiu ca are unele probl)
FSB 166 asta in cazul in care e vorba despre un Barton ca daca nu`i Barton FSB`ul e 133
AMD Barton 2500+ / GigaByte VT600L / 1,25 GB DDR 400 Kingmax / GeForce 4 Ti4200 128 MB / 80 GB Seagate / IIyama 19" Vision Master PRO 450 / Logitech MX310 / Genius Home Theater 5.1 / CDROM + CDWriter TEAC / Firewire Pinnacle DC10 / WinXP SP2
Eu am N400 PRO 2 si presupun ca e ca la mine: vezi ca ai un "intrerupator" micutz pe placa de baza langa northbridge: ON/OFF(la mine e albastru); schimba-i pozitia. Pe una din pozitii are FSB 100 MHz pe cealalta 166 MHz. Asa iti rezolvi problema.
Evolution:
The process through which the Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
The process through which the Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
Mai exact pe ON e 100mhz , iar pe OFF e pus pe AUTO , adica "vede" restu 
Citeste si tu manualul placii de baza daca nu stii unde e "switchul" . E pe langa socket oricum.

Citeste si tu manualul placii de baza daca nu stii unde e "switchul" . E pe langa socket oricum.
Intel Core2Duo E8400 (stock) | Gigabyte P35-DS3L | 2x1024 Kingmax + 2x2048 Kingmax | BFG 285gtx OCX | 1xSeagate 200GB ATA + 1xSeagate 320GB SATA | Carcasa No-Name | Spire HighPower 500W |
Il vede asa datorita faptului ca este setat FSB100X2 , si nu 166x2 cum ar trebui sa fie in cazul procesorului tau .
Deci in cazul in care setarea de pe placa de baza este ok , setarea de procesor din BIOS este ok ...atunci ar trebuie sa te gandesti la un BIOS UPD , o chestie simpla la GB care poti sa o faci cu @BIOS direct si automat din WINDOWS . Spun asta ptr ca s-au mai raportat ceva probleme aici pe forum asemanatoare cu a ta , cam pe aceiasi placa de baza , iar solutia in acel caz dupa cum am recomandat s-a dovedit a fii acel UPD BIOS . Bafta!
Deci in cazul in care setarea de pe placa de baza este ok , setarea de procesor din BIOS este ok ...atunci ar trebuie sa te gandesti la un BIOS UPD , o chestie simpla la GB care poti sa o faci cu @BIOS direct si automat din WINDOWS . Spun asta ptr ca s-au mai raportat ceva probleme aici pe forum asemanatoare cu a ta , cam pe aceiasi placa de baza , iar solutia in acel caz dupa cum am recomandat s-a dovedit a fii acel UPD BIOS . Bafta!
Spunei tu lu unu care nu e familiarizat sa caute pe placa "dip-switch"
Ok ca ai corectat, dar multa lume nu e chiar la zi cu termenii.

Intel Core2Duo E8400 (stock) | Gigabyte P35-DS3L | 2x1024 Kingmax + 2x2048 Kingmax | BFG 285gtx OCX | 1xSeagate 200GB ATA + 1xSeagate 320GB SATA | Carcasa No-Name | Spire HighPower 500W |