Discuţii Filme

Discutii despre filme si seriale

Moderator: Moderatori

Moose

Post by Moose »

Hmm let's see:

Zatoichi-Blind Swordsman
Twisted
Collateral (2004)
11.11 Gate
Taking Lives
Bourne Supremacy
Touching the Void
Eternal Sunshine of the Spotless Mind-super film cu Jim Carrey
The Prince and Me -sau ceva de genu asta
Home on the Range
The whole ten yards
LadyKillers
ar mai fi cateva dar mi-e prea somn sa mai ganesc.
Doctor's say i have a multiple personality but we don't agree with that.
andrei

Post by andrei »

Collateral. un film excelent, destul de dinamic, cu Tom Cruise, Jamie Foxx.
nota? să vedem... 8 pt dinamism, 1o pt muzică, 6 pt subiect, 1o pt interpretarea actorilor... un 8.5/1o per total. merită.

work harder
Ender

Post by Ender »

Ok recunosc ca ai dreptate.Atunci pe categorii sa fie. Am sa incer ca fac o definire cat mai inteleapta a genurilor,sau mai bine poti tu sa-mi spui ce categorii ati hotarat.Astept un raspuns si dupa, ma apuc de treba.
PS: ms pt idee.
Ender will rock the fantasy
Vagabond

Post by Vagabond »

LOTR (3,1,2)
Troy
King Arthur
Mihai Viteazul :D

Kill Bill Volume 1
Zatoichi Blind Swordsman
Kill Bill Volume 2
Hero

Saving Private Ryan
Black Howk Down
Enemy at the gates

A Beautiful mind
Forest Gump
The Cell
Final Destination (1,2)

Dont be a menace (South central L.A.)
How High
The Wash
Next Friday

Shaft
The Recruit
S.W.A.T.
Bad Boys (1,2)

Matrix (1,3,2)
Star Wars (1,2,..,4,5,6)
Final Fantasy
Ghost in the Shell (1,2)

Kung Pow (comedie de comedie) parerea mea

o sa revin cu un later edit pt filmele horror
Yeah!

Post by Yeah! »

snatch
Fight Club
pulp fiction
four rooms...si altele ca ele.... :multi:
Ender

Post by Ender »

Ce parere aveti despre Alien vs predator (the movie?).Eu zic ca povestea e cam trasa de par dar filmul e salvat de efecte si de actori.
Vagabond

Post by Vagabond »

prima jumatate din AvP e c'am dezamagitoare in rest toate bune si frumoase
ironwolf

Post by ironwolf »

Mâine primesc DVD-ul (AvP). Am să revin cu impresii cât de curând . Promit .
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
Corrosion

Post by Corrosion »

Categoriile pe care le propun:

Fantasy (LOTR, Harry Potter, etc. etc. etc.)

SF (I robot, Matrix, etc.)

Action (Bad Boys 1,2; National Security)

Comedy (nu mai e nevoie sa zic... :D)

Horror (Dawn of the Dead, AvP)

Istorice (Troy, King Arthur)

Mai astept propuneri
Vagabond

Post by Vagabond »

si un top pt cele mai nereushite filme :D
Corrosion

Post by Corrosion »

Bineinteles! Cele mai mari dezamagiri! :D :D
Ender

Post by Ender »

OK categoriile sunt bune doar ca AvP nu intra la horror iar Troy e mai mult fantezie decat istoric avand in vedere cu cat au deviat producatorii si regizorul de la povestea originala. Ar fi chiar foarte interesant un top al filmelor ce au dezamagit.De acum urmeaza sa faca fiecare topul lui si vom face o numaratoare de voturi la fiecare sfarsit de luna(avand in vedere filmele noi care apar)pentru a avea si un top al lunii(best movie award pe fiecare categorie).Bafta la alegerea filmelor(nu de alta da' sunt destule).
Vagabond

Post by Vagabond »

si c'am cate filme pt fiecare cateorie sa fie propuse ?? 5 ar fi indeajuns ??
Yoshi

Post by Yoshi »

c'âteva. cinci a-r corekt. Să facem top şi pentru filmul cu cele mai multe cadre cu ploaie, cei mai mulţi actori, cei mai mulţi actori de culoare, scene de sex şi m'ai găsitzi voi.
andrei

Post by andrei »

Wasabi, comedie delicioasă :P
Filmul începe bine, dar ritmul alert de la început, specific filmelor lui Luc Besson, e întrerupt când se ajunge în Japonia [care fie vorba între noi, se vede de la o poştă că este cu 5 milenii mai avansată tehnologic decât restul lumii]
Drăguţ, per total, muzica destul de neobişnuită, dar reuşită. 9/10.

work harder
1Leu

Post by 1Leu »

Filmul BloodRayne, dupa joc va aparea in 2005 si va fi filmat in ROMANIA la Targoviste si Hunedoara!!!
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

Decorurile de la noi sunt excelente pentru tematica filmului.
Cat despre AVP, abia acum am reusit sa il vad desi il aveam de mult; ce pot sa spun....nu e chiar asa dezamagitor filmul...sigur ca asteptam cu totii mai mult de la el, dar e bine si atat. Decat nimic.....
Per total...7/10
Only the mediocre work at their best...
Corrosion

Post by Corrosion »

c'âteva. cinci a-r corekt. Să facem top şi pentru filmul cu cele mai multe cadre cu ploaie, cei mai mulţi actori, cei mai mulţi actori de culoare, scene de sex şi m'ai găsitzi voi.
U ain't serious now, are ya? :evilbat:
OK categoriile sunt bune doar ca AvP nu intra la horror iar Troy e mai mult fantezie decat istoric avand in vedere cu cat au deviat producatorii si regizorul de la povestea originala. Ar fi chiar foarte interesant un top al filmelor ce au dezamagit.De acum urmeaza sa faca fiecare topul lui si vom face o numaratoare de voturi la fiecare sfarsit de luna(avand in vedere filmele noi care apar)pentru a avea si un top al lunii(best movie award pe fiecare categorie).Bafta la alegerea filmelor(nu de alta da' sunt destule).
OK, my bad... :P

Propun si eu sa alegem cinci filme, si apoi userii sa voteze filmele astea. Si apoi...
andrei

Post by andrei »

eu propun să lăsaţi treaba cu voturile.. deja e o obsesie, să votăm în stânga şi-n dreapta.. şi să continuaţi cu reviewurile la filme, pe măsură ce le vedeţi...

work harder
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Limitati-va la pareri despre filmele vizionate, categoriile sunt prea multe pentru a face nominalizari.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

Inca ma mai amuza Snatch, e pe lista favoritelor mele alaturi de Lock Stock si Pulp Fiction:
Rosebud: Where?
Avi : London.
Rosebud: London?
Avi : London.
Gemologist: London?
Avi : Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON.
In ultimul timp am tot vazut filme de 2 lei:
- Chasing Papi - comedie - bune tipele, kinda fun, dar per total slabut 5/10
- Ice Planet - SF - incomplet, probabil episodu pilot de la vreun serial anulat din fasa 6/10
- Fanfan la Tulipe(2003) - comedie - umor frantuzesc(altfel nu stiu cum sa-i zic), cand amuzant, cand enervant 6/10
Ender

Post by Ender »

Cate 5 filme de fiecare categorie propusa de Corrosion nu ar fi prea mult(parerea mea,avand in vedere ca lipsesc unele pe care altii le-ar putea considera mai importante ex.thriller). Macar asa am putea face o statistica si topul despre care vordeam.Oricum, daca nu se poate asa macar topul 10 despre care vorbeam acum cateva zile(fara categorii).
Vagabond

Post by Vagabond »

am vazut si yo Ghost In The Shell 2 Innocence, super grafica dar c'am greu de inteles a trebuit sa ma uit de vreo 2 ori la el :D
iLogiK

Post by iLogiK »

Belea mare in Miami, nu stiu titlul in engleza.
e la HBO, cred ca l-am vazut de vreo 5 ori, si am ras de fiecare data.
are o distributie de exceptie (tim allen in rolul principal)

Scarface
in review-ul de la GTA:VC din XPC scria de Scarface ca este unul din filmele din care s-au inspirat cei de la Rockstar.
Acum ca am vazut filmul, pot sa spun ca e varianta cinematografica al GTA-ului. De la muzica, story-line, personaje, replici, "misiuni", decor, masini...totul mi-a amintit de GTA.
e un film foarte bun, si vi-l recomand, nu doar pentru ca seamana cu GTA.
andrei

Post by andrei »

Darkwolf: prostie de proporţii, cu vârcolaci şi grafică de warcraft 1.
nota : 1/10. 1 pt fetele frumoase din film, nu pentru altceva.

Zatoichi: deşi foarte violent, un film japonez autentic, nealterat de influenţe exterioare, în care se simte spiritul acela aparte, al lor. filmul este mai bun decât crouching tiger, hidden dragon. iar faptul că se termină cu un frumos koan, mă face să plusez la nota finală: 9/10. un film excelent.

later

Dog Soldiers: alt film cu vârcolaci, mai bun decât Darkwolf. 3/10.

work harder
BuHa

Post by BuHa »

Zatoishi - 9/10

Azumi - 9/10

Warior of Heaven and Earth - 8/10

Resident Evil 2: Apocalyps 9/10
I have the power to take everything, including your life.
ironwolf

Post by ironwolf »

Ender wrote:Ce parere aveti despre Alien vs predator (the movie?).Eu zic ca povestea e cam trasa de par dar filmul e salvat de efecte si de actori.
Acum că am văzut filmul, nu mi se pare trasă de păr, din contră, e mai interesantă prin faptul că Predatorii veneau să se distreze pe Pământ vânând Alieni şi erau veneraţi în vechime - as gods. Mai trasă de păr e faza de la sfârşit : cică tipa fuge şi culmea, sare la fel ca Predatoru'. Probabil că echipa realizatoare a filmului nu a jucat AvP 2. Oricum Alien a lăsat o impresie bună, nu mă aşteptam ca să zgârie casca Predatorului, care e fabricată din nuş' ce metale necunoscute de Mendeleev. Acum ştiu şi eu cum a apărut Predalienul.
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
andrei

Post by andrei »

Azumi = salată orientală. se vrea a fi un film bun, despre samurai, dar de fapt este robin hood japonez. Şi nici măcar asta. Nu este un film autentic, precum crouching tiger, sau zatoichi (ultimul trebuie văzut), este o prostie cu influenţe occidentale.
Colac peste pupăză - influenţe din wonderwoman, adică fetiţa care rupe totul.
Colac 2 peste pupăză 2 - efecte matrix.
Colac 3 peste pupăză 3 - muzica nicidecum japoneză, precum subiectul filmului, ci chitară electrică, gen gary moore. \
Colac 4 peste pupăza 4 - unele arme gen Van Helsing.

Per total, o aberaţie bună de văzut doar prin derulare rapidă. Nota: 0.2/10.

work harder
mdanjay

Post by mdanjay »

2 filme am vazut recent care merita ...

Man on fire 9/10
Dina 8/10
- e pe HBO .. e cam psihologic .. si are fantome
====>
I'm true to myself and thats all that matters. BIG
====>
andrei

Post by andrei »

Terminal, un film frumos, neobişnuit, cu Tom Hanks, un actor genial. 8/10.

work harder
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

Taken, serialul lui Spielberg, am vazut primele 7 episoade(din 10), mi s-a parut impresionant, merita vazut de orice fan SF, astept sa-mi vina si ultimele 3 episoade inainte sa trag vreo concluzie.
andrei

Post by andrei »

Second nature, cu Alec Baldwin. Film monoton şi slab ca acţiune. Pierdere de timp. 2/10.

work harder
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

Spiderman2, o pierdere de timp, americanii astia-s dusi rau daca s-au inghesuit in halul ala sa-l vada. Parca as fi vazut Omul cu un pantof rosu(in cazul asta Omul cu un costum rosu), numai in strachini calca Spidey. 6/10 mai mult pt villan(Doc Ock) , per total mi-a placut mai mult Hellboy care e misto pentru ca nu se ia prea mult in serios, se autoironizeaza.

Troy, inca o productie cu bani garla si actorime care mai de care mai aratoasa si mai cunoscuta. De remarcat ar fi Eric Bana(Hector), care este o supriza enorma dupa performanta din Hulk, si Peter O'Toole(Priam) care la o varsta impresionanta(72) fura fiecare scena in care este prezent. Brad Pitt(Ahile) si Orlando Bloom(Paris) nu m-au impresionat, macar Orlando Bloom se potriveste mai bine in rolul de sissy boy Paris.
Trecand la film propriu-zis, cel mai aiurea mi s-a parut cum a fost portretizat Ahile, pe care l-au facut sa para buricul pamantului(fara Ahile grecii erau ca si morti sau cum?) M-a enervat personajul la fel de mult ca si pe Agamemnon. Spre final se mai eschiveaza un pic si mai recupereaza la "scor", dar deja stricaciunile sunt mari. Ce imi pare mie rau e ca filmul putea fi mult mai bun decat este, bani erau, si cu un scenarist mai dezghetat se putea face ceva mai mult . 8/10...pacat, ma asteptam la mai mult, dar... merita vazut.

PS: Care a faza cu calul, li se terminasera banii sau pur si simplu au vrut sa para mai realist si au facut un cal de lemn de 2 lei. La cum arata eu i-as fi dat foc in locul troienilor :wink:
Yoshi

Post by Yoshi »

Calul era făcut din lemn de la corăbii parcă. N-avea cum să iasă altfel. Cât despre expresia personajului Priam, aduce mai mult a telenovelă. La fel şi soţia lui Hector. Plânsetele lor mi se par total disonante cu mesajul de ansamblu al filmului din momentul respectiv. A... şi muzica sux bigtime.
satori

Post by satori »

Frailty (9/10) Ma asteptam sa fie mult mai terifiant si mai socant dupa spusele altora, dar este "normal" de terifiant si socant... pt. un film de acest gen. Un film iesit din comun, surprinzator, mai multe nu pot spune, ca as strica "efectul" filmului. Deci daca puteti, vizionati-l.

Ghost in the Shell 2: Innocence (X/10) continuarea celebrului anime "Ghost in the Shell", va va oferi fata de precedentul grafica MULT imbunatatita(nu uitati sa va culegeti ochii de pe covor la unele faze), ceva mai multa filozofie pe temele REAL-VIRTUAL CIBERNETIZARE-UMANITATE(daca vreti sa si intelegeti putin din el, caci mai mult oricum e imposibil, stati frecvent cu degetul prin preajma butonului "pause"). Deasemeni va va oferi si parca ceva mai putina actiune decat precedentul. Cea care exista, atata cat mai exista, arata bine. Un element deranjant este impresia de incoerenta a lumii create de film(sunt subiectiv?). Nu pot sa-i dau o nota prea precisa, primul GITS fiind unul din filmele mele favorite, si ma tem sa nu fiu subiectiv.

"X"-ul ala ar echivala cu o nota intre 8 si 10. Deci eu i-as da un 9, pt. ca desi m-a vrajit cu grafica meseriasha, povestea mi s-a parut mai nebuloasa si mai putin captivanta/coerentă decat in filmul precedent, dându-mi impresia ca cei care l-au facut, oameni indiscutabil capabili, nu prea au stiut ce vor sa zica si ce vor sa bage in el, singurul lucru care le-a fost complet clar fiind ca vor sa faca o continuare la GITS. Si le+a iesit un film foarte bun, caruia insa ii lipseste "ceva". Adica a ramas mai mult "shell" decat "ghost" = there's less ghost inside the shell of this movie :P

Sunt locuri in care grafica dupa parerea mea sare calul, si rupe impresia unei lumi SF cyberpunk unitare --- orasul abandonat, cu parada aia mega-oriental-giga-luxuriant-ornamentat-colorata fiind un exemplu in acest sens, mie dandu-mi impresia ca dintr-un film SF cyberpunk, am esuat in mod misterios intr-un demo tehnologic kitsch pt placi video.

Tot parand rupt "din alt film" si datator de feeling "twilight zone" e si conacul(mansion-ul) secret al aluia, ca i-am uitat numele. Ca sa nu mai zic de statuia aia gigantica-suprarealista-ntrun-picior din fatza conacului din 'tărâmul-nicaieri'. Fix in acest punct al filmului, daca aparea Alice-in-Wonderland calare pe Iepurasul-de-Martie, nu as fi fost catusi de putin uimit. Era cel mai normal lucru posibil :P

In rest, toate bune -- merita cu siguranta nu doar vizionat, ci si ars pe cd.
===============================================

PS: Test --- cati dintre voi imi pot spune, fara a re-studia universul GITS, cine era "Ishikawa", "Kusanagi", "Nakamura", "Togusa", "Aramaki" ? :P .Hai ca "Batou" e mai simplu, il retineti, dar aialaltzi?

Ma termina filmele astea japoneze, nu pot urmari intriga, ca nu tin minte toate numele alea. Hai ca la GITS am fost mai motivat sa le retin, ca mi-a placut, deh, anime, dar la Ringu2 mi s-a rupt filmu' [smilie=Shocked2.gif] ... --- cine si ce si de ce si cui i-a dat si i-a facut --- Pocitsosumi era fiica lu' Ixshigogogawa sau invers? Si dup'aia Kutaresconaga era sefu de la spitalu de nebuni care s-a dus la Jiangbangnami sau...? Si... cine era Karamashkawa pe care il cautau ailantzi... sau cum ii zicea lu' alalant, ala care a vorbit cu cum ii zice... :D in fine, nu conteaza, oricum bine ca e horror, ca tot te mai alegi cu ceva :D.
Last edited by satori on Sun Oct 03, 2004 12:29 am, edited 4 times in total.
COMMANDO

Post by COMMANDO »

Tocmai am vazut Alien versus Predator
dupa ce am tinut calculatorul deschis vreo 10 ore in total pentru un 30kbs...eram in stare sa ma fortez sa mi placa.
Oricum nu ma asteptam la cine stie ce de cand am auzit de proiect.Fiind fan Alien si Predator filmul asta mi se parea o blasfemie...da ce sa i faci
Inceputul a fost promitator dar pana la urma scenaristii si au dat in petec si rezultatul final este complet stupid si rivalizeaza cu decizia celor de la Cartoon Network sa si traduca desenele in limba romana :crazyeyes:
Ca sa nu mai vorbim ca este mult prea scurt
Ma asteptam sa ne povesteasca mai multe despre Weyland si cum a ajuns sa se cheme Weyland-Yutani ca din filmele Alien nu intelegem prea mult

In concluzie as accepta sa faca un AvP2 doar daca m ar lua pe mine consultant
andrei

Post by andrei »

tocmai am văzut faimosul Avp... ce prostie de proporţii. La cum au amestecat creaturile într-o ciorbă de prost gust, puteau lejer să implementeze şi alte creaturi pe lângă cele două, cum ar fi dracula, vârcolaci, creaturile lui Stephen King, King Kong, canibali, sirene, krakeni, şi ar fi ieşit mult mai interesant. Se vede amatorismul..
Sunt curios, oare ce părere a avut despre filmul ăsta singurul regizor care a transformat vreodată subiectul respectiv în ceva interesant.. Ridley Scott. Nu ştiu cine a fost regizorul de data asta, dar filmul putea fi mult mai reuşit.

revin..
code 46
un film excepţional. bine făcut, şi cu totul deosebit. 9/10. iar coloana sonoră este extraordinară.

work harder
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

The Terminal. Film interesant. Ideea filmului mi-a placut. 8.5/10
Only the mediocre work at their best...
caraboy

Post by caraboy »

Am vazut si eu AVP si pot sa va spun ca nu m-a impresionat asa de mult. Parca mai mult mi-a placut seria veche Alien, cand saracii oameni se plimbau prin propriile baze ca intr-un teren minat. :D Au vrut ei sa schimbe ideea, desi per total nu a fost rau filmul. Efecte speciale bune, mi-au placut bataile dintre alien si predator. Misto cand i-a zgariat casca. :D Apropo, lasa loc de o continuare dupa parerea mea, ca alienul din sfarsit a cazut in apa si.... nu ai de unde sa stii cat de rezistent e :roll: Saracii predatori, asa le trebuie! Sa se joace putin si la ei pe nava (la sfarsit)! :P
Am vazut si The Butrfly Effect si pot spune ca a fost un film excelent, bine realizat si jucat.
alyn3d

Post by alyn3d »

Desi e un film vechi, va recomand Nea' Marin Miliardar. O sa il dea maine pe ProTV. Mie imi place mult, sper sa va placa si voua.
The world will end in 5 minutes. Please log out.
www.alyn3d.com (Portofoliu foto)
Post Reply